Balanță. Zodia Balanță femeia și bărbatul Balanta în zodiac

Soarele se află în semnul zodiacal BALANȚĂ de la 23 septembrie – 22 octombrie. Este locul de domiciliu al planetei Venus

Semnul zodiacal BALANȚĂ influenţează în mod egal pe nativii care au în horoscopul lor semnul Balanță și pe cei care au ascendentul naşterii în Balanță.

În zodiac Balanță este un semn de aer, semifertil şi cardinal. Indică ființe inteligente și sociabile.

La o aspectare armonică, cei însemnați de zodia Balanță sunt rafinați, manierați și curtenitori.

La o aspectare dizarmonică vom avea contrariul: persoane ușuratice, imorale și cu gusturi îndoielnice. preocupări exagerate, idei fixe, maniac, tipicar.

Loading...

Caracteristica acestui semn este: „echilibru”. Nativii din zodia Balanță sunt sociabili, au calități de mediator, buni negociatori, cu atenție distributivă și superficiali.

Face parte din zodii de aer și are caracteristicile:

FEMEIA din zodia Balanță

Deși Balanța este o femeie fermecătoare, are o personalitate dură, hotărâtă, îi place să activeze în lumea bărbaților, ea știe că poate seduce pe oricine și tot ceea ce își propune poate duce la bun sfârșit.

Aceste trăsături masculine ies la suprafață în momentul în care este pusă să acționeze pe baza instinctului.

Poți seduce relativ ușor acest tip de femeie doar dacă ai bunele maniere la un nivel ridicat, deoarece îi place să iasă în societate. De aceea, îți recomandăm să nu fii zgârcit dacă îți dorești ca aceasta să te aprecieze mai mult, plus că are cunoștințe vaste despre aproximativ orice. Îi plac dezbaterile, va cântări tot timpul ambele perspective ale problemei, încearcă să gândești și tu la fel ca ea pentru a ajunge la un acord.

Simțul corectitudinii îl are aproape dus la extrem și o prinde atât de bine, acesta va fi mereu manifestat față de prieteni, colaboratori, copii.

Totuși, nu este încăpățânată, îi place tot ceea ce este nou, de aceea Femeia Balanță adoră să trăiască simplu și elegant iar casa ei va fi una primitoare în care te vei simți relaxat. În relația cu copiii va avea multe de spus, multe aspirații și îi va motiva pe aceștia astfel încât să ajungă în funcții înalte.

BĂRBATUL din zodia Balanță

Bărbatul Balanță este o persoană echilibrată, greu îți va da de înțeles că tu ești aleasa, mereu va oscila, iar pe tine te va duce cu vorba.

De fapt bărbatul Balanță își dorește o femeie puternică, care să poată lua decizii pentru el, deoarece în acest caz se simte mai confortabil.

Apreciază o femeie cu bun simț, educată, rafinată, care nu are ieșiri necontrolate, toate aceste calități știu că vor da bine la public. Spre deosebire de alte zodii el este un diplomat, evită certurile de orice fel, iar asta înseamnă că de cele mai multe ori, dacă vei dori să discuți cu el, vei vorbi singură. Dar mai mult decât atât, cu cât vei ridica tonul la el, acesta se va îndepărta de tine.

Caută să analizeze o situație din mai multe perspective, ceea ce este și bine, dar trebuie să dai dovadă de răbdare pentru a reuși să ai o relație de lungă durată alături de acesta.

Bărbatul Balanță face cadouri scumpe, dar are nevoie în schimb de complimente. Fermecător, afectuos, tandru, sentimental și optimist din naștere, are norocul de a se asocia cu persoane din înalta societate, știe cum să le intre pe sub piele, astfel încât să își asigure o poziție bună în societate.

Copilul din zodia Balanță

Un copil Balanță are un simț al dreptății foarte dezvoltat. Nu îi place să fie jignit.

De obicei, înțelege dacă-i explici cu răbdare, fără să recurgi la metode agresive. El se va autocorecta din dorința de a păstra armonia. Pentru a-l ajuta să facă mai ușor alegeri, fii ferm. Atenție când îl corijezi, el suferă dacă este certat fără motiv sau pe nedrept.

loading...

În continuare Zodiac Balanță, pe domenii de viață:


O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeii Balanţă îi plac bărbații chipeși, care au grijă de ei din toate punctele de vedere.
Trebuie să înveți să trăiești mai mult pentru tine decât pentru cei din jur.
Te gândești exagerat de mult chiar înainte ca ceva să se întâmple. Nu îți place să te

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.