Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Capricornul in pat. Femeia Capricorn in pat, barbatul Capricorn in pat

Femeia Capricorn are o rezistență deosebită, ea poate face amor ore întregi. Bărbatul Capricorn in pat este asemenea unul vulcan care stă să erupă

Femeia Capricorn în pat

Femeia Capricorn are o rezistență pasională deosebită, ea poate face amor ore întregi și îi place să vadă cum partenerul ei se bucură de munca pe care o depune.

Este o femeie căreia îi place să conducă în pat, de aceea să știi că are dorințe de a te lega la ochi, mâini, de pat și tot ea este cea care preferă să fie pedepsită. Îi place să o bați la fund, să folosești gheață pe piele.

Savurează totul fără grabă, conducându-şi iubitul în adâncurile ei. Să nu te sperii dacă o să îți propună să cumpărați o jucărie vibrantă.

Iar dacă nu te îndoiești de fidelitatea ei, unele ar putea să-ți ceară să mai aduci încă un bărbat să te ajute, te va iubi mai mult, va înțelege că știi să împarți.

Se aprinde repede, chiar în urma unui conflict, vrea să o săruți când este nervoasă, chiar dacă se va opune, asta o va provoca la maximum.

Câteodată poţi s-o stârneşti doar cu un gest, cu o mângâiere, alteori cu o pălmuță.

Bărbatul Capricorn în pat

Bărbatul Capricorn este asemenea unul vulcan care stă să erupă în timpul actului intim, numai că momentul final este amânat și iar amânat, poate chiar nici nu va ajunge să finalizeze.

Îi place să își controleze această energie, de aceea, cea care va ajunge în pat cu el se va îndrăgosti iremediabil, numai că, în timp, acest bărbat se va dedica muncii și va amâna partea amoroasă.

Îi place să te trezească noaptea din somn sărutându-te în zone intime, îl provoacă această situație, de aceea ar fi bine să te arăți deranjată pentru a-i spori interesul.

Se recompensează pentru tot ceea ce îți face, este cel mai generos om din zodiac. Are însă și o parte de zgârcenie, dar după partidele de amor îți va arăta de fapt adevăratul său suflet.

Adoră să facă dragoste mult timp şi are o capacitate neobişnuită de a face amor des, îi place, de asemenea, să îți sărute degetele de la picioare.

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL®. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

 

În continuare Zodiac Capricorn, pe domenii de viață:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit