Balanță dragoste și relații, după horoscop Balanță dragoste

Totul despre bărbatul Balanță în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Balanță, femeia Balanțăîn dragoste. Zodia Balanță dragoste

Sentimental, atât bărbaţii cât şi femeile Balanță sunt îndrăgostiţi înnăscuţi, şi tind să se comporte ca atare. Femeile sunt graţioase, au un gust şi o curiozitate insinuantă. Sunt foarte cochete.

La prima întâlnire întotdeauna te vei comporta cu timiditate, dar acest sentiment nu îl vei afișa pentru multă vreme. Vrei doar să faci o primă impresie.

Uneori, dai impresia că nu ai nicio legătură cu emoțiile și pari o persoană mai rece. Observi cu atenție limbajul trupului și știi exact ce simte pentru tine persoana din fața ta.

Loading...

Ești o persoană foarte sensibilă și emotivă, dar la suprafață pari de o răceală soră cu gheața. Îți place să flirtezi, dar nu neapărat vrei să mergi mai departe. Acest aspect le dă celor din jur iluzia că ești ușor de cucerit. În realitate, ești contrariul.

Dacă nu ai chef să stai de vorbă, vei ignora mesajele sau telefoanele de la persoana iubită. Asta nu înseamnă că nu o iubești.

Consiliezi cu mare ușurință pe oricine are probleme în relații, dar când vine vorba de relația ta, ai probleme în rezolvarea diferitelor situații tensionate. În familie, te întrebi în permanență dacă cei de lângă tine se simt bine. Nu îți plac certurile pentru nimic în lume. Iubești pacea și liniștea în căminul conjugal. Îți plac copiii, dar nu le permiți să fie prea alintați.

Ești în extaz când îți găsești perechea. Îți place să iubești. Te folosești de romantism pentru a face relația cât mai armonioasă. Abordezi relația prin prisma fidelității, dar numai dacă simți că ești lângă cine trebuie și lângă cine ți-ai dorit.

Viaţa este mai fericită pe planul social decât pe cel intim, familial. Risc în relaţiile cu cei apropiaţi, despărţiri dureroase, pierderi de afecţiuni şi procese cu rezultate detestabile. Dacă ai de-a face cu un divorț, acesta se termină dezastruos pentru tine, pentru că nu lupți pentru ceea ce este al tău.

În continuare Zodiac Balanță, pe domenii de viață:

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Balanță 2019, evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Balanță! Anul
Te gândești exagerat de mult chiar înainte ca ceva să se întâmple. Nu îți place să te

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.