COMPATIBILITATE Femeia BALANȚĂ și bărbatul Balanță

Femeia Balanța are o personalitate hotărâtă și tot ceea ce își propune poate duce la bun sfârșit. Totuși nu este încăpățânată, îi place tot ceea ce este nou, de aceea Femeile Balanță adoră să trăiască simplu și elegant, de aceea casa ei va fi una primitoare. Simțul corectitudinii îl are aproape dus la extrem (care o prinde atât de bine), acesta va fi mereu manifestat față de prieteni, copii.

Bărbatul Balanță este o persoană echilibrată, greu îți va da de înțeles că tu ești aleasa, mereu va oscila, iar pe tine te va duce cu vorba. Apreciază o femeie cu bun simț, educată, rafinată, care nu are ieșiri necontrolate, toate aceste calități știu că vor da bine la public. Fermecător, afectuos, tandru, sentimental și optimist din naștere, își asigură o poziție bună în societate.

Balanță
Balanță

COMPATIBILITATEA BALANȚĂ - BALANȚĂ


O relație cu prea multe așteptări. Uneori vă este chiar greu să vă suportați. Compatibilitatea se va evidenția și va fi vizibilă.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: rafinament, înțelepciune, inteligență, gândire profundă, creativitate, emoție, artă, iubire, simplitate, profunzime, curaj, devotament. Două semne cardinale de Aer.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de respect și caracterizate de implicarea totală a fiecărui partener, aceste elemente pot propulsa relația voastră printre cele mai bune combinații astrale. Dragostea va pluti în aer în cazul vostru, iar asta se datorează și faptului că Balanța este semn de aer (are nevoie de comunicare, de apreciere). Ar fi bine să țineți seama că aveți o înclinare spre indecizie, uneori ajungându-se la situații în care indeciziile pot fi distructive, chiar paralizând orice activitate începută. Dacă acest moment coincide la amândoi, se vor înregistra fluctuații mari pe parcursul relației.
Bani, carieră, afaceri: Nu degeaba se numește acest semn Balanță, are în sânge capacitatea de a negocia și de a ajunge acolo unde își dorește din punct de vedere financiar. Situație materială foarte bună.

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Compatibilitate între două semne zodiacale europene. Gradul de compatibilitate și trăsăturile
Locația este un loc (zonă, sector) precis determinat. Locația poate fi o clădire încadrată pe
Apar gelozii și competiții acerbe când unul din cei doi Tigri iese mai mult în evidență în

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.