Transport gratuit peste 140 lei

Compatibilitate Vărsător. Curiozitatea - Secretul Vărsătorului în relații

Află care este compatibilitatea dintre Vărsător și celelalte zodii, descoperă cum se înțeleg zodiile pe toate planurile, care sunt punctele slabe și care

sunt punctele tari din relațiile dintre zodii. Află acum dacă este o relație armonioasă sau una în care pot apărea neînțelegeri și cum poate evolua aceasta. Află care sunt zodiile cu care Vărsătorul are o bună compatibilitate și cât de bine se înțelege cu restul zodiilor.


Compatibilitatea Vărsător - Berbec

O relație controversată, întrucât fiecare are propria strategie. Curiozitatea este farmecul relației.
NivelNivelNivelNivelNivel

Berbecul: zodie de Foc, Cardinală

Personalitate: Marte

Planeta guvernată în casa parteneriatelor și a căsătoriei: Venus.

Vărsător: zodie de Aer, Fixă

Personalitate: Uranus (modern) și Saturn (tradițional)

Planeta guvernată în casa parteneriatelor și a căsătoriei: Soarele

Personalitate comună:creativitate, inteligență, imaginație, gândire profundă, înțelepciune, visare. Berbecul, semn de Foc, iar Vărsătorul, semn de Aer.

Relație Berbec-Vărsător: Bazate pe sentimente de încredere și caracterizate de stabilitate, întrucât nu sunteți geloși. Entuziasmul Berbecului se potrivește cu lipsa de convenționalitate a Vărsătorului

Relația Berbec Vărsător

Într-adevăr, alături de un Vărsător viața ta va fi ceea ce ți-ai dorit mereu: o mare aventură. Are un Aer misterios și nepamântean și, în același timp, o gândire ascuțită, analitică. Pân pariu că te-ai îndrăgostit din prima de așa o combinație de calități pe care un Berbec le poate aprecia atât de bine!

Aveți multe puncte în comun, amândoura vă place să ieșiti, să vă plimbați, să faceți cumpărături, să stabiliți relații noi. Sunteți visători și idealiști, la voi funcționează de minune telepatia, uneori chiar vă citiți gândurile. Indicat ar fi să nu vă impuneți reguli și să încercați să vă acceptați așa cum sunteți. Aveți multă imaginație izvorâtă din dorința de a vă surprinde unul pe celălalt. Neînțelegerile pot să apară de multe ori din cauza nativului Berbec, care nu se mai consultă cu partenerul și ia decizii pripite.

Tu ești un rebel în adâncul sufletului, iar Vărsătorul este la fel. Împreună, puteți face tot ce vă doriți – lumea mai bună, o afacere prosperă, o familie fericită.Rolul Vărsătorului pe pământ este acela de a observa defectele societății, de a face lumea mai bună (da, el chiar crede în asta și va încerca mereu să facă ceva bun pentru mai mulți oameni).

Niciunul dintre voi nu este înnebunit după un statut social, așa că veți fi dispuși să vă asumați riscuri împreună. Sunteți amândoi orientați spre viitor, deci vorbiți aceeași limbă (ba chiar și același dialect, fiindcă aveți un dar aparte de a comunica aproape intuitiv).

Tu vrei să fii șeful, iar Vărsătorului nu-i pasă, el vrea să-și urmeze proiectele lui în libertate. Pentru amândoi, absența creează prezența, așa că veți ști să vă respectați nevoia fiecăruia de libertate și uneori de singurătate.

Dragoste Berbec Vărsător 

Vărsătorul, ca și tine, nu consideră că o căsătorie se bazează pe fuzionarea personalităților, ci mai curând pe uniunea dintre două entități distincte, așa că nu îți va sufoca spiritul. Însă este mult, mult mai inflexibil decât Berbecul, așa că atenție: dacă ceva i se pare de o importanță vitală, nu o să dea niciun pas înapoi și va rămâne ferm pe poziții.

Sexual, Vărsătorul (care este un semn al inventivității) și Berbecul (energia în stare pură) se vor înțelege perfect. Vărsătorul tău va fi altfel în fiecare zi, iar asta chiar îți place, fiindcă îți satisface gustul de aventură și noutate.

Începutul este mai greu cu Vărsătorul, care este foarte prietenos și încântător în societate, dar se deschide greu în relațiile personale. Însă mă îndoiesc că asta va fi o barieră pentru un Berbec care se respectă, adică impetuos.

Din fericire, niciunul dintre voi nu este posesiv. Când dorești pe cineva, acordă-i libertate: dacă nu se va întoarce, înseamnă că nu a fost al tău de la bun început. Uneori poate că o să-ți fie greu să urmărești toate schimbările Vărsătorului, cum ar fi greu să urmărim schimbarea vântului: o simțim, dar nu putem spune când a început și când a trecut, încotro se duce și de unde vine. Adesea, o să ți se pară că o ia cam razna pe panta neprevăzutului, dar, până la urmă, asta te-a și atras în primul rând, nu?

Bani și carieră Berbec Vărsător

Bani și carieră în cuplul Berbec Vărsător reprezintă o combinație fascinantă de energie, inovație și ambiție. Acești doi parteneri sunt dornici să-și atingă obiectivele financiare și să-și construiască o carieră de succes.

Berbecul aduce în relație o determinare puternică și o abordare impetuoasă față de provocări. Este gata să se lanseze în noi aventuri profesionale și să-și asume riscuri calculate pentru a obține succesul dorit. Energia și ambiția sa se pot dovedi contagioase pentru Vărsător.

Vărsătorul, pe de altă parte, aduce în cuplu o minte inovatoare și un spirit revoluționar. Este deschis către idei noi și către abordări neconvenționale în ceea ce privește cariera și finanțele. Își folosește gândirea creativă pentru a găsi soluții inovatoare și pentru a se adapta la schimbările rapide din piața muncii.

Împreună, Berbecul și Vărsătorul pot crea un mediu de lucru dinamic și stimulant. Colaborarea lor aduce idei și perspective neașteptate, care pot conduce la inovație și succes în afaceri. Acești parteneri sunt deschiși să exploreze noi domenii și să se adapteze la evoluțiile tehnologice și la tendințele emergente.

Recomandări pentru o relație de succes

În primul rând, este crucial să comunicați deschis și sincer. Berbecul și Vărsătorul au personalități puternice, așa că exprimarea nevoilor și dorințelor este esențială pentru a evita conflictele și a menține o legătură solidă.

De asemenea, amândoi trebuie să acordați spațiu și libertate unul celuilalt. Atât Berbecul, cât și Vărsătorul iubesc independența și aventura, așa că permiteți-vă să explorați interesele și pasiunile individuale, fără a se simți limitați.

Încrederea reciprocă este, de asemenea, cheia succesului în această relație. Amândoi trebuie să aveți încredere în intențiile și loialitatea celuilalt și să evitați gelozia și suspiciunile nejustificate.

Încurajați-vă reciproc în realizarea obiectivelor personale și profesionale. Fiți susținători și încurajați-vă unul pe altul să vă urmați visurile și aspirațiile. Împărtășiți-vă ideile și inspirați-vă reciproc în căutarea excelenței.

Compatibilitatea Vărsător - Taur

Supusă amenințărilor și geloziei, dar abordarea directă aduce o căsnicie solidă.
NivelNivelNivelNivelNivel

Taur: zodie de Pământ, Fixă

Personalitate: Venus

Planeta guvernată în casa parteneriatelor și a căsătoriei: Pluton/Marte

Vărsător: zodie de Aer, Fixă

Personalitate: Uranus (modern) și Saturn (tradițional)

Planeta guvernată în casa parteneriatelor și a căsătoriei: Soarele

Personalitate comună: imaginație, creativitate, artă, film, înțelepciune, inteligență, gândire profundă, inovație, gelozie, cu înclinații spre discuții despre alte persoane. Taurul este un semn de Pământ, iar Vărsătorul, un semn de Aer.

Relatie Taur - Vărsător: bazate pe sentimente de neîncredere și caracterizate de schimbări bruște și radicale, dar nu pe termen lung. Cu alte cuvinte, incertitudinea și imprevizibilul vă caracterizează relația. Diferențele dintre voi sunt mari, dar cum Vărsătorului îi plac provocările, își va propune să cucerească inima Taurului.

Acest lucru nu îi va fi deloc ușor, dar dacă va reuși să intre în grațiile Taurului, munca lui va fi răsplătită și va avea mereu un camarad de încredere. Neînțelegerile vor fi pe toate planurile, dar cu multă voință și dorință se vor face progrese.

Karma Taur Vărsător: Aceste situații nu reprezintă un semn obligatoriu al relației karmice care, de obicei, apare într-un mod neașteptat sau se înfiripează rapid, dar pot să fie luate în considerare: partenerii au temperament sau statut social diferit, diferență mare de vârstă, un partener dependent de conflict, partenerii nu pot avea copii.

Ca orice relație karmică, între partenerii Taur și Vărsător există o atracție reciprocă puternică și deși merg în aceeași direcție, unul dintre ei își asumă rolul de ghid, iar celălalt trebuie să fie un sclav. Din această relație Taurul este cel afectat, nativul nu consideră că Vărsătorul este un partener serios, dar se încăpățânează să rămână în relație, întrucât simte că are multe de învățat. Vorbim în acest caz poate despre cel mai comic cuplu.

Dacă acești parteneri reușesc să treacă peste bariera timpului (minumum 5 ani), putem vorbi despre o asimilare a lecțiilor de viață. Dacă Taurul este o persoană cumpătată, chibzuită, care analizează orice posibilitate de a face profit, de a se implica cât mai sincer într-un proiect, Vărsătorul este opusul său.

Dacă ești în această situație sigur la prima întâlnire ai dorit să pleci sau l-ai evitat pe nativul Vărsător, deoarece este guraliv, agitat, dorește atenție, vrea să se afirme, ceea ce intră în contradicție cu idealurile tale. Cel care a insistat pentru a face ca această relație să fie posibilă este nativul Vărsător, întrucât a văzut potențialul tău, dar nu știa ce a ales de fapt. 

Dragoste Taur Vărsător

Taurul și Vărsătorul. Atracția dintre Aer și Pământ... cât poate dura oare? Nu prea mult, dacă întrebi stelele.

Vărsătorul tău are un farmec aparte, misterios și învăluitor. La început. Este distant, uneori chiar rece, analitic, intelectualist (semnul inventatorilor, de!), și mintea sa te va fascina. Adesea sunt genii în profesia lor, tot ce e nou îi atrage, chestiile tehnice nu-s o problemă pentru ei și se gândesc serios la ziua de mâine.

Rolul Vărsătorului pe Pământ se spune că ar fi acela de a rupe structurile existente și de a le înlocui cu altele mai bune. Of, iar când un Taur aude "structură" și "rupere" în aceeași propoziție, aproape că moare de frică. Taurul e cu stabilitatea, cu chestiile fixe, greu se hotărăște până și să-și ia alta pereche de pantofi în picioare, daramite să SCHIMBE lumea? De ce să nu păstrăm ceea ce avem? întreabă Taurul, iar Vărsătorul începe să-i explice ultimele tehnologii care or să revoluționeze lumea!

Taurul trăiește în prezent, Vărsătorul în viitor... decalaj important, care va sta adesea în calea comunicării. Ție îți place să fii bine privit, îți pasă ce zice lumea, pe Vărsător nu-l interesează așa ceva sub nici o formă.

Ca personalitate, tu ești romantic, cald și știi să dăruiești mai bine ca oricare altul. Nici Vărsătorul nu-i departe, dar se exprimă atât de diferit. El este guvernat de planeta Uranus, a individualismului, care-l face să fie adesea oarecum distant: îi e frică să se apropie prea mult, ca să nu-și piardă personalitatea. Iar lângă un Taur posesiv, Vărsătorul se sperie repede.

Tu, guvernat de Venus, planeta dragostei, a emoțiilor, a sentimentelor, nu înțelegi frica asta de apropiere, dar pentru un Vărsător, descoperirea sinelui este aventura vieții sale. Cu frecventele tale crize de gelozie și posesivitate, ai să înrăutățești lucrurile, așa că, dacă chiar vrei să meargă treaba între voi, las-o mai moale cu "ești al meu/ești a mea".

Dacă nu v-am spus de ajuns, să vă mai povestesc și despre faptul că amândoi sunteți semne fixe, adică încăpățânate, perseverente, care nu cedează și stabile în păreri și personalitatea lor. Iar asta chiar că va fi unul dintre cele mai mari impasuri, fiindcă niciunul dintre voi nu este dispus să dea un pas înapoi, să se adapteze...

Sexual? Vărsătorul este incitant, inventiv, o adevărată minune a lumii! Dar, dacă nu ai să încerci și tu să fii astfel, o să te considere prea conservator, prea sentimentalist. Pentru Vărsător, a face dragoste e una din chestiile interesante pe care le are omul la dispoziție ca activitate recreativă. Sigur că e capabil de iubire adevărată (și încă foarte multă), dar are nevoie de o relație în care să nu se simtă încorsetat. Iar asta e prea mult, prea revoluționar pentru tine. Pe deasupra, la începuturile relației va fi greu să-i convingi partenerul Vărsător că scopul ultim este căsătoria. Până și ideea de a aparține cuiva îl îngrozește!

Desigur, dacă aveți anumite aspecte astrologice favorabile, totul poate fi diferit, și nu puțini Vărsători și Tauri pot rezista împreună într-o relație. Dar, numai din punct de vedere al zodiei, relația este foarte grea, să nu spunem imposibilă.

Bani și carieră Taur Vărsător

Cuplul Taur-Vărsător aduce o combinație interesantă în ceea ce privește bani și carieră. Taurul este cunoscut pentru stabilitatea și tenacitatea sa în obținerea succesului financiar. El știe să gestioneze cu pricepere resursele și să construiască o bază solidă pentru viitor. Pe de altă parte, Vărsătorul aduce în ecuație inovația și dorința de a rupe barierele convenționale. El are o abordare originală în afaceri și este deschis să încerce noi idei și tehnologii.

Astfel, acest cuplu poate profita de avantajele combinate ale abordărilor lor complementare. Taurul poate asigura stabilitatea financiară a cuplului, având grijă de aspectele practice și gestionând eficient resursele. Vărsătorul poate aduce inovație și creativitate în carieră, explorând oportunități neconvenționale și găsind soluții inovatoare pentru a progresa.

Cu toate acestea, diferențele lor pot genera și provocări. Taurul poate fi mai conservator și rezervat în privința asumării riscurilor, în timp ce Vărsătorul este mai dispus să încerce lucruri noi și să accepte schimbarea. Comunicarea deschisă și înțelegerea reciprocă sunt cheia pentru a gestiona eficient acest aspect al relației lor.

Recomandări pentru o relație de succes

Pentru a avea o relație de succes între Taur și Vărsător, câteva recomandări sunt esențiale. În primul rând, acceptați și celebrați diferențele voastre. Taurul aduce stabilitate și sens practic, în timp ce Vărsătorul aduce inovație și spontaneitate. Înțelegerea și respectul reciproc pentru aceste caracteristici sunt fundamentale.

Comunicarea deschisă și sinceră este, de asemenea, esențială. Taurul poate fi mai rezervat în exprimarea emoțiilor, iar Vărsătorul poate fi mai distanțat. Asigurați-vă că vă împărtășiți gândurile, sentimentele și preocupările pentru a evita neînțelegerile.

Flexibilitatea și compromisul sunt cheia în gestionarea diferențelor de opinii și stiluri de viață. Fiți dispuși să faceți concesii și să găsiți soluții care să satisfacă ambele părți.

Nu uitați să vă sprijiniți reciproc în obiectivele personale și profesionale. Încurajați-vă unul pe celălalt să urmăriți visele și să explorați noi oportunități.

Compatibilitatea Vărsător - Gemeni

Imaginația, curiozitatea și independența vor face ca această relație să rămână "până când moartea vă va despărți".
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: nonconformism, tehnologie, comunicare, inteligență, gândire profundă, călătorii, visare, inovație, cu înclinații spre discuții despre alte persoane. Gemenii, semn de Aer, iar Vărsătorul, semn de Aer.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de respect și caracterizate de multă independență și libertate în comunicare, ceea ce face ca iubirea să atingă dimensiuni extrasenzoriale. Atât nativul Gemeni, cât și Vărsătorul reprezintă semne de Aer, între voi există așadar o conexiune mentală. Ambii aveți o inteligență peste media celorlalte semne zodiacale, ceea ce vă face un cuplu de invidiat. Vă admirați reciproc inițiativele și vă susțineți mereu în ceea ce inițiați. Neconvenționalul Vărsător se va implica în proiectele partenerului său și va face ca acesta să reușească să avanseze pe scara socială. Fiecare vrea libertate și va respecta independența celuilalt, motiv pentru care relația voastră are șanse mari de reușită.
Bani, carieră, afaceri: dacă veți lucra împreună, dobândirea independenței financiare va fi asemenea unui joc de puzzle. Atenție la extravaganțele financiare.

Compatibilitatea Vărsător - Rac

Toate bune și frumoase, până când relația va deveni ceva serios, iar visul frumos se poate transforma într-un coșmar.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: înțelepciune, inteligență, gândire profundă, noutate, tehnologie, gelozie, ură, șantaj, ceartă. Racul este un semn de Apă, iar Vărsătorul, un semn de Aer.
Dragoste, căsătorie, relații: relație bazată pe pasiune și caracterizată de crize de gelozie din partea Racului. Senzualitatea și imaginația romantică ale Racului îl vor intriga pe Vărsător, ale cărui pasiuni vor fi încurajate. Racul, semn de Apă, este guvernat de Lună, în timp ce Vărsătorul, semn de Aer, este ghidat de Saturn și Uranus. Saturn este intelectual, calculat și structurat, în timp ce Luna este mămoasă, sensibilă, ceea ce poate determina un comportament copilăresc.
Bani, carieră, afaceri: Indicat ar fi să vă păstrați banii separat, întrucât Vărsătorul este mână largă, motiv pentru multe certuri și amenințări din partea zgârcitului Rac.

Compatibilitatea Vărsător - Leu

O relație de susținere, cu mult respect din partea partenerilor.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: înțelepciune, inteligență, creativitate, gândire profundă, film, artă, provocări, intuiție, rafinament, cu înclinații spre discuții despre alte persoane. Leul este un semn de Foc, iar Vărsătorul, un semn de Aer.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de respect și caracterizate de schimbări de statut, cauzate de gelozie. Vărsătorul și Leul sunt semne fixe, ceea ce face ca fiecare să dețină un patrimoniu de orgolii și fixuri aparte, la care nu ar renunța nici de dragul iubirii. Totuși, puteți ajunge la înțelegeri atunci când este vorba de copii. Dacă se va comunica și se va ține cont de ceea ce își dorește cel de lângă voi, relația are șanse de reușită.
Bani, carieră, afaceri: faceți echipă bună, Leul va veni cu negocierile și finalizarea lucrurilor, iar Vărsătorul va contribui cu imaginație și cu creativitate.

Compatibilitatea Vărsător - Fecioară

Pentru ca acestă relație să reziste în timp, ar fi indicat ca ambii parteneri să încerce să mai renunțe la orgoliu, la critică și la cinism.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: critică, ceartă, inteligență, atracție, devotament, visare, dorință. Fecioara, semn de Pământ, iar Vărsătorul, semn de Aer.
Dragoste, căsătorie, relații: Fecioara este un semn de Pământ, prin urmare, vine cu o capacitate de a se preocupa de valorile materiale, iar Vărsătorul, un semn de Aer, guvernat Saturn și Uranus, trăiește într-o lume a provocărilor, a noncorformismului. Vărsătorul urăște rutina, regulile, principiile clasice, exact ceea ce o caracterizează pe Fecioară. Diferența dintre voi este de la cer la pământ, dar în cazul în care se va putea trece peste anumite orgolii și se va aprecia capacitatea intelectuală, atunci veți face o echipă bună.
Bani, carieră, afaceri: cele mai mari diferențe se întâlnesc aici, fiecare are propriul mod de a face rost de bani și a-i cheltui.Vărsătorul va fi mână largă, în timp ce Fecioara se va prezenta în ochii partenerului ca o zgârcită.

Compatibilitatea Vărsător - Balanță

Comunicarea, distracția, shopping-ul stimulează această relație armonică. Totuși, atenție la buget.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: încredere, înțelepciune, inteligență, intuiție, imaginație, nonconformism, cu înclinații spre discuții despre alte persoane. Balanța, semn de Aer, iar Vărsătorul, semn de Aer.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de loialitate și caracterizate de respect, ceea ce va face ca această relație să fie una de durată. Prima voastră întalnire este intensă și incitantă. Vărsătorului îi place să fie în centrul atenției, iar Balanțele sunt consacrate ca fiind retrase. Prin urmare, această combinație astrologică stă sub semnul comunicării, al divertismentului și va face ca cei doi parteneri să mai renunțe la principii și să își împrumute reciproc din trăsături. Balanța este semn cardinal, așa că, va căuta să preia controlul, iar Vărsătorul, fiind semn fix, își va canaliza toată energia pentru a duce la bun sfârșit ceea ce va începe Balanța. Gelozia, dacă își va face apariția între voi, va fi o reală încercare, un test. Dacă veți trece peste atitudinea de posesivitate, totul poate să funcționeze bine.
Bani, carieră, afaceri:Vă susțineți reciproc pentru a duce la bun sfârșit proiectele inițiate. Sunteți o companie plăcută unul pentru celălalt și faceți o echipă bună din punct de vedere financiar. Vărsătorul va veni mereu cu idei, trucuri, modalități de a le pune în practică, iar Balanța va fi ambasadorul acestor inițiative financiare. Totuși, atenție la modul în care se vor cheltui acei bani, întrucât ambele semne iubesc luxul și au tendința de a arunca banii pe geam. Partea bună este că, în mod periodic, dacă veți rămâne fără bani, o veți lua de la capăt.

Compatibilitatea Vărsător - Scorpion

Inițial, această relație nu are șanse de a avansa, dar cu trecerea timpului, veți deveni ca două picături de apă.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: intuiție, imaginație, înțelepciune, inteligență, gândire profundă, gelozie, aventură, senzualitate. Scorpionul, semn de Apă, iar Vărsătorul, semn de Aer.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de neîncredere și caracterizate de șantaj, care fac ca această relație să fie atât de pătimașă din punct de vedere amoros, însă și foarte traumatizantă. Scorpionul și Vărsătorul sunt semne fixe, prin urmare, fiecare va dori stabilitate, dar în moduri diferite. Vor apărea însă lupte pentru conducerea relației. Scorpionul, guvernat de războinicul Marte, nici nu va dori să audă de o părere sau de o idee a Vărsătorului, care este semn de Aer, guvernat de Uranus (ceea ce va determina răsturnări de situație).
Bani, carieră, afaceri: Incompatibilitate la acest capitol. Recomandat ar fi ca partenerii să fie cu finanțele separate. Altfel, vor avea mereu bănuiala că partenerul cheltuie mai mult.

Compatibilitatea Vărsător - Săgetător

Extremele se atrag, curiozitatea este punctul forte al acestei relații. Partenerii se vor susține reciproc în îndeplinirea obiectivelor propuse.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: înțelepciune, inteligență, aventură, gândire profundă, inspirație, intuiție, rafinament, renaștere, emoție, călătorie. Săgetătorul, semn de Foc, iar Vărsătorul, semn de Aer.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de încredere și caracterizate de dorința de independență a fiecărui partener. Săgetătorul și Vărsătorul formează un cuplu creativ, cu dor de aventură. Cei doi nativi parcă ar fi trași la indigo, în proporție de 80%. Singura diferență o constituie modul în care se exprimă. Inhibițiile, în această relație, nu își au rostul, plecând de la latura pasională, până la cea financiară. Vă simțiți bine unul în compania celuilalt și veți da frâu imaginației, care va cunoaște culmile succesului, dacă o să colaborați.
Bani, carieră, afaceri: împreună faceți mai mulți bani, nu vă zgârciți. Chibzuința este bună, dar moderată, fiindcă pentru a câștiga trebuie să faceți și investiții. Nu vă încăpățânați și nu vă lăcomiți.

Compatibilitatea Vărsător - Capricorn

O relație în care responsabilitatea, iubirea, respectul reprezintă baza. Experiența și maturitatea ambilor parteneri vor face ca această relație să reziste în timp.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: înțelepciune, inteligență, gândire profundă, cu înclinații spre discuții despre alte persoane. Capricornul, semn de Pământ, iar Vărsătorul, semn de Aer.
Dragoste, căsătorie, relații: Chiar dacă la o primă vedere această relație dintre un perfecționist și un visător nu are șanse de reușită, cei doi parteneri au guvernator comun pe Saturn, care le oferă multă înțelepciune și intuiție. Fiecare va realiza că unul fără celălalt nu va reuși în viață, prin urmare, veți mai renunța, de dragul copiilor, la anumite capricii și veți forma o echipă bună.
Bani, carieră, afaceri: Reușiți să găsiți oportunități de a face bani acolo unde ceilalți nici nu gândesc. Dacă o să vă distribuiți toată energia pentru cercetare, domenii noi de activitate, banii vor veni numaidecât. Atenție la cheltuielile mari, pentru că vă place să trăiți în lux.

Compatibilitatea Vărsător - Vărsător

Cea mai interesantă relație care se poate întâlni. Partenerii sunt atât de compatibili, încât comunică telepatic.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: imaginație, înțelepciune, inteligență, gândire profundă, introvertit, nonconformism, tenacitate, artă, inovație, cu înclinații spre discuții despre alte persoane.

inovație , cu înclinații spre discuții despre alte persoane.

Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de încredere și caracterizate de dorința de noutate, ceea ce face ca această relație bizară și atipică să reziste, dacă nu mult timp fizic, măcar psihic. Doi Vărsători alcătuiesc o relație admirată de ceilalți, însuși voi vă admirați reciproc. Însă la un anumit moment va fi nevoie și de puțină seriozitate, iar cineva va fi nevoit să își asume o responsabilitate, astfel încăt să se treacă la un alt nivel al relației. Veți învăta multe lucruri unul de la celălalt, iar cel mai important este că, inclusiv în urma unor divergente, voi veți vedea partea plină a paharului.
Bani, carieră, afaceri: Pe voi nu vă motivează atât de mult partea financiară, ci gândul că puteți face multe cu acei bani, că puteți schimba lumea cu ei. Ar fi indicat să fiți mai chibzuiți.

Compatibilitatea Vărsător - Pești

O relație predispusă multor certuri, din cauză multor diferențe de gândire, de atitudine. Totuși, dacă veți comunica mai mult, orice situație poate fi depășită.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: visare, vindecare, înțelepciune, inteligență, gândire profundă, terapii alternative, telepatie, clarviziune. Vărsător, semn de Aer, iar Pești, semn de Apă.
Dragoste, căsătorie, relații: Acest cocktail dintre Vărsător (semn de Aer, guvernat de Saturn și Uranus) și Pești (guvernați de Jupiter și Neptun) poate să te ducă cu gândul că orice e posibil atunci când îți dorești. Fiecare este încăpățânat și are creat un sistem de valori la care nu ar renunța nici dacă ar fi supuși torturii, dar, dacă vor găsi cauze comune pentru ce să lupte (ajutorarea copiilor, bătrânilor, nevoiașilor etc.) vor reuși să aibă o relație de durată. Ambii sunteți visători, însă Vărsătorul vrea să concretizeze prin muncă ceea ce vizualizează, în timp ce nativul Pești deja vede ceea ce o să se întâmple la final, motiv pentru care nu se agită.
Bani, carieră, afaceri: este recomandat ca fiecare să urmeze profesiile ce îi sunt pe plac și să țineți banii separat. Dacă se va opta pentru bani la comun, vor apărea certuri. Vărsătorul este mână largă.

Alege zodia care te interesează și descoperă secrete despre compatibilitatea cu nativii din zodia Berbec și despre cât de bine se înțeleg împreună în

Viziteaza magazinul online
URMARITI-NE
Aboneaza-te la noutati!
Abonare newsletter
© Copyright 2016 - 2023 Zodiacool SRL • Autorizatie metale si pietre pretioase nr. 11837 • Termene si conditii
Acest site folosește cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficului. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosesc site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.