Vărsător. Zodia Vărsător femeia și bărbatul Vărsător în zodiac

Soarele se află în semnul zodiacal VĂRSĂTOR de la 20 ianuarie – 18 februarie. Este locul de domiciliu al planetei Uranus

Semnul zodiacal VĂRSĂTOR influenţează în mod egal pe nativii care au în horoscopul lor semnul Vărsător și pe cei care au ascendentul naşterii în Vărsător.

În zodiac Vărsătorul este un semn de aer, semisteril și fix. Indică ființe altruiste, preocupați de tehnologie și noutăți.

La o aspectare armonică, cei însemnați de zodia Vărsător sunt persoane care emit soluții revoluționare.

La o aspectare dizarmonică vom avea contrariul: mincinoși, reputație îndoielnică.

Caracteristica acestui semn este: „a cunoaște”. Nativii din zodia Vărsător trăiesc pentru idealuri. Cred că știu totul și nu înțeleg de ce unii oameni vor să complice lucrurile mai mult decât trebuie. De multe ori alternează stările de singurătate cu socializarea.

Loading...

Face parte din zodii de aer și are caracteristicile:

FEMEIA din zodia Vărsător

Femeia Vărsător se angajează în relații doar dacă acel partener se străduiește mult timp să îi facă curte.

Este poate cea mai pretențioasă femeie din Horoscop, întrucât știe că poate oferi multe și de aceea cere foarte mult. De regulă ea testează încrederea persoanelor care îi intră în anturaj, dacă această femeie poartă o discuție cu tine, ar fi bine să fii 100% implicat în ceea ce spui, în caz contrar va crede că vrei doar să distrezi și te va respinge.

Îi place și ei joaca, dar la un alt nivel psihic, îi place să se lanseze în discuție astfel încât să vadă ce păreri poți avea despre ceea ce îi place. Femeia Vărsător iubește libertatea, prin urmare se va întoarce de fiecare dată în brațele partenerului care îi acceptă această atitudine. Își dorește să știe tot și, de regulă, ceea ce își propune duce la bun sfârșit.

Din punct de vedere profesional ea este o femeie a viitorului, mereu se va identifica cu domeniile de nișă, care pot aduce noutate între oameni, totodată și bani. În place luxul și nu îi pare rău când cheltuie ultimii bani pe ceea ce îi place; știe că această bucurie îi va aduce mai mulți bani.

În rolul de mamă, Femeia Vărsător este iubitoare și protectoare, dar știe să fie rece și dură, copiii se vor strădui să nu o enerveze pe mama.

Femeia Vărsător se îndrăgosteșțe de un bărbat corect, onest, sincer, frumos, cu bani, de fapt ea are cele mai multe pretenții de la partener, tocmai de aceea în momentul în care a intrat într-o relație aceasta rezistă în timp, va avea încredere în partener, nu se va îndoi de acțiunile lui.

BĂRBATUL din zodia Vărsător

Bărbatul născut în Vărsător este nonconformist, excentric.

Este un om prietenos, sociabil, deschis la nou, căruia însă trebuie să îi dai mereu dreptate. Vărsătorului îi place să fie diferit de restul lumii, de aceea, dacă îți dorești o relație cu un astfel de bărbat, așteaptă-te să faci cele mai multe nebunii din viața ta, mai ales din punct de vedere amoros.

Bărbatul Vărsător se implică în multe activități de voluntariat, îi place să ajute lumea cu ceea ce se ocupă el. O femeie ideală pentru acesta are nevoie de multă inteligență, frumusețe, rafinament și o doză mare de nebunie pentru a accepta orice propunere.

Dacă ești într-o relație cu un bărbat Vărsător, să nu îl constrângi să te ceară în căsătorie, știe el când este mai bine să acționeze. Bărbatul Vărsător se îndrăgostește mai întâi la nivel intelectual, după va dori să înceapă o relație cu tine.

Copilul din zodia Vărsător

Plin de energie și foarte jucăuș, copilul Vărsător are tendința de a copia apucăturile celor din jur.

Prin urmare, are nevoie să crească într-un mediu fără vicii. Are o maturitate intelectuală peste media copiilor de aceeași vârstă cu el. Îi place să descopere ceva nou. Are un spirit de observație ascuțit și îi place să studieze natura umană. La prima vedere poate părea calm și relaxat, dar în mintea sa nu-și găsește niciodată liniștea. Nu îi plac regulile și restricțiile, pe care cu siguranță le va încălca. Uneori la școală se plictisește și nu îi place să i se spună de două ori același lucru.

loading...

În continuare Zodiac Vărsător, pe domenii de viață:


O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Vărsător este cea mai visătoare din Horoscop, femeia Varsator indragostita. Bărbatul
Horoscop Vărsător 2020, evenimente importante în 2020 pentru nativii din zodia Vărsător!

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.