Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Cum seduci femeia Balanta in pat si ce vrea barbatul Balanta in pat

Cum seduci o persoană din zodia Balanta? Afli secrete ale femeii și dorințe ascunse ale bărbatului, cele mai bune trucuri dacă ai ajuns în pat cu cineva din zodia Balanta.

Femeia Balanță în pat

Femeii Balanţă îi plac bărbații chipeși, care au grijă de ei din toate punctele de vedere. Își dorește să aibă de unde alege, de aceea flirtează cu mai mulți, dar amor va face doar cu cel care îi va cuceri inima.

Ea consideră seducţia o artă în care fiecare partener se simte pe ringul de dans.

Nu este încântată de un bărbat brutal, care să o domine fizic. Nu fi niciodată sălbatic cu ea, deoarece se va îndepărta de tine, te va pedepsi poate săptămâni pentru că ai îndrăznit să treci peste un NU al ei.

Dacă vrei să o provoci, încearcă să faceți dușuri împreună, să o ajuți să se dezbrace, aceste fine atingeri o vor face să își dorească ca degetele tale să se plimbe deasupra pieptului ei.

Îi place să i se facă masaj, plecând de la relaxare spre a-i strânge formele cu putere, sânii au cel mai mare efect în a-i stârni dorința. Dacă o vei strânge de la încet spre tare, vei observa cum se va dezlănțui.

Este guvernată de Venus – ea are control excelent asupra muşchilor vaginali, vei simți cum vrea să te strângă în ea în timpul actului intim.

Recomandăm să nu îi vorbești vulgar, va considera că o tratezi asemenea unei femei ușoare, iar acest fapt nu îi va oferi respect.

Bărbatul Balanță în pat

Bărbatul Balanță este un romantic înnăscut, de cele mai multe ori își găsește aleasa în cercul apropiat de prieteni.

Nu o abordează direct, așteaptă poate luni de zile până ce acționează, dar merge întotdeauna la sigur.

În tot timpul acesta el va încerca din răsputeri să îi dea impresia că pentru persoana sa ea este ceea ce își dorește, va face gesturi care să îi dea de înțeles că o vrea, când de fapt se joacă cu mintea femeilor, deoarece știe ce își doresc.

În plus, bărbatul Balanță este stârnit în acest proces de curtare, chiar îi place să o tachineze, iar dacă acea doamnă este într-o relație, va face tot posibilul să îi arate că ceea ce îi lipsește ei este prezența sa.

Acest bărbat nu se poate stăpâni să nu apeleze mereu la această tactică, chiar dacă are acasă pe cineva, simte că doar în acest mod poate să își arate că poate, că este dorit.

În momentul în care se ajunge la partea intimă, Bărbatul Balanță abordează o atitudine clasică. Are o sensibilitate și anume, dresurile. Îi place mult să simtă dantelă sau ciorapii, de multe ori când este provocat la maxim, îi place să rupă ciorapii, în acest mod își arată masculinitatea.

Nu este un bărbat dornic să dețină recorduri amoroase, la el tot ce contează este armonia conjugală.

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL®. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.81
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit