Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

COMPATIBILITATE Femeia GEMENI și bărbatul Balanță

Femeia Gemeni se îndrăgostește de cele mai multe ori la prima vedere, cum vin persoanele în viața ei, cum încearcă să le schimbe ea viața. Este o femeie comunicativă, care le știe pe toate, mereu aceasta va veni cu completări acolo într-o subiect, mereu are nevoie de un subiect de discuție.

Bărbatul Balanță este o persoană echilibrată, greu îți va da de înțeles că tu ești aleasa, mereu va oscila, iar pe tine te va duce cu vorba. Apreciază o femeie cu bun simț, educată, rafinată, care nu are ieșiri necontrolate. Fermecător, afectuos, tandru, sentimental și optimist din naștere, are norocul de a se asocia cu persoane din înalta societate, știe cum să le intre pe sub piele, astfel încât să își asigure o poziție bună în societate.


Gemeni
Balanță

COMPATIBILITATEA GEMENI - BALANȚĂ


Dragoste la prima vedere... o relație de complementaritate.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: independență, inteligență, gândire profundă, sinceritate, comunicare, devotament, rafinament, cu înclinații spre discuții despre alte persoane. Două semne de Aer.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de devotament și caracterizate de sinceritate, care fac ca relația să rămână veșnică și de neuitat. Toate lucrurile decurg lin și sigur, însă trebuie să evitați să dați bănuieli celuilalt partener, întrucât gelozia poate omorî iubirea. Fiecare are mult șarm și poate oricând să mai cucerească pe cineva, doar din dorința de a arăta că el poate. Veți ajunge foarte repede de la prieteni la iubiți, comunicarea fiind puntea de legătură. Calmul și diplomația Balanței va fi repede copiată de către Gemeni, ceea ce va face ca acesta să crească în ochii Balanței.
Bani, carieră, afaceri: dacă veți merge împreună la o negociere de afacere, ea va fi de la început câștigată de voi. Vă completați de minune. Totuși, la cheltuială se întâmplă același lucru, așadar, multă atenție.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit