Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop Leu dragoste, dupa horoscop dragoste Leu, cum cuceresti un Leu

Tot ce trebuie să știi despre Leu în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Leu, femeia Leu în dragoste. Zodia Leu dragoste, după Horoscop Dragoste Leu

Din punct de vedere sentimental, atât bărbaţii cât şi femeile sunt foarte aprinşi în dragoste, ei caută plăcerea sub toate formele şi unesc dragostea cu fastul. Dragostea de copii este proprie tuturor celor născuţi în Leu.

Acasă ești o persoană care vorbește mult, știi cum să te distrezi și să creezi o atmosferă fermecătoare în căminul conjugal.

Ai o natură pasională și nu poți trăi fără iubire. În relație te ajută încrederea în tine și energia. Te atrage independența, dar te sacrifici de dragul iubirii și petreci mult timp cu persoana iubită.

Ai nevoie lângă tine de o persoană care să trateze relația cu foarte multă seriozitate, să aibă o vitalitate bună și să te adore.

Și dacă ea nu se va băga în treburile tale și îți va respecta spațiul propriu, o vei iubi și mai mult. În caz contrar, o vei părăsi fără să te uiți înapoi.

Nu rogi pe nimeni să te iubească. Dacă o face bine, dacă nu, cauți pe altcineva. După o ceartă, acorzi o a doua șansă, dar nu și pe a treia.

Ești de încredere dar atâta vreme când primești tot ce-ți trebuie acasă. Te mândrești cu persoana iubită, te afișezi cu ea în societate și arăți celor din jur că ea îți aparține în totalitate.

Ai un stil unic de a aprecia persoane care pentru cei din jur trec neobservate. Aspiri spre atenție și admirație, dar numai din partea celor care te interesează Dacă nu, te lasă rece sentimentele lor.

Îți place ca persoana iubită să fie măcar un pic geloasă, deoarece în acest fel crezi că ai o mare importanță pentru ea.

În schimb, tu răspunzi cu sentimente de posesivitate, pentru că îți place să domini. În familie, te comporți mai degrabă ca o pisicuță alintată decât ca un leu feroce.

În continuare Zodiac Leu, pe domenii de viață:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.90
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit