Capricorn. Zodia Capricorn femeia și bărbatul Capricorn în zodiac

Soarele se află în semnul zodiacal CAPRICORN de la 23 decembrie – 20 ianuarie. Este locul de domiciliu al planetei Saturn

Semnul zodiacal CAPRICORN influenţează în mod egal pe nativii care au în horoscopul lor semnul Capricorn și pe cei care au ascendentul naşterii în Capricorn.

În zodiac Capricornul este un semn de pământ, semifertil și cardinal. Indică ființe stăruitoare și ambițioase.

La o aspectare armonică, cei însemnați de zodia Capricorn sunt ordonați, tind mereu în sus, buni cercetători.

La o aspectare dizarmonică vom avea contrariul: materialiști, egoiști, oameni cruzi.

Caracteristica acestui semn este: „a organiza”. Nativii din zodia Capricorn sunt persoane conservatoare și acceptă mai greu sau deloc o idee nouă. Are tendința de a trăi în viitor, unde își crează o lume plină de realizări. Evoluează mai rapid după vârsta de 45 de ani, roadele muncii de până atunci se vor vedea la maturitate.

Loading...

Face parte din zodii de pământ și are caracteristicile:

FEMEIA din zodia Capricorn

Femeia Capricorn este ambițioasă și mereu va dori mai mult de la ea și totodată de la tine.

Dacă dorești să îi stai în preajmă, indicat ar fi să ai o carieră de succes sau să te bucuri de o reputație bună, dar cel mai important detaliu la care va fi atentă va fi sinceritatea, devotamentul și gradul de evoluție spiritual.

Este o femeie care cere mult, dar în același timp oferă mult. Are o familie mică, care îi ocupă tot timpul, însă își face un rost și pe plan profesional. Ea îmbină utilul cu plăcutul și datorită hotărârii ei de fiecare dată reușește, se așteaptă ca cei din jur să îi ofere respectul și siguranța de care are nevoie.

Femeia Capricorn este feminină, rafinată. Deși la prima vedere ai impresia că este o persoană dură și rece, realitatea este cu totul alta, ea se implică total în ceea ce își propune, mereu îți va sări în ajutor.

Chiar dacă femeia Capricorn nu este o visătoare, își dorește să o tratezi cu mult romantism, să îi spui cuvinte de dragoste, să îi propui frecvent să ieșiți la evenimente. Partenerul care va ști să o facă să se simtă iubită și protejată va avea parte de fidelitatea ei, poate să fie atrasă de persoane mai în vârstă, care de fapt sunt mature.

BĂRBATUL din zodia Capricorn

Bărbatul Capricorn este omul de succes al Horoscopului.

În toate domeniile: profesional, financiar, dragoste, afaceri, acesta dorește să aibă parte doar de reușite, de aceea va alege o femeie chibzuită, matură, care să împărtășească aceleași principii ca ale lui. Nu face compromisuri de dragul relației, de aceea marea majoritate ajung după un timp la divorț. Ar fi indicat să se bucure de iubire, de prezent, nu doar pe partea profesională.

Realist și încrezător în abilitațile sale, bărbatul Capricorn va aștepta până acea femeie pe care el a identificat-o ca fiind aleasa să fie de acord cu propunerea sa de căsătorie. Este un tată veritabil, nu uită de cei mici, de fapt tot sacrificiul său din punct de vedere profesional îl face pentru familie. Este o persoană dură, care de regulă nu prea comunică, îi place ca tot ce ține de iubire să vină din partea partenerei, el are și așa multe responsabilități la serviciu.

Copilul din zodia Capricorn

Este important ca un copil din zodia Capricorn să învețe să fie generos.

El trebuie să știe de mic că bogăția materială nu este singura împlinire pe care o poate avea pe pământ, ci și atingerea unei stări de bogăție spirituală. Astfel, el va fi antrenat să se simtă împlinit. Întotdeauna își va face tema, fără să-i impui, și va prefera să aibă un program sigur și ordonat. Nu-l deranjează să facă în fiecare săptămână același tip de activitate.

loading...

În continuare Zodiac Capricorn, pe domenii de viață:


O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Capricorn are o rezistență deosebită, ea poate face amor ore întregi. Bărbatul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.