Taur dragoste și relații, după horoscop Taur dragoste, ce preferă un Taur

Zodia Taur în dragoste, ce femei preferă bărbatul Taur și comportament femeia Taur în dragoste

Pentru a înţelege bine semnul, ne raportăm la viață. Taurul este greoi dar puternic, liniştit când e lăsat în voia lui, dar furios când îl întărâţi.

Ideea precumpănitoare a Taurului este de „a poseda”.

Cei născuţi sub influenţa acestui moment se bucură adeseori de o protecţie minunată, care apare în ultimul moment şi-i ajută să scape din împrejurările cele mai grele ale vieţii.

Aflat pe un drum, îşi va urma un mers încet şi sigur, iar comportamentul va fi adecvat. Dacă îi schimbi locul, planurile, se poate destabiliza. Un mare defect îl poate constitui încăpăţânarea.

Loading...

Din punct de vedere sentimental bărbaţii, la o aspectare bună a semnului, sunt fideli şi conservatori. Iubirea lor este calmă şi un bărbat Taur detestă geloziile şi scandalurile. La o aspectare dizarmonică, sunt foarte geloşi şi infideli.

O femeie Taur are aceleaşi caracteristici. Deviza este: când iubești, iubești cu adevărat. Vrea ca persoana iubită să accepte pe deplin, așa cum este.

În cuplu, Taurului îi place să fie mângâiat, pune accentul pe stabilitate și pe sexul de calitate. În relația de dragoste Taurii au nevoie de o pereche loială, fidelă. Adoră ca persoana iubită să fie dichisită, elegantă și să demonstreze că are clasă. Taurul sărută cu pasionalitate, în acest mod își arătă sentimentele.

Taurul poate petrece până noaptea târziu și dimineața regretă... dar cu prima ocazie, face la fel. Îl enervează dacă perechea pălăvrăgește și pune aceeași întrebare de 100 de ori, cu toate că a răspuns deja la ea.

Casa este locul ce îi oferă confortul absolut. Dacă are de ales între a merge la teatru și a sta acasă, pe o canapea comodă și cu o farfurie plină de bunătăți la îndemână, cu siguranță va alege să stea acasă.

În continuare Zodiac Taur, pe domenii de viață:

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop DRAGOSTE Taur 2019: este posibil să apară tentații, să dați curs unor relații
Horoscop TAUR BANI 2019: Cariera se va bucura de succes odată cu Eclipsa de Lună din data de 21
Zodia Taur sănătate si care sunt bolile cele mai frecvente pentru nativii din Taur

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.