Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

COMPATIBILITATE Femeia BALANȚĂ și bărbatul Balanță

Femeia Balanța are o personalitate hotărâtă și tot ceea ce își propune poate duce la bun sfârșit. Totuși nu este încăpățânată, îi place tot ceea ce este nou, de aceea Femeile Balanță adoră să trăiască simplu și elegant, de aceea casa ei va fi una primitoare. Simțul corectitudinii îl are aproape dus la extrem (care o prinde atât de bine), acesta va fi mereu manifestat față de prieteni, copii.

Bărbatul Balanță este o persoană echilibrată, greu îți va da de înțeles că tu ești aleasa, mereu va oscila, iar pe tine te va duce cu vorba. Apreciază o femeie cu bun simț, educată, rafinată, care nu are ieșiri necontrolate, toate aceste calități știu că vor da bine la public. Fermecător, afectuos, tandru, sentimental și optimist din naștere, își asigură o poziție bună în societate.


Balanță
Balanță

COMPATIBILITATEA BALANȚĂ - BALANȚĂ


O relație cu prea multe așteptări. Uneori vă este chiar greu să vă suportați. Compatibilitatea se va evidenția și va fi vizibilă.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: rafinament, înțelepciune, inteligență, gândire profundă, creativitate, emoție, artă, iubire, simplitate, profunzime, curaj, devotament. Două semne cardinale de Aer.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de respect și caracterizate de implicarea totală a fiecărui partener, aceste elemente pot propulsa relația voastră printre cele mai bune combinații astrale. Dragostea va pluti în aer în cazul vostru, iar asta se datorează și faptului că Balanța este semn de aer (are nevoie de comunicare, de apreciere). Ar fi bine să țineți seama că aveți o înclinare spre indecizie, uneori ajungându-se la situații în care indeciziile pot fi distructive, chiar paralizând orice activitate începută. Dacă acest moment coincide la amândoi, se vor înregistra fluctuații mari pe parcursul relației.
Bani, carieră, afaceri: Nu degeaba se numește acest semn Balanță, are în sânge capacitatea de a negocia și de a ajunge acolo unde își dorește din punct de vedere financiar. Situație materială foarte bună.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit