Aplica

Compatibilitate Femeia Taur și Bărbatul Vărsător

Femeia Taur consideră că Vărsătorului i-ar trebui o viață pentru a practica tot ceea ce îi spune și a reuși să schimbe ceva în atitudinea sa

Este o relație karmică, Taurul este o zodie de pământ iar Vărsătorul este o zodie de aer.

DE INTERES: Compatibilitate femeia Vărsător și bărbatul Taur

Femeia Taur nu ține cont de părerile celor din jur, în majoritatea cazurilor începe o acțiune fără a comunica planurile ei. Își face prieteni în funcție de interesele sale, pune încredere în oamenii care se țin de cuvânt, dar de cele mai multe ori ajung să constate că sunt singurii care cred cu adevărat în acele prietenii și în urma unei dispute Femeia Taur de va îndepărta, în mintea ei deja nu mai ești, întrucât a fost dezamăgită.

Bărbatul născut în Vărsător este un om prietenos, sociabil, căruia însă trebuie să îi dai mereu dreptate. Vărsătorului îi place să fie diferit de restul lumii, de aceea, dacă îți dorești o relație cu un astfel de bărbat, așteaptă-te să faci cele mai multe nebunii din viața ta, mai ales din punct de vedere sexual. O femeie ideală pentru acesta are nevoie de multă inteligență, frumusețe, rafinament și o doză mare de nebunie pentru a accepta orice propunere.


Taur
Vărsător

COMPATIBILITATEA TAUR - VĂRSĂTOR


O relație mereu supusă amenințărilor venite din exterior, multă gelozie. Totuși, abordarea directă a situațiilor conflictuale va conduce la căsnicie.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: imaginație, creativitate, artă, film, înțelepciune, inteligență, gândire profundă, inovație, gelozie, cu înclinații spre discuții despre alte persoane. Taurul este un semn de Pământ, iar Vărsătorul, un semn de Aer.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de neîncredere și caracterizate de schimbări bruște și radicale, dar nu pe termen lung. Cu alte cuvinte, incertitudinea și imprevizibilul vă caracterizează relația. Diferențele dintre voi sunt mari, dar cum Vărsătorului îi plac provocările, își va propune să cucerească inima Taurului. Acest lucru nu îi va fi deloc ușor, dar dacă va reuși să intre în grațiile Taurului, munca lui va fi răsplătită și va avea mereu un camarad de încredere. Neînțelegerile vor fi pe toate planurile, dar cu multă voință și dorință se vor face progrese.
Banii, carieră, afaceri: aici scârțâie cel mai tare relația. Dacă Vărsătorul se va lăsa pe mâinile Taurului, lucrurile vor avansa, dacă nu, se va pune punct.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!