Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Taur dragoste si relatii, dupa horoscop Taur dragoste, ce prefera un Taur

Zodia Taur în dragoste, ce femei preferă bărbatul Taur și comportament femeia Taur în dragoste

Pentru a înţelege bine semnul, ne raportăm la viață. Taurul este greoi dar puternic, liniştit când e lăsat în voia lui, dar furios când îl întărâţi.

Ideea precumpănitoare a Taurului este de „a poseda”.

Cei născuţi sub influenţa acestui moment se bucură adeseori de o protecţie minunată, care apare în ultimul moment şi-i ajută să scape din împrejurările cele mai grele ale vieţii.

Aflat pe un drum, îşi va urma un mers încet şi sigur, iar comportamentul va fi adecvat. Dacă îi schimbi locul, planurile, se poate destabiliza. Un mare defect îl poate constitui încăpăţânarea.

Din punct de vedere sentimental bărbaţii, la o aspectare bună a semnului, sunt fideli şi conservatori. Iubirea lor este calmă şi un bărbat Taur detestă geloziile şi scandalurile. La o aspectare dizarmonică, sunt foarte geloşi şi infideli.

O femeie Taur are aceleaşi caracteristici. Deviza este: când iubești, iubești cu adevărat. Vrea ca persoana iubită să accepte pe deplin, așa cum este.

În cuplu, Taurului îi place să fie mângâiat, pune accentul pe stabilitate și pe amorul de calitate. În relația de dragoste Taurii au nevoie de o pereche loială, fidelă.

Adoră ca persoana iubită să fie dichisită, elegantă și să demonstreze că are clasă. Taurul sărută cu pasionalitate, în acest mod își arătă sentimentele.

Taurul poate petrece până noaptea târziu și dimineața regretă... dar cu prima ocazie, face la fel. Îl enervează dacă perechea pălăvrăgește și pune aceeași întrebare de 100 de ori, cu toate că a răspuns deja la ea.

Casa este locul ce îi oferă confortul absolut. Dacă are de ales între a merge la teatru și a sta acasă, pe o canapea comodă și cu o farfurie plină de bunătăți la îndemână, cu siguranță va alege să stea acasă.

În continuare Zodiac Taur, pe domenii de viață:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit