Bani Leu, cariera Leu. Bani, cariera si afaceri Leu.

Ai o alură de comandant oriunde apari. Te bucuri nespus de mult când cei din jur îți iau în considerare sfaturile

Dacă ești în postura de angajat și nimeni nu te admiră sau nu îți dă atenția cuvenită, îți vei schimba des locul de muncă până găsești mediul potrivit de lucru.

Faci alianțe cu oamenii care au funcții înalte, îți plac mediile elitiste și funcțiile de conducere în care îți poți manifesta, în toată splendoarea, autoritatea.

Profesiile potrivite pentru Leu: director sau șef, expert, administrator, dascăl, optician, muzeograf, meserii în legătură cu aurul sau bijuteriile, meserii în legătură cu moda şi teatrul; meserii în legătură cu timpul liber (vacanţe, distracţii, team building), medic cardiolog, terapeut.

La serviciu ai o energie debordantă, susținută de convingeri clare și ferme. Urăști lingușelile. Te înfurii repede și te calmezi fulgerător. Dai dovadă de creativitate și ideile tale excelente te conduc la un real succes.

Faci totul cu pasiune și te angrenezi numai în acțiuni care îți plac. Ești un partener de afaceri loial și de încredere. Te mândrești cu rezultatele tale și îți place să dai o petrecere pentru a le scoate în evidență.

În afaceri, te lansezi cu mult curaj și muncești cu perseverență. Ai capacitatea de a gândi lucrurile foarte profund.

Totul despre zodia Leu:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!