Zodia Leu dragoste, după horoscop Leu dragoste, cum cucerești un Leu

Tot ce trebuie să știi despre Leu în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Leu, femeia Leu în dragoste. Zodia Leu dragoste, după Horoscop Dragoste Leu

Din punct de vedere sentimental, atât bărbaţii cât şi femeile sunt foarte aprinşi în dragoste, ei caută plăcerea sub toate formele şi unesc dragostea cu fastul. Dragostea de copii este proprie tuturor celor născuţi în Leu.

Acasă ești o persoană care vorbește mult, știi cum să te distrezi și să creezi o atmosferă fermecătoare în căminul conjugal.

Ai o natură pasională și nu poți trăi fără iubire. În relație te ajută încrederea în tine și energia. Te atrage independența, dar te sacrifici de dragul iubirii și petreci mult timp cu persoana iubită.

Loading...

Ai nevoie lângă tine de o persoană care să trateze relația cu foarte multă seriozitate, să aibă o vitalitate bună și să te adore. Și dacă ea nu se va băga în treburile tale și îți va respecta spațiul propriu, o vei iubi și mai mult. În caz contrar, o vei părăsi fără să te uiți înapoi. Nu rogi pe nimeni să te iubească. Dacă o face bine, dacă nu, cauți pe altcineva. După o ceartă, acorzi o a doua șansă, dar nu și pe a treia.

Ești de încredere dar atâta vreme când primești tot ce-ți trebuie acasă. Te mândrești cu persoana iubită, te afișezi cu ea în societate și arăți celor din jur că ea îți aparține în totalitate.

Ai un stil unic de a aprecia persoane care pentru cei din jur trec neobservate. Aspiri spre atenție și admirație, dar numai din partea celor care te interesează. Dacă nu, te lasă rece sentimentele lor. Îți place ca persoana iubită să fie măcar un pic geloasă, deoarece în acest fel crezi că ai o mare importanță pentru ea.

În schimb, tu răspunzi cu sentimente de posesivitate, pentru că îți place să domini. În familie, te comporți mai degrabă ca o pisicuță alintată decât ca un leu feroce.

În continuare Zodiac Leu, pe domenii de viață:

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Leu 2019, evenimente importante pentru nativii din zodia LEU în 2019! 2019 pentru nativii

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.