Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Balanta dragoste si relatii, horoscop Balanta dragoste

Totul despre bărbatul Balanță în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Balanță, femeia Balanțăîn dragoste. Zodia Balanță dragoste

Sentimental, atât bărbaţii cât şi femeile Balanță sunt îndrăgostiţi înnăscuţi, şi tind să se comporte ca atare. Femeile sunt graţioase, au un gust şi o curiozitate insinuantă. Sunt foarte cochete.

La prima întâlnire întotdeauna te vei comporta cu timiditate, dar acest sentiment nu îl vei afișa pentru multă vreme. Vrei doar să faci o primă impresie.

Uneori, dai impresia că nu ai nicio legătură cu emoțiile și pari o persoană mai rece. Observi cu atenție limbajul trupului și știi exact ce simte pentru tine persoana din fața ta.

Ești o persoană foarte sensibilă și emotivă, dar la suprafață pari de o răceală soră cu gheața. Îți place să flirtezi, dar nu neapărat vrei să mergi mai departe. Acest aspect le dă celor din jur iluzia că ești ușor de cucerit. În realitate, ești contrariul.

Dacă nu ai chef să stai de vorbă, vei ignora mesajele sau telefoanele de la persoana iubită. Asta nu înseamnă că nu o iubești.

Consiliezi cu mare ușurință pe oricine are probleme în relații, dar când vine vorba de relația ta, ai probleme în rezolvarea diferitelor situații tensionate. În familie, te întrebi în permanență dacă cei de lângă tine se simt bine. Nu îți plac certurile pentru nimic în lume. Iubești pacea și liniștea în căminul conjugal. Îți plac copiii, dar nu le permiți să fie prea alintați.

Ești în extaz când îți găsești perechea. Îți place să iubești. Te folosești de romantism pentru a face relația cât mai armonioasă. Abordezi relația prin prisma fidelității, dar numai dacă simți că ești lângă cine trebuie și lângă cine ți-ai dorit.

Viaţa este mai fericită pe planul social decât pe cel intim, familial. Risc în relaţiile cu cei apropiaţi, despărţiri dureroase, pierderi de afecţiuni şi procese cu rezultate detestabile. Dacă ai de-a face cu un divorț, acesta se termină dezastruos pentru tine, pentru că nu lupți pentru ceea ce este al tău.

În continuare Zodiac Balanță, pe domenii de viață:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit