Transport gratuit peste 140 lei

Compatibilitate Fecioară. Gânduri și emoții în relația de cuplu cu nativii zodiacului

Află acum tot ce nu bănuiai despre relațiile amoroase și profesionale dintre nativii Fecioară și ceilalți nativi ai zodiacului. Află dacă există

compatibilitate și cum pot evolua relațiile dintre nativi. Compatibilitate Fecioară cu toate zodiile. Tu știi care sunt zodiile cu care Fecioara are compatibilitate perfectă?


Compatibilitatea Fecioară - Berbec

Berbecul și Fecioara pot avea o relație plină de provocări, dar și de posibilități de creștere personală și schimbare. Dacă reușesc să găsească echilibrul între pasiune și rațiune, pot construi o relație puternică și durabilă
NivelNivelNivelNivelNivel

Berbec - Fecioara

Berbecul: zodie de Foc, Cardinală

Personalitate: Marte

Planeta guvernată în casa parteneriatelor și a căsătoriei: Venus.

Fecioara: zodie de Pământ, Mutabilă

Personalitate: Mecur

Planeta guvernată în casa parteneriatelor și a căsătoriei: Neptun/Jupiter.

Personalitate comună: proactive, perseverenți și muncitori, pasiune, simț puternic al datoriei, plăcere spre artă în special dansul

Relație Berbec-Fecioara: O relație care poate să schimbe pe ambii parteneri, întrucât iubirea schimbă tot.

Află mai multe despre compatibilitatea dintre Berbec și Fecioară în continuare: Ascendent/Soare Berbec și Soar/Ascendent Fecioară

Compatibilitatea în elementele caracteristice Berbec Fecioară

În relație Berbecul si Fecioara sunt două zodii cu energii și stiluri de viață foarte diferite. Fecioara este meticuloasa si organizata, in timp ce Berbecul are o privire de ansamblu si mai mult curaj.

Cu Fecioara langa el, Berbecul isi poate vedea visele implinite și proiectele susținute, dar trebuie sa fie dispus sa asculte si sa ia in considerare sfaturile critice ale Fecioarei perfectioniste. Pe de altă parte, Fecioara nu are nevoie de un șef impulsiv precum Berbecul care să o tot împingă înainte; ambiția ei este suficientă pentru a se descurca pe cont propriu.

Daca relatia lor merge, inseamna ca amandoi au depus eforturi mari. 

Berbecul și Fecioara sunt două semne zodiacale cu caracteristici foarte diferite. Cu toate acestea, cele două semne au unele trăsături comune. Ambele semne sunt perseverente și muncitoare, cu un simț puternic al datoriei și o pasiune pentru ceea ce fac.

De asemenea, sunt ambele semne cardinale, ceea ce înseamnă că sunt energice și proactive în îndeplinirea obiectivelor.

Cu toate acestea, Berbecul este un semn de Foc, guvernat de Marte, care adesea acționează spontan și impulsiv, în timp ce Fecioara este un semn de Pământ, guvernat de Mercur, care preferă să se concentreze asupra detaliilor și să planifice în avans.

Dragoste Berbec Fecioară

Compatibilitatea în dragoste între Berbec și Fecioară poate fi destul de dificilă. În primele faze ale relației, Fecioara poate fi foarte suspicioasă și poate avea tendințe de spionaj, ceea ce poate crea sentimente de neîncredere în Berbec.

Cu toate acestea, pe măsură ce timpul trece, Fecioara va învăța să se bazeze pe Berbec și să-l lase să-și exprime impulsivitatea într-un mod controlat.

Relația dintre aceste două semne poate începe de la o petrecere sau o licitație și poate continua mult după prima întâlnire. 

Berbecul are tendința de a-și asuma responsabilități pe care nu le poate duce la bun sfârșit. Fecioara are un dar special de a explica blând și răbdător ce vrea și unde trebuie să schimbe Berbec pentru a îmbunătăți relația lor.

Dar, pe măsură ce Fecioara devine mai înțeleaptă și cu picioarele pe pământ, ea va fi dispusă să facă orice îi dorește inima din Berbec.

În ceea ce privește viața sexuală, Berbecul preferă să fie la conducere, iar Fecioara este mai rezervată și îi va permite lui Berbec să impună ritmul dorit.

Cu toate acestea, Fecioara poate avea nevoie de mai multă tandrețe și răbdare, având tendința de a se implica prea mult în munca sa și de a se deconecta mai greu. Berbecul ar trebui să ia acest lucru în considerare și să încerce să fie mai calm și să aibă mai multă răbdare în relația cu Fecioara.

Se știe că Berbecul nu este considerat cel mai devotat și fidel semn zodiacal. În acest sens, Fecioara, care este foarte moralistă, nu tolerează trădarea. Berbecul trebuie să fie foarte atent să nu înșele o Fecioară, deoarece aceasta va descoperi orice detaliu minuscul și nu va ierta trădarea.

În general, compatibilitatea dintre Berbec și Fecioară poate fi destul de dificilă, dar, cu eforturi și răbdare, aceste două semne pot crea o relație puternică și durabilă.

Bani și carieră Berbec Fecioară

Compatibilitatea la bani a Berbecului cu Fecioara poate fi una destul de complicată. Împreună, acești doi nativi ar putea face mai mulți bani, având potențialul de a lucra eficient împreună și de a-și maximiza profitul.

Însă, ideal ar fi ca Berbecul să nu aibă acces la banii comuni, deoarece acesta poate fi impulsiv și poate cheltui sume importante într-un mod nepotrivit, fără a ține cont de strategii pe termen lung.

Mereu vor fi discuții aprinse de la banii la comun între acești doi nativi. Fecioara vede investițiile în obiecte casnice, renovări și aparatură ca fiind o modalitate excelentă de a-și investi banii și de a-și îmbunătăți locuința. Pe de altă parte, Berbecul preferă investițiile în echipamente sportive, călătorii și jocuri de noroc, văzând aceste achiziții ca fiind o modalitate de a trăi la intensitate maximă și de a-și îmbunătăți viața prin experiențe noi.

Astfel, diferențele în viziunea asupra banilor și a investițiilor ar putea cauza tensiuni în relația dintre Berbec și Fecioară.

Este important ca cei doi să comunice deschis și să încerce să găsească un teren comun, pentru a-și maximiza profitul și a-și îndeplini obiectivele financiare.

Cu o atitudine mai echilibrată și o comunicare deschisă, această combinație ar putea aduce beneficii financiare pentru ambele părți.

Lecția de învățat

Mereu Fecioara îl va judeca și îl va critica pe Berbecul impulsiv, iar acesta din urmă își va pierde răbdarea cu o Fecioară care mereu va fi atentă la cele mai mici detalii.

Încearcă să îmblânzești unele dintre trăsăturile tale mai impulsivie și să accepți sfaturile oferite de Fecioară (care adoră să ofere astfel de sfaturi), astfel vei putea să obții succesul dorit. De fapt, se spune că în spatele fiecărui Berbec de succes se află cel puțin o Fecioară atentă.

Compatibilitatea Fecioară - Taur

O relație în care prietenia devine temelia, încrederea devine forța motrice și susținerea devine combustibilul.
NivelNivelNivelNivelNivel

Taur: zodie de Pământ, Fixă

Personalitate: Venus

Planeta guvernată în casa parteneriatelor și a căsătoriei: Pluton/Marte

Fecioară: zodie de Pământ, Mutabilă

Personalitate: Mercur

Planeta guvernată în casa parteneriatelor și a căsătoriei: Neptun (modern) și Jupiter (tradițional).

Personalitate comună: înțelepciune, inteligență, impulsivitate, zgârcenie, chibzuință, medicină alternativă, curățenie, grădină, medicină, estetică, artă, muzică, pictură, imobiliare, negociere, gândire profundă. Două semne de Pământ.

Relație Taur Fecioară: bazate pe sentimente de loialitate și caracterizate de stabilitate, ceea ce face ca iubirea să ajungă repede la altar. Taurul și Fecioara se simt bine împreună, posibil să fie vorba chiar de dragoste la prima vedere!

Fecioara, un semn mutabil, va avea nevoie de o comunicare continuă și constantă, pe când Taurul va căuta liniște. Cum amândoi sunteți semne de Pământ, aveți multe lucruri în comun: veți fi mereu interesați de siguranța materială, de satisfacerea nevoilor reciproce.

Dragoste Taur Fecioară 

Taur și Fecioară. Pământ și Pământ: o combinație excelentă între un inteligent Taur și o Fecioară cu temperament. Dacă ai găsit o Fecioară, ține-o bine și nu-i mai da drumul!

Amândoi sunteți semne de Pământ, așa că amândoi doriți aceleași lucruri: o viață cu banibanibani, bani în bancă și timp pentru activități culturale. Fecioarele sunt alea cu drobu’ de sare (da’ dac-o să cadă? Da’ ce ne facem dacă...?), iar Taurii sunt "vracii de suflete" ai zodiacului, un „lent” instinctiv „oral” și un Dionisiacul, așa că vă potriviți perfect.

Fecioara are atât de multe temeri și griji pentru că are un foarte acut simț al responsabilității, al datoriei, dar refuzul instinctului său și reținerea o pot duce de la nesiguranță la inferioritate. În schimb, Taurul este la fel de constant, dar cu o inteligență aparte și un spirit dionisiac. Îți place să dai sfaturi și să linistești oamenii, iar Fecioara te completează cu reținerea și organizarea sa.

Scopul în viață al unui Taur este linistea și armonia. Iar Fecioara o să ți le ofere pe amândouă. Dar dintre toate calitățile, fidelitatea și devotamentul Fecioarei te vor atrage cel mai mult: e un om integru, dintr-o bucată. Mintea ascuțită a Fecioarei te va fascina (e guvernată de Mercur, care le are p-astea cu comunicarea). Fecioara este bine organizată, iar asta o să ajute mult în stabilirea unor obișnuințe care ție îți plac atât de mult.

Din fericire, Fecioara este semn mutabil, adică e mai flexibilă, ceea ce iarăși este excelent, fiindcă Taurul decât să se schimbe...

Răbdarea vă caracterizează pe amândoi, pragmatismul de asemenea, așa că, ce crezi c-o să se întâmple când se sting luminile? O să se întâmple ca Fecioara o să fie de acord să-ți împlinească toate fanteziile, dacă o să ai oarece răbdare cu acest nativ, care se eliberează mai greu decât tine de grijile zilnice, și dacă ai s-o convingi să nu se mai gândească la ce i-a dat șeful de făcut pentru a doua zi, ci doar să se concentreze asupra a ceea ce face în momentul respectiv.

Fecioara are darul său ne-darul de a fi puțin mai rezervată la începuturi. Folosește răbdarea aia celebră de Taur, și totul o să fie prea bine. Singurul risc este ca, la un moment dat, lucrurile să devină previzibile... Dar Fecioara știe să comunice atât de bine, are atâtea idei și citește atât de mult, încât ghicește cine o să vină cu idei noi din când în când?

Așadar, pe scurt, dacă erai cumva în căutarea iubirii de-o viață, ai găsit-o!

Bani și carieră Taur Fecioară

Bani și carieră în cuplul Taur-Fecioară sunt un tandem perfect. Această combinație de semne de Pământ înseamnă stabilitate și determinare în atingerea succesului financiar. Ambii parteneri sunt cunoscuți pentru pragmatismul și abilitățile lor practice. Taurul aduce perseverență și inteligență financiară, iar Fecioara aduce o atenție meticuloasă la detalii și un spirit analitic.

Împreună, ei formează o echipă imparabilă în gestionarea banilor și construirea unei cariere solide. Obiectivele lor comune includ prosperitatea materială, creșterea financiară și siguranța în planurile lor de viitor. Cu o abordare concentrată și orientată spre succes, acest cuplu poate atinge în mod sigur succesul financiar pe termen lung.

Recomandări pentru o relație de succes

Recomandări pentru o relație de succes Taur-Fecioară sunt esențiale pentru a întări legătura dintre aceste două semne de Pământ. Prima recomandare este să cultivați comunicarea sinceră și deschisă, deoarece amândoi apreciați transparența și onestitatea. Încurajați-vă reciproc în obiectivele personale și profesionale, fiindcă atât Taurul, cât și Fecioara sunt ambițioase și dornice de succes.

Respectați nevoia de ordine și organizare a Fecioarei, iar Taurul să ofere stabilitate și siguranță emoțională. Construiți rutine și obiceiuri care vă aduc împlinire și liniște. Nu uitați să vă bucurați de momentele simple și să vă sprijiniți unul pe celălalt în atingerea fericirii și prosperității pe termen lung.

Compatibilitatea Fecioară - Gemeni

Comunicarea vitalizează relația armonică.
NivelNivelNivelNivelNivel

Gemeni: zodie de Aer, Mutabilă

Personalitate: Mercur

Planeta guvernată în casa parteneriatelor și a căsătoriei: Jupiter

Fecioară: zodie de Pământ, Mutabilă

Personalitate: Mercur

Planeta guvernată în casa parteneriatelor și a căsătoriei: Neptun (modern) și Jupiter (tradițional)

Personalitate comună: comunicare, intuiție, creativitate, meșteșuguri, comerț, negociere, artă, inteligență, gândire profundă, cu înclinații spre discuții despre alte persoane. Gemenii sunt un semn de Aer, iar Fecioarele, un semn de Pământ.

Relație Gemeni - Fecioară: bazate pe sentimente de sinceritate și caracterizate de stabilitate, ceea ce face ca relația să avanseze repede. Ambii parteneri, prin discuții de lungă durată, pot să prindă încredere unul în celălalt. Nativului Gemeni, un semn de Aer, nu îi va fi greu să ajungă la inima pretențioasei Fecioare, care este semn de Pământ, așadar, foarte analitică și pragmatică.

Neînțelegerile pot să apară de la modul în care va reacționa nativul Gemeni la stres și la provocări (va lăsa totul pe Fecioară), iar tocmai din acest motiv, la un moment dat, Fecioara poate să pună punct.

Dragoste Gemeni Fecioară 

Gemeni și Fecioara : Aer nestăpânit și Pământ gânditor... Cam cât ar putea dura până când unul să zică "gata!"?

Bun, nu sunteți deloc o pereche astrologica clasica, Aerul si Pământul nu prea se amesteca... DAR! Daca vrei neapărat o relație cu cineva atât de diferit (si de ce nu?), nu uita că stați amândoi sub semnul lui Mercur, care este reprezentarea lui Hermes, cel ce purta mesajele zeilor. Vorbește, comunică, oricum la asta te pricepi cel mai bine : iar asta poate face orice relație să meargă.

E adevărat că Mercur se manifestă diferit în fiecare dintre zodiile voastre : Mercurul Gemenilor e cu comunicarea, iar cel al Fecioarei e cu gândirea. Asta vă ajută mult, dar tot va trebui să faci eforturi. Fecioara pricepe tot ce i se spune, dar... cu întârziere. Ție, care gândești atât de repede, ți se pare că nu pricepe deloc! În fond, Fecioara gândește mai mult. Da, știu cât de mult te scoate asta din sărite...

Fecioara nu e posesivă și nu cere mult de la tine, așa că libertatea ta o să-ți rămână intacta. Este organizată și pasionată de detalii, încât va aduce un binevenit punct de sprijin în relația voastră.

În general, Geamănul vede partea conservatoare a Fecioarei și se plictisește repede, mai ales când aude critici. Iar la asta, Fecioara e maestră: nimeni nu știe să critice mai bine și mai obiectiv decât o Fecioara! O să ți-o reproșeze lipsa ta de organizare, care i se pare nebunească!

Fecioara este idealistă și perfecționistă, așa că viața ta dezordonată o să o sperie și o să o fascineze în același timp. Fiind amândoi zodii mobile, flexibile, sunt mari șanse să faceți relația să meargă, fiindcă știți să vă adaptați și nici unul dintre voi nu are tendințe dominatoare. Bineînțeles, tu ești zodia mai flexibilă, fiind și Aer. Dacă te-ai îndrăgostit de o Fecioara, nu uita că este aproape întotdeauna o persoana loială, devotată, dar și moralistă, căci convențiile sunt importante pentru ea.

Sexul... Cu atâta vorbărie între voi, nu m-ar mira să cam uitați de partea asta! Dacă totuși treceți de la vorbe la fapte, nu uita că Fecioara e pasională și știe să dea tot ce are mai bun – DACĂ reușești să o destinzi un pic și dacă nu sari prea tare peste cal cu fantezia. Asta va presupune un oarecare efort din partea ta : răbdare.

Așadar, merge? La început, aproape sigur că fiecare dintre voi îl va fascina pe celălalt, dar relația va dura numai dacă cedezi din caracterul tău plimbăreț și nestatornic, sau daca ai convinge cumva Fecioara să le accepte și pe astea, la un loc cu farmecul adolescentin pe care-l emană orice Geamăn.

Bani și carieră Gemeni Fecioară

Relația dintre Gemeni și Fecioară aduce cu sine oportunități financiare și profesionale remarcabile. Gemenii sunt cunoscuți pentru abilitățile lor de comunicare și adaptabilitate, iar Fecioara aduce o doză importantă de disciplină și atenție la detalii. Împreună, aceste două semne zodiacale pot construi o afacere de succes sau pot avansa rapid în cariera lor.

Gemenii aduc idei inovatoare și abilități de negociere, în timp ce Fecioara aduce structură și analiză riguroasă. Această combinație creativă și pragmatică poate deschide uși către o creștere financiară semnificativă și realizarea obiectivelor profesionale într-un mod eficient și sustenabil.

Recomandări pentru o relație de succes

Comunicare deschisă: Este esențial să comunicați sincer și să ascultați cu atenție nevoile și dorințele partenerului.

Respect reciproc: Respectul este fundamentul unei relații sănătoase. Încurajați-vă și susțineți-vă reciproc în obiectivele și visele personale.

Compatibilitatea valorilor: Asigurați-vă că aveți valori și principii similare sau compatibile, deoarece acestea vor ghida relația în direcția potrivită.

Încredere și sinceritate: Construiți o bază solidă de încredere prin fiți deschiși, sinceri și respectând angajamentele asumate.

Spațiu personal: Respectați nevoia fiecărui partener de timp și spațiu personal pentru a se dezvolta și a-și menține identitatea individuală.

Compatibilitatea Fecioară - Rac

Armonia și echilibrul sunt cuvintele care caracterizează această relație.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: înțelepciune, critică, inteligență, gândire profundă, devotament, corectitudine, loialitate, muncă. Racul, semn de Apă, iar Fecioara, semn de Pământ.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de sinceritate și caracterizate de stabilitate, ceea ce va face ca iubirea să se manifeste într-o manieră matură. Fecioara, un semn mutabil, împreună cu Racul, un semn cardinal, fac o relație fabuloasă și de lungă durată. Fecioara apreciază sensibilitatea Racului, modul în care acesta se comportă și maniera în care își va asigura responsabilitatea de a-i oferi o familie fericită.
Bani, carieră, afaceri: multe păreri în comun legate de bani. Racul va prelua controlul, ceea ce va aduce prosperitate și bunăstare relației.

Compatibilitatea Fecioară - Leu

O relație în care va predomina neîncrederea. Acest aspect va ieși la suprafată încă de la prima întâlnire.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: înțelepciune, atenție la detalii, intrigă, muncă, critică, inteligență, gândire profundă, cu înclinații spre discuții despre alte persoane. Leul este un semn de Foc, iar Fecioara, un semn de Pământ.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de responsabilitate și caracterizate de grija exagerată a zilei de mâine. Toate lucrurile decurg lin și sigur, Fecioara îl va remarca inițial pe mândrul Leu, pe care îl va seduce cu feminitatea și carisma ei. Vă simțiți de la bun început bine împreună, parcă v-ați cunoaște de o viață. Pe plan amoros, Leul va avea mai mult de muncă ca să o cucerească pe Fecioară, dar nu va regreta. Cum Leul este semn de Foc, iar Fecioara de Pământ, veți reuși mereu să vă atingeți scopurile propuse. Divergențele pot să apară de la reproșurile frecvente din partea Fecioarei, adresate Leului.
Bani, carieră, afaceri: împreună ați putea face mai mulți bani, nu vă zgârciți. Chibzuința este bună, dar moderată, fiindcă pentru a câștiga trebuie să faceți și investiții. Nu vă încăpățânați și nu vă lăcomiți.

Compatibilitatea Fecioară - Fecioară

O relație care promite multe, parteneri care au încredere oarbă unul în celălalt. Cu timpul, se va ajunge la o relație ca între frați.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: înțelepciune, critică, detalii, inteligență, gândire profundă, cu înclinații spre discuții despre alte persoane. Două semne mutabile de Pământ.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de încredere și caracterizate de stabilitate. Fiecare are un sistem propriu de a căuta detalii la detalii. Momentul în care veți observa această obsesie a voastră la partener, veți învăța o lecție.
Bani, carieră, afaceri: dacă vă veți împărți sarcinile, totul se va rezolva cu bine, iar fiecare își va face treaba în stilul propriu. Aceleași dorințe în manieră de investiții.

Compatibilitatea Fecioară - Balanță

O relație pasională, de susținere și înțelegere, dar marcată de multe reproșuri, în special din cauza geloziei.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: artă, înțelepciune, inteligență, gândire profundă, creativitate, aventură, distracție, cu înclinații spre minciună. Fecioara, semn de Pământ, iar Balanța, semn de Aer.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de fidelitate și caracterizate de sinceritate, care fac ca relația să fie de viitor. Fecioara și Balanța pot forma o echipă bună, dacă Fecioara va renunța la critică și la bârfă. Acest comportament trezește neîncrederea nativului Fecioară, iar rezultatul va fi distanțarea acestora.
Bani, carieră, afaceri: dacă veți lucra împreună, partea financiară va cunoaște progrese. Este recomandat ca Balanța să se ocupe de investiții, iar Fecioara de administrare și de implementare.

Compatibilitatea Fecioară - Scorpion

O relație care se precipită inițial datorită atracției amoroase. Pe parcurs însă se va observa că fiecare are ideile sale caracteristice, la care nu va renunța.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: înțelepciune, devotament, inteligență, gândire profundă, milă, credibilitate, manipulare, șantaj, răzbunare. Fecioara, semn de Pământ, iar Scorpionul, semn de Apă.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de respect și caracterizate de multiple crize de gelozie din partea Fecioarei, ceea ce va face ca iubirea să dispară și să rămână doar obișnuința. Deoarece Fecioara este semn de Pământ, iar Scorpionul de Apă, în momentul în care vă veți întâlni, timpul va sta în loc: va fi dragoste la prima vedere. Fiecare va contribui reciproc și va produce schimbări în comportamentul celuilalt.
Bani, carieră, afaceri: Scorpionul își va asuma responsabilitatea de lider și o va motiva pe Fecioară să-l urmeze. Reușita financiară este garantată.

Compatibilitatea Fecioară - Săgetător

O relație de prietenie, de încredere și de susținere. Foarte multe puncte în comun, datorită cărora aceasta combinație are șanse de reușită.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: încredere, ideal, demnitate, înțelepciune, inteligență, gândire profundă, toleranță, religie, filosofie, artă. Fecioara, semn de Pământ, iar Săgetător, semn de Pământ.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe frecvente schimbări de atitudine din partea ambilor parteneri și caracterizate de instabilitate, ceea ce va face ca iubirea să se manifeste într-un mod cât mai brutal și agresiv. Sunteți două semne mutabile, comunicarea fiind cea mai importantă pentru voi. Formați un cuplu prea sinceri cu ceilalți și chiar cu voi înșivă. Uneori schimbul de replici poate duce la cinism. Sunteți profesioniști pe domeniul de activitate, dar acasă este indicat să stabiliți responsabilitățile fiecăruia, altfel totul va fi lăsat pe umerii Fecioarei, iar în final, aceasta va abandona.
Bani, carieră, afaceri: dacă împreună vă stabiliți priorități financiare, veți face ochipă bună, iar fiecare partener va contribui cu calitățile sale înnăscute.

Compatibilitatea Fecioară - Capricorn

O relație de prietenie, de încredere și de susținere. Foarte multe puncte în comun, datorită cărora aceasta combinație are șanse de reușită.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: muncă, responsabilitate, creativitate, înțelepciune, inteligență, artă, devotament, fidelitate, șarm. Două semne de Pământ.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de încredere și caracterizate de stabilitate, ceea ce va face ca această relație să fie una dintre cele mai durabile din zodiac. Deoarece amândoi sunteți semne de Pământ, va fi ușor să luați decizii destul de îndrăznețe, mai ales în domeniul profesional. Compatibilitatea este puternică și va deveni o punte de legătură între voi, înlocuind uneori și lipsa comunicării.
Bani, carieră, afaceri: o relație care poate să demonstreze tuturor că "orice este posibil". Inițial se pleacă de la o situație financiară precară, dar cu timpul veți crește sistematic.

Compatibilitatea Fecioară - Vărsător

Pentru ca acestă relație să reziste în timp, ar fi indicat ca ambii parteneri să încerce să mai renunțe la orgoliu, la critică și la cinism.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: critică, ceartă, inteligență, atracție, devotament, visare, dorință. Fecioara, semn de Pământ, iar Vărsătorul, semn de Aer.
Dragoste, căsătorie, relații: Fecioara este un semn de Pământ, prin urmare, vine cu o capacitate de a se preocupa de valorile materiale, iar Vărsătorul, un semn de Aer, guvernat Saturn și Uranus, trăiește într-o lume a provocărilor, a noncorformismului. Vărsătorul urăște rutina, regulile, principiile clasice, exact ceea ce o caracterizează pe Fecioară. Diferența dintre voi este de la cer la pământ, dar în cazul în care se va putea trece peste anumite orgolii și se va aprecia capacitatea intelectuală, atunci veți face o echipă bună.
Bani, carieră, afaceri: cele mai mari diferențe se întâlnesc aici, fiecare are propriul mod de a face rost de bani și a-i cheltui.Vărsătorul va fi mână largă, în timp ce Fecioara se va prezenta în ochii partenerului ca o zgârcită.

Compatibilitatea Fecioară - Pești

O relație în care arta, romantismul, dragostea pot stârni în fiecare partener pasiuni noi. Multe puncte comune, ceea ce va face ca aceast cuplu să ajungă repede la starea civilă.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: creativitate, inteligență, gândire profundă, sensibilitate, iubire, artă, visare, emoție, fidelitate, gelozie. Fecioara, semn de Pământ, iar Pești, semn de Apă.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de încredere și caracterizate de sinceritate, care conferă relației stabilitate. Deoarece ambii sunteți semne mutabile, comunicarea va ocupa un lor important în relația voastră. Chiar dacă Fecioara este renumită pentru critica pe care o face, alături de Pești va învăța că este în avantajul vostru să gândescă înainte să vorbească. Dacă veți învăța să vă respectați unul pe celălalt, totul va decurge de la sine în familie: fără certuri, reporoșuri, șantaj, violență.
Bani, carieră, afaceri: nativul Pești va prelua controlul financiar, va avea grijă să o motiveze pe muncitoarea Fecioară, asfel încât, la final, situația financiară să fie una satisfăcătoare.

Alege zodia care te interesează și descoperă secrete despre compatibilitatea cu nativii din zodia Berbec și despre cât de bine se înțeleg împreună în

Viziteaza magazinul online
URMARITI-NE
Aboneaza-te la noutati!
Abonare newsletter
© Copyright 2016 - 2023 Zodiacool SRL • Autorizatie metale si pietre pretioase nr. 11837 • Termene si conditii
Acest site folosește cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficului. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosesc site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.