Capricorn dragoste si relatii, horoscop Capricorn dragoste

Capricornul în dragoste, bărbatul Capricorn în dragoste și femeia Capricorn în dragoste

Din punct de vedere sentimental, trăirea sufletească şi pasională vor fi divergente: ori calme, ori profund zbuciumate. Chiar dacă te atașezi greu, ai o rară sensibilitate, iar atunci când te alături de cineva, o vei face definitiv și fără rezervă. Știi cum să emani sentimentul de siguranță.

Te caracterizează romantismul. Ți-ar plăcea să iei o cină liniștită sub un clar de lună plină ori să dansezi la marginea apei, ascultând o vioară.

Ești un prieten bun, dar și un dușman neîmpăcat. Stările de gelozie sunt destul de frecvente.

Ești o persoană obositoare pentru perechea ta, deoarece despici firul în patru și te obsedează detaliile. Tipul zodiacal are tendinţa de a fi frigid, lipsit de apetit ori înzestrat cu grave anomalii, între care sadismul şi gelozia vor fi frecvente.

Fugi de singurătate, deși ai nevoie de spațiul tău sacru. Jumătatea ta ar face bine să fie înzestrată cu multă răbdare. Pe o astfel de persoană o vei accepta în totalitate, indiferent de care mașini, bijuterii sau afaceri are. Partea frumoasă este că tu nu vei încerca să o schimbi, ci o vei accepta așa cum este ea.

În continuare Zodiac Capricorn, pe domenii de viață:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.