Leu. Zodia Leu femeia și bărbatul Leu în zodiac

Zodia LEU perioada: soarele se află în semnul zodiacal Leu de la 23 Iulie până la 22 August. Este locul de domiciliu al Soarelui

Semnul zodiacal LEU influenţează în mod egal pe nativii care au în horoscopul lor semnul LEU și pe cei care au ascendentul naşterii în Leu.

În zodiac Leul este un semn de foc, violent, fix, steril. Indică dragostea, pasiunea, luxul, lucrurile care strălucesc, oamenii celebri, copiii.

La o aspectare armonică, Leul este: hotărât, bun lider, binevoitor, generos, sincer, cald.

La o aspectare dizarmonică, Leul este dictator, desfrânat, brutal, îngâmfat, risipitor cu ostentaţie şi cheltuitor.

Verbul Leului este „a voi” și se va îndrepta către ţelul propus fără ca nimic să-l poată opri.

Loading...

Leul face parte din zodii de foc și are caracteristicile:

Femeia din zodia Leu

Femeia Leu atrage privirile tuturor bărbaților, nici nu este de mirare, deoarece este guvernată de Soare.

Orice activitate ar iniția ea este menită să aibă succes. Femeia Leu se poate face înțeleasă doar din priviri, de cele mai multe ori se simte dezamăgită de ceea ce a ales, întrucât partenerul nu se ridică la standardele ei.

Deși la prima vedere pare că își dorește să trăiască numai pentru ea, realitatea este cu totul alta, ea ar fi în stare să se sacrifice pentru copii și pentru partenerul ei, numai ca acestora să le fie bine.

Femeia Leu de cele mai multe ori o poți întâlni la evenimente unde se adună lumea bună, ea trebuie să fie mereu bine informată, îi place să se distreze, să fie în centrul atenției. Uneori femeia Leu poate deveni arogantă, această trăsătură se evidențiază în momentul în care nu își cunoaște cu adevărat interlocutorul, în acest caz ea dorește să îl domine, merge mai mult pe instinctul de intimidare.

Femeia Leu are o slăbiciune, aceea de a cheltui bani, aruncă bani pe bunuri și produse pe care poate nu le utilizează niciodată, ci le cumpără doar de dragul de a le avea.

În relație aceste femei doresc să fie protejate, ocrotite, să fie răsfățate, iar în schimb ele oferă sinceritate, devotament, corectitudine, dar își cer dreptul la independență, prin urmare, țin la acest aspect.

Bărbatul din zodia Leu

Bărbatul Leu este plin de viață, îi place să fie provocat, dar este atent cu cine începe să colaboreze.

Acest bărbat are mereu zâmbetul pe buze, șarmul și inteligența duc de cele mai multe ori la impresionarea oricărei femei, numai că acestui tip de bărbat nu îi plac femeile care cedează ușor, îi place să se joace cu mintea acelei femei până își dorește să fie aleasa lui.

Bărbatul Leu este extrem de sincer, de aceea nu trece peste o minciună, își alege prieteni fideli, capabili să îi fie aproape în clipele grele, în schimb are foarte multe cunoștințe, persoane cu care iese în oraș, dar cu care se rezumă doar la simple conversații.

Îi plac lucrurile scumpe, extravagante, are o pasiune pentru a colecționa mașini. Într-o relație un Bărbat Leu urăște rutina, spre deosebire de alte zodii își dorește mereu să fie pus la test de către parteneră. Are momente în care își destăinuie sentimentele, de regulă atunci ar fi bine să nu faci glume, deoarece nu îți va mai spune nimic pentru că îl vei dezamăgi.

Copilul din zodia Leu

Copiii Leu vor fi educați că modestia nu este slăbiciune, ci putere şi curaj.

Părinții vor apela la bunătatea lor pentru a-I face să înțeleagă că omul modest este milostiv cu cei din jur.

Pentru a pune frâu generozităţii lor înnăscute, copiii vor fi opriți din tendința de a face cheltuieli și oarecum să le pună stavilă unei porniri nestăpânite spre distracţii.

loading...

În continuare Zodiac Leu, pe domenii de viață:


O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Leu 2019, evenimente importante pentru nativii din zodia LEU în 2019! 2019 pentru nativii
Tot ce trebuie să știi despre Leu în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Leu, femeia Leu în

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.