Sănătate Balanță

Trebuie să înveți să trăiești mai mult pentru tine decât pentru cei din jur.

S-ar putea ca grija pe care o porți pentru confortul altora să te coste, adică prin destabilizări ale stării proprii de sănătate.

Organe: rinichii
Boli: afecțiuni ale căilor urinare, rinichilor, vezicii biliare și urinare, probleme la nivelul coloanei vertebrale, diabet, afecțiuni ale aparatului vasomotor.

Puncte tari: de încredere, grație, fair-play, compasiune, rafinament, modestie, simț artistic, afecțiune, delicatețe, carismă.
Puncte slabe: evazivitate, ambiție, lașitate, superficialitate, indecizie, nesăbuință, infidelitate, lipsă de principii morale, gusturi extravagante și comportament imoral.

Oportunități: te bucuri de o intuiție aproape perfectă. Înveți din greșelile tale din trecut. Păstrezi pentru tine anumite secrete despre întâmplări neplăcute, tocmai pentru a-ți aminti să nu le mai repeți. Știi să păstrezi secretele cuiva până la moarte.
Amenințări: îți faci griji fără rost pentru toate persoanele, timp în care pierzi energie prețioasă. Nu te astâmperi și mereu ești în căutare de ceva mai bun decât ai. Treci instantaneu de la entuziasm la dezamăgire profundă, ceea ce te împiedică să-ți atingi unele scopuri.

Loading...

Totul despre zodia Balanță:

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Tot ce trebuie să știi despre zodia Rac în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Rac și femeia
Ai o alură de comandant oriunde apari. Te bucuri nespus de mult când cei din jur îți iau în
Horoscop Balanță 2019, evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Balanță! Anul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.