Transport gratuit peste 140 lei

Compatibilitate Balanță. Cupluri explozive și compatibilitate uimitoare

Descoperă chiar acum care este compatibilitatea nativilor din Balanță cu celelalte zodii și cum se înțeleg în diferite relații. Află gradul de

compatibilitate și vezi în ce direcție se înclină balanța. Este o relație bazată pe respect sau una în care predomină gelozia și certurile? Află care sunt compatibilitățile nativilor Balanță și cum pot evolua relațiile.


Compatibilitatea Balanță - Berbec

Balanța atrage cu ideile îndrăznețe și spiritul în mișcare, dar nu-i place să nu fie subordonată. Berbecul trebuie să mai cedeze, să nu fie mereu șef absolut
NivelNivelNivelNivelNivel

Berbecul: zodie de Foc, Cardinală

Personalitate: Marte

Planeta guvernată în casa parteneriatelor și a căsătoriei: Venus.

Balanță: zodie de Aer, Cardinală

Personalitate: Venus

Planeta guvernată în casa parteneriatelor și a căsătoriei: Marte.

Personalitate comună: pasiune, încăpățânare, rafinament, distracție, control, cavalerism, șarm

Relație Berbec-Balanță: O relație de armonie, ambii parteneri se susțin și evoluează.

Personalitate Berbec Balanță 

Când vine vorba despre o relație de cuplu, Berbecul și Balanța sunt două semne care pot funcționa bine împreună, dar numai dacă reușesc să găsească un echilibru între personalitățile lor puternice și diferite.

Berbecul este impulsiv și adesea nechibzuit, în timp ce Balanța este obiectivă și diplomatică. În general, aceste două semne se completează reciproc, dar pot fi, uneori, în competiție directă.

Berbecul este un inițiator bun, face planuri dar nu le poate duce întotdeauna la final, însă Balanța îl poate ajuta prin împarțirea etapelor în bucăți mai mici și mai ușor de înțeles și de urmat, să finalizeze aceste planuri.

De asemenea, Balanța poate aduce o anumită liniste în viața Berbecului și poate ajuta la găsirea unei soluții juste la probleme.

Cu toate acestea, Balanța poate fi, la fel ca Berbecul, încăpățânată și pasionată, și ar putea să încerce să preia controlul asupra relației. Cu Balanța, Berbecul trebuie să fie mai subtil și să cedeze uneori, pentru a ajunge la un compromis echitabil.

Balanța poate fi fascinată de focul și pasiunea Berbecului și poate fi motivată să îl ajute să își atingă obiectivele. Cu toate acestea, Berbecul trebuie să învețe să nu terorizeze sau să intimideze Balanța și să ia în considerare opiniile și sentimentele partenerului său.

Dragoste Berbec Balanță

Berbecul și Balanța formează o relație plină de armonie și simbioză. Cu o bază solidă de încredere și comunicare, acești parteneri se vor sincroniza mereu, iar Balanța va admira independența și curajul Berbecului.

Cu toate acestea, este important ca Berbecul să renunțe la manierele grosolane pentru a menține stabilitatea în relație.

În ceea ce privește seducția, Balanța poate fi sensibilă la cuvinte și preferă o abordare mai subtilă și mai estetică. În ansamblu, combinarea dintre Berbec și Balanță aduce o pasiune și o agresivitate pozitivă, facând această relație una dintre cele mai incitante din întreg horoscopul.

Stabilitatea în relație se va obține dacă nativul Berbec se va cenzura și va renunța la manierele lui impulsive de a ieși în evidență.

Aerul alimentează Focul, așa că Balanța va admira independența și curajul Berbecului, susținându-l, chiar uneori îi va da idei legate de cum să gestioneze legăturile sociale. Este o relație de simbioză, indicat ar fi ca după trecerea timpului, când relația se cimentează, Berbecul să nu uite ce a remarcat la nativul Balanță.

Aceste eforturi vor fi apreciate de rafinata Balanță, care va fi mândră să se afișeze în societate cu un partener care se ridică la așteptările sale și care o completează perfect.

Bani și carieră Berbec Balanță

Compatibilitatea la bani între Berbec și Balanță poate fi tensionată din cauza diferențelor de abordare. Berbecul dorește să câștige cu orice preț, în timp ce Balanța are un stil mai rafinat și subtil de a face afaceri.

Cu toate acestea, în timp ce Berbecul poate fi intimidator în eforturile sale de a câștiga, Balanța poate dori să preia conducerea și să își exercite puterea de convingere.

Este important ca ambele părți să își facă compromisuri și să găsească o modalitate de a gestiona banii în mod echilibrat, astfel încât să se poată bucura de luxul pe care îl doresc. 

În concluzie, banii vor avea de unde veni, numai să aibă grijă pe ce cheltuie, ambii parteneri iubesc luxul și doresc să își satisfacă plăcerile. Se va ajunge la o înțelegere despre cum vor fi gestionați banii.

Recomandări pentru o relație de succes

Pentru a avea o relație de succes, Berbecul și Balanța trebuie să fie conștienți de diferențele lor și să lucreze împreună pentru a găsi un echilibru. Berbecul ar trebui să fie mai atent la nevoile și dorințele partenerei, să fie mai răbdător și mai blând.

Balanța ar trebui să fie mai hotărâtă și să învețe să-și exprime mai deschis opiniile și dorințele, fără a evita conflictele care ar putea apărea în cuplu.

Este important ca ambii parteneri să acorde atenție comunicării și să fie dispuși să facă compromisuri pentru a găsi soluții care să-i mulțumească pe amândoi.

În plus, trebuie să acorde o atenție deosebită gestiunii banilor și să stabilească un plan comun pentru cheltuieli și economii. În general, trebuie să-și arate reciproc iubirea, respectul și încrederea și să lucreze împreună pentru a menține flacăra vie în relația lor.

Balanța atrage cu ideile îndrăznețe și spiritul în mișcare, dar nu-i place să nu fie subordonată. Berbecul trebuie să mai cedeze, să nu fie mereu șef absolut.

Compatibilitatea Balanță - Taur

Relația pasională este întărită de opulența, exuberanța și prosperitatea care o înconjoară.
NivelNivelNivelNivelNivel

Taur: zodie de Pământ, Fixă

Personalitate: Venus

Planeta guvernată în casa parteneriatelor și a căsătoriei: Pluton/Marte

Balanță: zodie de Aer, Cardinală

Personalitate: Venus

Planeta guvernată în casa parteneriatelor și a căsătoriei: Marte

Personalitate comună: rafinament, lux, distracție, diplomație, artă, mass media, înțelepciune, inteligență, gândire profundă, cu înclinații spre discuții despre alte persoane. Taurul, semn de Pământ, Balanța, semn de Aer.

Relație Taur - Balanță: bazate pe sentimente de încredere și caracterizate de stabilitate, ceea ce face ca acest cuplu iubitor de frumos, de artă, de armonie, să fie plăcut de ceilalți. Ambele semne sunt guvernate de Venus, așa că, pe lista priorităților sunt confortul și compania plăcută, recunoașterea socială, cât și afirmarea în poziții importante în stat.

Balanța este foarte selectivă în ceea ce privește relațiile, motiv pentru care la început îl va supune pe Taur la mici teste. Atenție totuși la ieșirile necontrolate ale Taurului, ele sunt manifestări ale adevărului, de cele mai multe ori vin în urma constatării că Balanța a amânat ceea ce avea de făcut și că totul rămâne să fie rezolvat împreună. În urma unui atac direct nu veți soluționa nimic, ci împotrivă: Balanța se va îndepărta.

Dragoste Taur Balanță

Taurul și Balanța formează o combinație interesantă între elementul Pământului și cel al Aerului. Ce se întâmplă atunci când Aerul invadează Pământul? Ei bine, se produce o invazie...

Dacă ai atras atenția unei Balanțe, cu siguranță ai observat că le place să vorbească, să vorbească și să mai vorbească despre orice subiect: filosofie, psihologie sau prețurile la căpșuni în comparație cu cele la apă.

Taurul are o minte puternică și rațională, dar uneori se întreabă dacă este cu adevărat necesar să discute despre toate aceste lucruri, mai ales când este obosit și doar vrea să se relaxeze în fotoliul său citind ziarul (Taurul are tendința de a se baza pe rutinele sale).

Balanța este un semn de Aer și simte nevoia să călătorească, chiar și mental, pentru a-și hrăni mintea avizată cu subiecte noi și provocatoare.

Adesea, Balanța este indecisă, dar acest lucru se datorează capacității sale de a vedea ambele aspecte ale unei probleme. Atunci când Balanța îți cere părerea, vrea să afle un punct de vedere pe care nu l-a luat în considerare, deoarece caută echilibrul și adevărul într-o situație. Poate că nehotărârea ei te poate deranja, dar asta înseamnă doar că Balanța își ajustează talerele. Totuși, trebuie să fii pregătit pentru conversațiile lungi cu o Balanță, așa că oferă-i o șansă...

La început, vei avea impresia că poți fi mai îndrăzneț și mai asertiv în fața unei Balanțe, deoarece sunt prietenoase, diplomatice și fermecătoare. Dar să nu fii surprins când vei da de un zid în drumul tău: Balanța are păreri clare și hotărâte despre orice și oricine, chiar dacă în exterior poate părea pasivă. Ce contează este inerția și inflexibilitatea ta.

Exact aceste aspecte vor fi utilizate de o Balanță pentru a te cuceri sau pentru a se confrunta cu tine, dar va face acest lucru treptat. Chiar dacă vei fi fermecat de o Balanță, vei simți că îți scapă printre degete. Dar știu cât de mult îți place flirtul și începutul unei relații, așa că asta nu ar trebui să fie o problemă.

Pe deasupra, Balanța se va speria când va vedea un Taur supărat (cine nu s-ar speria? Există chiar și spectacole cu tauri supărați în Spania...), și s-ar putea să pară că dispare în neant. Cu toate acestea, se va întoarce deoarece îi place stabilitatea pe care Taurul o oferă, iar farmecul său irezistibil te va ajuta să scapi de supărare.

Balanței îi place să iasă în oraș, să socializeze și să se plimbe, deoarece are nevoie de interacțiunea cu ceilalți în mod constant. Pe de altă parte, Taurul preferă să se simtă acasă și este greu de înțeles cum poate Balanța să aibă atât de mulți prieteni deodată. Dacă te gândești la o relație pe termen lung, trebuie să discutați despre această diferență în ceea ce privește ieșirile în oraș. Poți rezolva această situație organizând petreceri, întâlniri sau invitând prietenii la voi acasă.

În plan sexual, Balanța este activă și poetică. Tu te vei ocupa de partea fizică, iar Balanța te poate învăța mai multe despre subtilități. Ambii sunteți guvernați de Venus, planeta frumuseții și a dragostei, deci intimitatea voastră ar trebui să fie cu adevărat deosebită.

Nu trebuie să-ți faci griji cu privire la infidelitate: Balanța este semnul care caută o relație pe termen lung (inclusiv căsătorie). Nu le place să flirteze toată viața și să caute mereu noi cuceriri.

În concluzie, această relație poate fi provocatoare, în special în ceea ce privește comunicarea, dar poate funcționa dacă tu îți dorești suficient de mult și ești dispus să faci unele schimbări. Știu că nu-ți place cuvântul "flexibilitate", dar în compania unei Balanțe va trebui să fii puțin mai... flexibil.

Bani și Carieră Taur Balanță

Bani și carieră în cuplul Taur-Balanță sunt un amestec captivant de stabilitate și armonie. Taurul, cu abilitatea sa de a gestiona finanțele și de a se asigura că lucrurile merg pe drumul cel bun, aduce o bază solidă pentru succesul financiar al cuplului. Cu perseverență și răbdare, Taurul își construiește cariera pas cu pas, iar partenerul lor Balanță aduce o notă de eleganță și diplomație în lumea afacerilor.

Balanța, cu talentul său în comunicare și abilitatea de a negocia, poate deschide uși noi și poate atrage oportunități financiare în cuplu. Împreună, Taurul și Balanța formează o echipă puternică și echilibrată, în care prosperitatea și succesul profesional se îmbină armonios cu iubirea și înțelegerea.

Recomandări pentru o relație de succes

Pentru o relație de succes între Taur și Balanță, iată câteva recomandări importante. În primul rând, sărbătorește diversitatea și acceptă diferențele dintre voi. Fiecare semn are trăsături unice, așa că învățați să vă completați reciproc. Comunicarea sinceră și deschisă este esențială. Împărtășiți-vă gândurile, nevoile și dorințele în mod clar și liniștit.

Fiți flexibili și deschiși la compromisuri pentru a menține echilibrul în relație. Investiți timp și efort în construirea încrederii reciprocă și a stabilității emoționale. Nu uitați să vă faceți timp pentru romantism și momente speciale împreună. Respectați spațiul personal al celuilalt și sprijiniți-vă în aspirațiile și obiectivele de carieră. Încheieți fiecare zi cu expresii de afecțiune și recunoștință reciprocă.

Compatibilitatea Balanță - Gemeni

Dragoste instantanee... o relație complementară.
NivelNivelNivelNivelNivel

Gemeni: zodie de Aer, Mutabilă

Personalitate: Mercur

Planeta guvernată în casa parteneriatelor și a căsătoriei: Jupiter

Balanță: zodie de Aer, Cardinală

Personalitate: Venus

Planeta guvernată în casa parteneriatelor și a căsătoriei: Marte.

Personalitate comună: independență, inteligență, gândire profundă, sinceritate, comunicare, devotament, rafinament, cu înclinații spre discuții despre alte persoane. Două semne de Aer.

Relație Gemeni - Balanță: bazate pe sentimente de devotament și caracterizate de sinceritate, care fac ca relația să rămână veșnică și de neuitat. Toate lucrurile decurg lin și sigur, însă trebuie să evitați să dați bănuieli celuilalt partener, întrucât gelozia poate omorî iubirea. Fiecare are mult șarm și poate oricând să mai cucerească pe cineva, doar din dorința de a arăta că el poate.

Veți ajunge foarte repede de la prieteni la iubiți, comunicarea fiind puntea de legătură. Calmul și diplomația Balanței va fi repede copiată de către Gemeni, ceea ce va face ca acesta să crească în ochii Balanței.

Karma Gemeni - Balanță: Nativul Gemeni este mereu cu gândul la Balanță, de regulă, e valabil și reciproc. O relație magică, cei doi parteneri se simt atrași de modul de gândire revoluționar al celui din față. De cele mai multe ori totul poate să plece de la o întâlnire între prietenii comuni, urmând multe ieșiri în oraș. De fapt, acest cuplu amână momentul intim tocmai pentru a stabili o conexiune înainte.

Cine este în această situație știe că atunci când Geamănul s-a enervat, Balanța va sta și va analiza, nu va răspunde provocării, iar în caz contrar, Geamănul va încerca să mușamalizeze orice problemă, cu alte cuvinte, va face haz de necaz. În plan erotic, nu lipsește adrenalina, îndrăzneala și curiozitatea, adeseori acest cuplu alege să fie spontan... să facă repede bagajele și să plece în vacanță.

Energetic se creează o dependență a unuia față de celălalt, dar cu toate acestea, în majoritatea cazurilor, Geamănul tot mai greșește, poate înșela pe Balanță. Această relație de regulă rămâne pe viață, chiar dacă din varii motive cei doi se despart, vor rămâne mereu cu gândul unul la celălalt.

Dragoste Gemeni Balanță

O relație frumoasă, adesea satisfăcătoare, deoarece fiecare dintre voi înțelege intuitiv pe celălalt - amândoi fiind semne de Aer. Partenerul tău din Balanță are o natură intelectuală, rafinată, onestă și optimistă. La fel ca tine, este pasionat de discuții și dezbateri și are aceeași dorință interioară de a explora lumea, orașul și de a petrece timp cu prietenii - în general, să fie în mișcare.

Se spune în horoscoape că "Balanța preferă localurile elegante și tot ce este la modă, hainele scumpe și accesoriile elegante". Cu toate acestea, am întâlnit multe Balanțe cărora nu le pasă de astfel de lucruri. Cel mai important este că le place să iasă des din casă, așa cum fac Gemenii!

Este adevărat că tensiunea nu va lipsi între voi: în fond, chiar dacă aveți aceeași natură, aceasta este de Aer neliniștit. Totuși, sunteți compatibili: Balanța reprezintă aproximativ... 80% din ceea ce cauți într-un partener de viață, deci vă așteaptă multe bucurii împreună. La început, totul va fi ca în poveștile pe care le auzi mereu că se întâmplă altora, iar cuvintele dulci ale Balanței vor avea un efect puternic asupra ta - poate chiar te vor cuceri complet. Balanța este semnul mai rațional și foarte analitic (întotdeauna încearcă să echilibreze lucrurile în viață, în dragoste, în lume).

DAR, pe măsură ce timpul trece și relația se transformă în săptămâni sau ani, s-ar putea să te deranjeze incapacitatea ei de a lua decizii mai rapid: tu, ca un adevărat adolescent (indiferent de vârstă, Gemenii par întotdeauna tineri), vrei să trăiești viața acum și aici, iar Balanța... ai văzut cum se balansează cantarele în piață, cât timp durează până se echilibrează, chiar dacă ambele părți conțin aceeași cantitate? Ei bine, așa este Balanța. Ți-ar veni să-i spui să se hotărască odată. Desigur, flexibilitatea ta innăscută te poate ajuta să depășești această situație - dacă ești dispus să fii flexibil.

Balanța este semnul parteneriatului și se simte cel mai bine într-o relație de lungă durată. Prin urmare, este și un semn foarte devotat: micile flirturi ale tale vor fi înțelese, dar nu și acceptate (așa că nu poți spune că nu ai fost avertizat!). Este și foarte diplomatică, iar acest aspect ajută mult în comunicarea cu un Gemeni. Pe scurt, în această relație, Balanța va fi cel care dirijează, chiar dacă tu nu vei simți asta în mod evident.

Acest lucru se aplică în special aspectului financiar, deoarece, chiar dacă Balanța poate fi impulsivă uneori, este totuși un semn mai stabil și va ști cum să gestioneze banii pentru factura de telefon a unui Gemeni, fără să se simtă jenată să-ți spună, din când în când, cu toată diplomația sa caracteristică, să te mai temperi cu apelurile telefonice.

În ceea ce privește sfera sexuală, deși sunteți amândoi semne de Aer, totul devine intens și pasional. Vă place să experimentați și niciunul dintre voi nu este gelos sau posesiv, ceea ce face ca intimitatea fizică să fie lipsită de inhibiții. Temperamentul Balanței are un efect stabilizator, totul devine mai echilibrat în jurul său și oamenii se simt mai în siguranță. Balanța va ști să ofere totul, iar personalitatea ta, dublă prin excelență, va aduce acel element picant necesar.

Deci, merge? Cu siguranță. Balanța este aproape tot ce ai putea dori: iubește fără a fi posesivă, comunică cu plăcere și te va fascina rapid.

Bani și carieră Gemeni Balanță

Cuplul Gemeni Balanță poate aduce o dinamică interesantă în ceea ce privește bani și carieră. Gemenii sunt cunoscuți pentru mintea lor ageră și adaptabilitatea lor, ceea ce îi poate ajuta să identifice oportunități financiare și să găsească modalități creative de a-și construi cariera. Balanța, pe de altă parte, aduce echilibrul și capacitatea de a lua decizii raționale în gestionarea banilor și a planificării carierei.

Gemenii adoră să exploreze noi domenii și să își extindă cunoștințele, iar Balanța îi poate sprijini în a-și stabili obiectivele și în a se concentra pe direcția dorită. Ei pot colabora împreună pentru a-și îmbunătăți abilitățile de comunicare și negocieri, ceea ce le poate aduce mai mult succes în domeniile lor profesionale.

În același timp, Gemenii pot oferi un suflu nou de idei și inovație în cariera Balanței, ajutându-i să se reinventeze și să își atingă potențialul maxim. Acest cuplu poate fi un echilibru perfect între entuziasm și stabilitate în ceea ce privește bani și carieră.

Recomandări pentru o relație de succes

Pentru o relație de succes între Gemeni și Balanță, iată câteva recomandări importante. În primul rând, comunicarea este cheia. Ambele semne sunt pasionate de discuții și dezbateri, așa că asigurați-vă că vă exprimați deschis și sincer gândurile și sentimentele.

În al doilea rând, fiți flexibili și deschiși la noi experiențe. Gemenii sunt cunoscuți pentru adaptabilitatea lor, iar Balanța apreciază varietatea și schimbarea. Explorați împreună și încercați lucruri noi pentru a menține entuziasmul și interesul în relație.

În plus, acordați-vă timp și spațiu pentru independență. Ambele semne apreciază libertatea și au nevoia de a-și urma propriile interese și pasiuni. Respectați nevoile și dorințele celuilalt și creați un echilibru între timpul petrecut împreună și timpul individual.

Compatibilitatea Balanță - Rac

Toate bune și frumoase până când relația va deveni ceva serios, iar visul frumos se va transforma într-un coșmar.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: înțelepciune, sensibilitate, artă, prieteni, lux, eros, pasiune, devotament, telepatie, inteligență, gândire profundă. Racul, semn de Apă, iar Balanța, semn de Aer.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de loialitate și caracterizate de stabilitate, ceea ce va face ca acest cuplu să avanseze cu pași repezi spre altar. Balanța este sensibilă și apreciază atmosfera plăcută, generată de Rac. Guvernată de Venus, Balanța este atrăgătoare. Racul o va considera irezistibilă și îi va acorda mai multă atenție. Totul se poate distruge însă, dacă Racul va deveni posesiv și gelos, încercând să controleze Balanța. Ambele semne sunt cardinale, ceea ce demonstrează că fiecare are o stabilitate psihică mare și nu vor renunța cu ușurință la ceea ce-și doresc.
Bani, carieră, afaceri: împreună veți merge la cheltuit bani, dar nu îi veți produce tot în echipă. Modul total diferit de a negocia va face să vă răciți unul cu celălalt.

Compatibilitatea Balanță - Leu

O relație de susținere, cu mult respect unul față de celălalt.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: distracție, artă, creativitate, rafinament, umor, înțelepciune, inteligență, gândire profundă. Leul este un semn de Foc, iar Balanța, un semn de Aer.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de respect și caracterizate de stabilitate, ceea ce va face ca iubirea să fie picantă și extravagantă, dar totodată și rafinată. Leul va aprecia atitudinea elegantă, rafinată a Balanței, iar aceasta, la rândul ei, va fi fascinată de pofta de viață, de încrederea în sine pe care o are Leul în a-i convinge pe ceilalți. Se va crea o atmosferă relaxantă între voi, unde dragostea va fi cea mai importantă. Uneori pot să apară și divergențe, pentru că Leul va încerca, cu orgoliul său caracteristic, să impună anumite reguli.
Bani, carieră, afaceri: împreună sunteți ca sarea și piperul într-o mâncare. Fiecare va aduce aportul intuitiv pentru dobândirea independenței financiare.

Compatibilitatea Balanță - Fecioară

O relație pasională, de susținere și înțelegere, dar marcată de multe reproșuri, în special din cauza geloziei.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: artă, înțelepciune, inteligență, gândire profundă, creativitate, aventură, distracție, cu înclinații spre minciună. Fecioara, semn de Pământ, iar Balanța, semn de Aer.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de fidelitate și caracterizate de sinceritate, care fac ca relația să fie de viitor. Fecioara și Balanța pot forma o echipă bună, dacă Fecioara va renunța la critică și la bârfă. Acest comportament trezește neîncrederea nativului Fecioară, iar rezultatul va fi distanțarea acestora.
Bani, carieră, afaceri: dacă veți lucra împreună, partea financiară va cunoaște progrese. Este recomandat ca Balanța să se ocupe de investiții, iar Fecioara de administrare și de implementare.

Compatibilitatea Balanță - Balanță

O relație cu prea multe așteptări. Uneori vă este chiar greu să vă suportați. Compatibilitatea se va evidenția și va fi vizibilă.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: rafinament, înțelepciune, inteligență, gândire profundă, creativitate, emoție, artă, iubire, simplitate, profunzime, curaj, devotament. Două semne cardinale de Aer.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de respect și caracterizate de implicarea totală a fiecărui partener, aceste elemente pot propulsa relația voastră printre cele mai bune combinații astrale. Dragostea va pluti în aer în cazul vostru, iar asta se datorează și faptului că Balanța este semn de aer (are nevoie de comunicare, de apreciere). Ar fi bine să țineți seama că aveți o înclinare spre indecizie, uneori ajungându-se la situații în care indeciziile pot fi distructive, chiar paralizând orice activitate începută. Dacă acest moment coincide la amândoi, se vor înregistra fluctuații mari pe parcursul relației.
Bani, carieră, afaceri: Nu degeaba se numește acest semn Balanță, are în sânge capacitatea de a negocia și de a ajunge acolo unde își dorește din punct de vedere financiar. Situație materială foarte bună.

Compatibilitatea Balanță - Scorpion

O relație de susținere. Atracția este predominantă, așa că, totul se poate rezolva în dormitor.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: înțelepciune, inteligență, gândire profundă, imaginație, intuiție, rafinament, eros, atracție, negociere. Balanța, semn de Aer, iar Scorpionul, semn de Apă.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de apreciere și caracterizate de respect între parteneri, ceea ce conferă relației caracter durabil. Balanța îl va vrăji cu farmecul ei pe Scorpionul cel rece. Inima acestuia va începe să bată mult mai repede în clipa în care o va întâlni pe Balanță. Latura senzuală este cel mai important canal de comunicare în această relație. Caracterul libertin al Balanței, dar totodată planificat cu atenție, va fi apreciat de Scorpion. Inițial se va duce o luptă pentru conducerea relației, în care Scorpionul va câștiga. Acesta se va ocupa te tot ce înseamnă obligații, dar într-un mod subtil, Balanța îl va manipula după bunul ei plac pe Scorpion.
Bani, carieră, afaceri: banii nu vor ezita să apară. Ambii aveți talente înăscute în dobândirea bunurilor financiare. Dacă se va renuța și la modul polițienesc al Scorpionului de a vedea cum s-au cheltuit bani, totul va fi bine.

Compatibilitatea Balanță - Săgetător

O relație de susținere, cu mult rafinament din partea partenerilor. Pentru a consolida relația, se recomandă călătoriile.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: înțelepciune, inteligență, imaginație, artă, gândire profundă, călătorii, aventură, comerț, afaceri, intuiție. Balanța, semn de Aer, iar Săgetătorul, semn de Foc.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de neîncredere și caracterizate de instabilitate, ceea ce conferă acestei relații un caracter imprevizibil. Săgetătorul este un semn mutabil, prin urmare, îi plac călătoriile, aventura, să cunoască oameni noi. Pe de altă parte, Balanța este un semn cardinal, vrea stabilitate, echilibru, iar în final chiar să preia conducerea. Într-o astfel de relație, Balanța trebuie să își folosească toate resursele diplomatice pentru a-l tolera pe neastâmpăraticul Săgetător (de aici și multele despărțiri). În schimb, Săgetătorul va fi mândru să aibă la brațe un astfel de partener, care să îi ofere încredere. Ideal ar fi ca fiecare să se echilibreze.
Bani, carieră, afaceri: ambii iubiți luxul, dar totuși, modul în care vă veți irosi finanțele poate duce la separare.

Compatibilitatea Balanță - Capricorn

O relație în care responsabilitatea, iubirea, respectul reprezintă baza. Experiența și maturitatea ambilor parteneri vor face ca această relație să reziste în timp.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: înțelepciune, responsabilitate, inteligență, gândire profundă, înalta societate, diplomație, politică, religie, credință, intuiție, sinceritate, încredere, fidelitate. Balanța, semn de Aer, iar Capricornul, semn de Pământ.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de încredere și caracterizate de stabilitate, care fac ca această relație să aibă o fundație solidă. Balanța și Capricornul sunt semne cardinale. Aceasta este o provocare, pentru că ambii au simțul negocierii. Niciunul dintre voi nu va renunța cu usurință la ceea ce își dorește. Deseori, Capricornul va prelua controlul asupra relației și va decide în numele amândurora, fapt care va fi sancționat de Balanță tocmai prin detașarea ei. Ideile atât de libertine și cât se poate de îndrăznețe ale Balanței vor fi mereu criticate de Capricorn. Latura senzuală însă va fi intens stimulată, deci, aceasta este soluția pentru a ajunge la unele compromisuri.
Bani, carieră, afaceri: Balanța vede în Capricorn un investitor bun, care nu îi va scăpa cu una cu două, având în vedere că ea mereu va avea nevoie de finanțare. Capricornul va întreține aceste capricii ale Balanței, întrucât îi va oferi ceea ce ei îi lipsește: timpul, liberatea, îndrăzneala. O relație de simbioză.

Compatibilitatea Balanță - Vărsător

Comunicarea, distracția, shopping-ul stimulează această relație armonică. Totuși, atenție la buget.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: încredere, înțelepciune, inteligență, intuiție, imaginație, nonconformism, cu înclinații spre discuții despre alte persoane. Balanța, semn de Aer, iar Vărsătorul, semn de Aer.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de loialitate și caracterizate de respect, ceea ce va face ca această relație să fie una de durată. Prima voastră întalnire este intensă și incitantă. Vărsătorului îi place să fie în centrul atenției, iar Balanțele sunt consacrate ca fiind retrase. Prin urmare, această combinație astrologică stă sub semnul comunicării, al divertismentului și va face ca cei doi parteneri să mai renunțe la principii și să își împrumute reciproc din trăsături. Balanța este semn cardinal, așa că, va căuta să preia controlul, iar Vărsătorul, fiind semn fix, își va canaliza toată energia pentru a duce la bun sfârșit ceea ce va începe Balanța. Gelozia, dacă își va face apariția între voi, va fi o reală încercare, un test. Dacă veți trece peste atitudinea de posesivitate, totul poate să funcționeze bine.
Bani, carieră, afaceri:Vă susțineți reciproc pentru a duce la bun sfârșit proiectele inițiate. Sunteți o companie plăcută unul pentru celălalt și faceți o echipă bună din punct de vedere financiar. Vărsătorul va veni mereu cu idei, trucuri, modalități de a le pune în practică, iar Balanța va fi ambasadorul acestor inițiative financiare. Totuși, atenție la modul în care se vor cheltui acei bani, întrucât ambele semne iubesc luxul și au tendința de a arunca banii pe geam. Partea bună este că, în mod periodic, dacă veți rămâne fără bani, o veți lua de la capăt.

Compatibilitatea Balanță - Pești

O relație predispusă multor certuri, din cauză multor diferențe de gândire, de atitudine etc.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: sensibilitate, emoție, depresie, înțelepciune, inteligență, gândire profundă, singurătate, reproșuri, intuiție. Balanța, semn de Aer, iar Peștii, semn de Apă.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de neîncredere și caracterizate de instabilitate, care fac ca această relație mereu să fie "pe muchie de cuțit", chiar dacă la început totul se leagă, pentru că atracția fizică este mare, pe parcurs totul poate să se termine cu un gust amar. Fiecare dintre voi are anumite secrete pe care nu le va mărturisi, de fapt nu va avea încredere în partener ca să facă acest pas, asa că, se va izola de celălalt. Balanțele vor atrage asupra lor multe priviri, dar și gelozia nativului Pești, care va riposta violent. Indicat ar fi să se mai renunțe la orgolii și să se ofere încredere în partener.
Bani, carieră, afaceri: Balanța va prelua conducerea, întrucât, în viziunea sa, nativul Pești nu oferă stabilitate. Va fi o luptă pentru putere.

Alege zodia care te interesează și descoperă secrete despre compatibilitatea cu nativii din zodia Berbec și despre cât de bine se înțeleg împreună în

Viziteaza magazinul online
URMARITI-NE
Aboneaza-te la noutati!
Abonare newsletter
© Copyright 2016 - 2023 Zodiacool SRL • Autorizatie metale si pietre pretioase nr. 11837 • Termene si conditii
Acest site folosește cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficului. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosesc site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.