Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Balanta sanatate. Organele afectate ale nativilor Balanta

Trebuie să înveți să trăiești mai mult pentru tine decât pentru cei din jur. S-ar putea ca grija pe care o porți pentru confortul altora să te coste, adică prin destabilizări ale stării proprii de sănătate.

Organe: rinichii

Boli: afecțiuni ale căilor urinare, rinichilor, vezicii biliare și urinare, probleme la nivelul coloanei vertebrale, diabet, afecțiuni ale aparatului vasomotor.

Puncte tari: de încredere, grație, fair-play, compasiune, rafinament, modestie, simț artistic, afecțiune, delicatețe, carismă.

Puncte slabe: evazivitate, ambiție, lașitate, superficialitate, indecizie, nesăbuință, infidelitate, lipsă de principii morale, gusturi extravagante și comportament imoral.

Oportunități: te bucuri de o intuiție aproape perfectă. Înveți din greșelile tale din trecut. Păstrezi pentru tine anumite secrete despre întâmplări neplăcute, tocmai pentru a-ți aminti să nu le mai repeți. Știi să păstrezi secretele cuiva până la moarte.

Amenințări: îți faci griji fără rost pentru toate persoanele, timp în care pierzi energie prețioasă. Nu te astâmperi și mereu ești în căutare de ceva mai bun decât ai. Treci instantaneu de la entuziasm la dezamăgire profundă, ceea ce te împiedică să-ți atingi unele scopuri.

Totul despre zodia Balanță:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit