TAUR. Zodia Taur, femeia și bărbatul Taur în zodiac

În ce lună este zodia Taur: Soarele este în constelația Taur din 20 aprilie până în 21 mai. Este locul de domiciliu al planetei Venus

Semnul zodiacal TAUR influenţează în mod egal pe nativii care au în horoscopul lor semnul TAUR și pe cei care au ascendentul naşterii în Taur.

Trăsăturile Taurului:
- tradiționale: stabilitate, realism, securitate
- latura ascunsă: gelos, posesiv, lacom

În zodiac Taur este un semn de pământ, moderat, fix și indică fiinţe cu un ritm regulat, dar și sforţările, încăpăţânarea şi insistența, statornicia, prudenţa, răbdarea şi tăria de caracter.

Element: pământ
Guvernator: Venus planeta
Cuvinte-cheie: posesiuni, valori, achiziţii

Loading...

La o aspectare armonică, nativii din zodia Taur sunt ființe plăcute, oameni de cuvânt, binevoitori și mai ales muncitori, persoane rafinate.

La o aspectare dizarmonică vom întâlni contrariul: gelozie, infidelitate, încăpăţânare, lenevie şi gust îndoielnic în chestiuni de artă şi de muzică.

Verbul Taurului este „a avea” dublat de muncă. Taurul face parte din zodii de pământ și lucrează pentru a avea, mai ales bunuri materiale.

Femeia din zodia Taur

Femeia Taur este puternică și activă, deși pare o ființă rafinată.

Ea deține o putere interioară extraordinară, ceea ce își propune mereu duce la sfârșit, chiar dacă de multe ori mai face și compromisuri în ceea ce privește timpul petrecut cu familia.

Femeia Taur nu ține cont de părerile celor din jur, în majoritatea cazurilor începe o acțiune fără a comunica celorlalți planurile ei, deoarece se bazează pe superstiții.

Din punct de vedere afectiv, Femeia Taur este extrem de iubitoare față de familie și față de persoanele apropiate care i-au fost aproape la greu. Ca prietenă, femeia din aceasta zodie este mereu gata să îi apere pe cei care sunt sinceri și care știu ce își doresc de la viață.

Își face prieteni în funcție de interesele sale, pune încredere în oamenii care se țin de cuvânt, dar de cele mai multe ori ajunge să constate că sunt singurii care cred cu adevărat în acele prietenii. În urma unei dispute, Femeia Taur de va îndepărta, în mintea ei deja nu mai ești, întrucât a fost dezamăgită.

Guvernată de planeta Venus, femeia Taur este văzută de către ceilalți ca având o personalitate seducătoare, de aceea întotdeauna va fi în centrul atenției. Femeia Taur își va alege cu grijă un partener și va sta mult timp să se decidă dacă să treacă la următorul nivel alături de acesta, dar în momentul în care este decisă, va înlătura orice impediment ce stă în calea fericirii ei.

Bărbatul din zodia Taur

Bărbatul Taur este plin de afecțiune, poate manifesta răbdare în ceea ce privește luarea unei decizii, în special pe plan sentimental.

De regulă se îndrăgostește la prima vedere, dar nu recunoaște acest fapt.

Fiind guvernat de Venus, acest bărbat va gândi mereu o acțiune pentru binele comun al familiei, al prietenilor, al anturajului. Este o persoană devotată și îi place stabilitatea, alteori chiar îi place să i se spună ce să facă. Bărbatul Taur are momente în care tace, dar în acel timp își construiește o strategie pentru mai târziu.

Nativii acestei zodii caută stabilitate sentimentală, își doresc o parteneră sinceră, iubitoare, devotată, care să știe ce vrea de la viață. După tot ritualul de curtare, acesta se va focusa pe dobândirea unei situații financiare bune, fie printr-o carieră strălucită, fie printr-o activitate pe cont propriu.

Singurul defect al acestui bărbat este încăpățânarea, din moment ce s-a obișnuit cu o situație, așa va dori să persiste, nu se adaptează la schimbări și reacționează urât când este împins de la spate.

Copilul din zodia Taur

Copiii Taur sunt încăpăţânați și acesta este un defect major care trebuie neapărat corijat.

Pentru că au aptitudini înnăscute, copii Taur pot fi îndrumaţi către artele frumoase.

Dacă ai un Copil Taur, nu-i promite ce nu-i poți da, pentru că va suferi și se va închide în sine. Cu cât îl iubești mai mult, cu atât va fi mai fericit, dar se rușinează când este în centrul atenției. De obicei copilul Taur este o fire introvertită, are nevoie de afectivitate și de mângâieri, mai ales pe ceafă, în semn de apreciere.

loading...

În continuare Zodiac Taur, pe domenii de viață:


O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Taur 2020 și evenimente importante în 2020 pentru nativii din zodia Taur!
Horoscop Dragoste Taur 2020: pe lângă acești nativi poate trece o mare iubire fără ca ei să
Horoscop TAUR 2019 și evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Taur! Finele lui

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.