Gemeni. Zodia Gemeni femeia și bărbatul Gemeni în zodiac

Soarele se află în semnul zodiacal GEMENI de la 21 Mai până la 21 Iunie

Este locul de domiciliu al planetei Mercur.

Semnul zodiacal GEMENI influenţează în mod egal pe nativii care au în horoscopul lor semnul GEMENI și pe cei care au ascendentul naşterii în Gemeni.

Gemeni este un semn de aer, steril şi dublu. Indică ființe simpatice cu un caracter dual, comunicare, relații, călătorii scurte.

La o aspectare armonică, cel însemnat de zodia Gemeni este abil şi adaptabil, altruist, priceput și dibaci, amabil, cu gusturi rafinate, atras de frumos.

La o aspectare dizarmonică vom avea contrariul: agitaţie, dezordine, începerea a mai multor activităţi deodată fără a atinge ţelul.

Caracteristica acestui semn este: „expresia orală sau scrisă”. Spre deosebire de alte zodii Gemenii își fac gânduri multiple, au o natură frământată.

Femeia din zodia Gemeni

Cea mai agitată Femeie din Horoscop este Femeia Gemeni.

Aceasta este guvernată de Mercur, fapt ce o înfățișează în fața celorlalți ca fiind o femeie comunicativă, care le știe pe toate.

Mereu aceasta va veni cu completări acolo într-o discuție, iar acest caracter extrovertit uneori poate să-i obosească pe interlocutori, ceea ce poate duce în timp la o evitare a acesteia.

Cea mai mare problemă a acestei femei este că nu poate să țină un secret, mereu are nevoie de un subiect de discuție. Faptul că se arată superficială față de anumite situații face ca prietenii din jurul ei să se ferească să îi comunice ceva sincer. Totuși, trăiește și momente în care conștientizează că întrece măsura, dar de regulă este prea târziu.

Femeia Gemeni este mereu pe drumuri, poate să te ajute să îți rezolvi o problemă, dar așteaptă de la tine recunoștință. Se îndrăgostește de cele mai multe ori la prima vedere, cum vin persoanele în viața ei, cum încearcă să le schimbe ea viața.

Recomandăm Femeilor Gemeni să își acorde mai multă atenție propriei persoane și să încerce pe cât posibil să mai amâne salvarea omenirii, fiți sincere cu copiii, partenerii și prietenii, de cele mai multe ori mai exagerați anumite situații... ceea ce reprezintă o minciună.

Bărbatul din zodia Gemeni

Bărbatul Gemeni este plin de energie, curaj, optimism, spontaneitate și umor.

Sinceritatea sa este uneori prea dură, dar având în vedere că este învățat să folosească și gluma, se va înțelege că acesta face doar o remarcă.

În comunitate bărbatul Gemeni este spuma petrecerilor, știe să-și imite prietenii, să caricatureze șefi, chiar… știe să se distreze. Dacă vrei să ai parte de un astfel de partener în viața ta, îți recomand să mai studiezi, fiindcă el este pasionat de absolut tot, îi place să aibă discuții despre viață, îi place să fie provocat în astfel de confruntări, doar așa îi vei atrage atenția asupra ta, doar inteligența contează pentru acesta.

Extrem de energic, bărbatul Gemeni va acționa pe baza intuiției, nu va sta să analizeze lucrurile prea mult. El preferă mai degrabă să acționeze decât să conceapă strategii care pot să nu se potrivească cu realitatea. Gemenii știu să facă complimente, surprize, favoruri, dar la un moment dat, în cazul în care nu primește aceleași gesturi, se va enerva. Fiind un nativ din zodii de aer atunci certurile cu bărbatul Gemeni sunt ca furtunile de vară, trec repede, asta îl face să se descarce de nervi.

Loading...

Copilul din zodia Gemeni

Copilul din zodia Gemeni are nevoie de disciplină și coordonare în activități.

Părinţii le vor conduce munca şi îi vor împiedica de la tendinţa de a începe mai multe lucruri deodată, altfel vor crește dezordonat.

Lecturile vor fi supravegheate deoarece cei născuţi în acest semn au înclinații în legătură cu scrisul și relaționarea. Copiii Gemeni pot fi orientați profesional către ziaristică, publicitate, comerţ.

În continuare Zodiac Gemeni, pe domenii de viață:


O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Gemeni 2019. Previziuni complete în horoscop GEMENI 2019
Horoscop Gemeni 2019, evenimente importante pentru nativii din zodia Gemeni în 2019
Zodia GEMENI. Gemeni sanatate si organe sensibile | ZODIACOOL®
Stai departe de spitale, mai ales cele care găzduiesc persoane cu cancere sau alte boli
Horoscop 2019 GEMENI BANI, carieră, profesie, loc de muncă
Horoscop GEMENI BANI în 2019 se vor implica în activități care să îi avantajeze, care le aduc

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.