Zodia Gemeni dragoste și relații, după horoscop Gemeni dragoste

Zodia Gemeni în în dragoste, ce femei preferă bărbatul Gemeni și comportament femeia Gemeni în dragoste

Din punct de vedere sentimental, obiectivele sunt des schimbate atât de bărbatul Gemeni cât şi de femeia Gemeni la care partea de atracţie sau mai bine zis poarta prin care se strecoară afecţiunea este preţuirea intelectuală şi sufletească, mai mult decât erotismul.

Pot avea decepţii, insuccese, tocmai din cauza încrederii în aproapele lor, însă întotdeauna marile resurse cerebrale se vor întinde ca un arc şi vor căuta să restabilească lucrurile.

Cu se comportă un nativ din Gemeni în dragoste? Ai o natură excesiv de independentă, iar dacă perechea ta în dragoste se amăgește că te ține sub control, va avea de suferit.

Loading...

Nu te interesează să atragi atenția, iar dacă cineva te ignoră, nu suferi. Când te îndrăgostești și iubești, faci acest lucru cu toată ființa ta. Dai tot ce ai pentru fericirea persoanei iubite.

În adâncul inimii, ai o pasiune morbidă pentru dramă și ceartă. De multe ori vorbești prea mult și o zăpăcești pe persoana iubită. Însă acest lucru îl poți face numai dacă te simți confortabil împreună cu ea. Vorbăria și întrebările sunt generate de mintea ta extrem de curioasă. Avantajul este că dacă te cerți, uiți în secunda următoare care a fost cauza conflictului. Cu alte cuvinte, nu ții la supărare. Dar dacă o persoană îți iese de la inimă, ea va avea de-a face cu toată indiferența ta.

Cine dorește să-ți scoată la iveală latura ta emoțională trebuie să aibă multă răbdare și să-ți ofere sentimentul de siguranță.

Ai nevoie de activități stimulative, deoarece nu îți place să-ți petreci prea mult timp acasă. Sufletul tău copilăros cere alături o persoană care să-ți aducă fericire, să fie un piept pe care să te poți alina și un umăr pe care să te poți baza.

În timp ce faci sex, ar fi indicat, totuși, să încerci să-ți mai liniștești mintea, pentru a beneficia de mai multă plăcere.

În continuare Zodiac Gemeni, pe domenii de viață:

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Gemeni 2019, evenimente importante pentru nativii din zodia Gemeni în 2019! Anul 2019 în

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.