Potcoava norocoasă pentru abundență, potcoava feng shui

Potcoava norocoasă pentru abundență, potcoava feng shui
EVALUAREA CLIENȚILOR

3,88  8
VOTURI
3,88 8 voturi
Potcoava feng shui aducătoare de noroc în dragoste, succes în carieră și atragerea bogățiilor în viață
MOD DE LIVRARE: CURIER, OBIECT
DISPONIBILITATE: STOC EPUIZAT
Produsul nu mai face parte din oferta ZODIACOOL.
COD PRODUS: o-f-s-158
Vezi produse similare: Decorațiuni și bijuterii Feng Shui
SHARE
1000 Lei

DESCRIERE

Potcoava norocoasă feng shui poartă o amprentă puternică de energie a calului, un animal liber și puternic, cu o bogată energie simbolică Feng Shui. Potcoava este cunoscută ca aducătoare de noroc în tot ceea ce întreprindem. Utilizare obiect feng shui Potcoava noroscoasă Așezați Potcoava norocoasă feng shui în fața casei, deasupra ușii principale de intrare pentru protecție și noroc (excepție fac ușile de metal), la o fereastră mare, la intrarea pe holul casei. Potcova Feng Shui puteți să o purtați asupra dumneavoastră. Poziția pentru potcoavă este de "U", cu capetele îndreptate în sus. Acest lucru permite stocarea și colectarea unei bune energii versus vărsarea și pierderea (ceea ce este cazul plasării unei potcoave cu cele două capete îndreptate în jos).

Potcoava norocoasă feng shui poartă o amprentă puternică de energie a calului, un animal liber și puternic, cu o bogată energie simbolică Feng Shui. Potcoava este cunoscută ca aducătoare de noroc în tot ceea ce întreprindem.

Utilizare obiect feng shui Potcoava noroscoasă

Așezați Potcoava norocoasă feng shui în fața casei, deasupra ușii principale de intrare pentru protecție și noroc (excepție fac ușile de metal), la o fereastră mare, la intrarea pe holul casei. Potcova Feng Shui puteți să o purtați asupra dumneavoastră.

Poziția pentru potcoavă este de "U", cu capetele îndreptate în sus. Acest lucru permite stocarea și colectarea unei bune energii versus vărsarea și pierderea (ceea ce este cazul plasării unei potcoave cu cele două capete îndreptate în jos).

SPECIFICAȚII


Material metal
Lungime (cm) 5,5
Înălțime (cm)  
Lățime (cm) 4,5

ÎNTREBĂRI

Distribuie produsul:

SHARE

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.