Bani, cariera si afaceri pentru Gemeni. Bani Gemeni

Așteptarea nu este pentru tine, din cauza agitației mentale. Nu suporți să te acuze cineva pe nedrept.

Îndemânatic, atunci când ai ceva de rezolvat depui toate eforturile necesare.

Când vezi că lucrurile nu merg așa cum îți dorești, renunți complet la idee, fără nicio remușcare sau atașament. Acesta poate fi un dezavantaj, deoarece, în multe cazuri, ar fi fost necesar doar să mai insiști un pic pentru ca situația să se rezolve.

Meseria pentru nativii din Gemeni: scriitor, regizor, jurnalist, PR, secretar, dactilograf, ilustrator, comerț, medic de plămâni și circulația sângelui, tenismen.

De obicei, ai extrem de multă energie și consideri că viața este făcută pentru a fi trăită și că odihna este pentru morți.

Fugi de rutină și te plictisești repede când lucrurile merg anevoios sau extrem de încet. Ca lider, nu ai răbdare să-ți exprimi gândurile, dar uiți că nu toți oamenii gândesc așa de repede ca tine. Prin urmare, ești un lider destul de dur. Nu accepți în echipa ta oameni cu mintea înceată. Nu ceri ajutorul cuiva din echipă de două ori, ci pur și simplu apelezi la altă persoană.

Ai tendința de a lucra mai mult pe cont propriu, deoarece nu-ți place când colegii sau subalternii complică lucrurile mai mult decât trebuie. Cu un spirit fin, pătrunzător, ești atras de lucrurile frumoase.

În continuare Zodiac Gemeni, pe domenii de viață:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.