Conceptul de karmă nu funcționează neapărat într-o manieră pozitivă. În uniunea Fecioară cu Berbec chimia se spulberă când intervine rutina.

Mai jos, găsești articole pe același subiect

PUBLICITATE
loading...
PE ACELAȘI SUBIECT
DE ZI CU ZI
MAGAZIN ONLINE

ZODIACOOL este cel mai complex site din România care reunește horoscop, zodii, astrologie, numerologie, feng shui și vise

Berbec
Fecioară

COMPATIBILITATEA BERBEC - FECIOARĂ


O relație care poate să schimbe pe ambii parteneri, întrucât iubirea schimbă tot.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: imaginație, intuiție, multă muncă de convingere, plăcere spre artă, în special dansul, înclinații spre discuții despre alte persoane. Berbecul, un semn de Foc, iar Fecioara, semn de Pământ.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de neîncredere și caracterizate de tendințe de spionaj din partea Fecioarei. Totul poate pleca de la o petrecere, o licitație și poate să se reia cu mult după ce s-au văzut prima dată. Însă pe măsură ce timpul va trece, Fecioara cea înțeleaptă și cu picioarele pe pământ va face tot ce îi poftește inima din Berbec. Manierele Fecioarei vor face mereu pe neînfricatul Berbec să lase armele jos. Inițial, Fecioara nu oferă nicio șansă nebunaticului Berbec, care mereu își ia asupra lui responsabilități pe care nu le poate duce la bun sfârșit. Mereu Fecioara îl va judeca și îl va critica pe Berbec, iar acesta din urmă își va pierde răbdarea cu o Fecioară care mereu va fi atentă la cele mai mici detalii.
Bani, carieră, afaceri: împreună ați putea face mai mulți bani, dar ideal ar fi ca nativul Berbec să nu aibă acces la ei. Mereu vor fi discuții aprinse de la banii la comun. Fiecare vede investițiile diferit: Fecioara pe renovări, obiecte casnice, aparatură, iar Berbecul pe echipamente sportive, călătorii, jocuri de noroc.

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodiac chinezesc 2019 SOBOLAN, horoscop SANATATE. Boli Sobolan 2019
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Șobolan pentru sănătate: La nivel fizic, este posibil
Living
Starea de bine, confortul pe care le simțim într-o casă, depind de energiile din living, numit
Zodiac chinezesc MAIMUTA 2019, horoscop chinezesc starea de SANATATE
Previziuni 2019 sănătate pentru nativii din zodia Maimuță: Maimuțele sunt de obicei pline de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.