Săgetător. Zodia Săgetător totul despre femeia și bărbatul Săgetător în zodiac

Soarele se află în semnul zodiacal SĂGETĂTOR de la 23 noiembrie - 21 decembrie. Este locul de domiciliu al planetei Jupiter

Semnul zodiacal SĂGETĂTOR influenţează în mod egal pe nativii care au în horoscopul lor semnul Săgetător și pe cei care au ascendentul naşterii în Săgetător.

În zodiac Săgetătorul este un semn de foc, semisteril şi mutabil. Indică ființe sincere și superficiale.

La o aspectare armonică, cei însemnați de zodia Săgetător își țin cuvântul dat, sunt corecți și fideli.

La o aspectare dizarmonică vom avea contrariul: aventurieri, pariori împătimiți.

Caracteristica acestui semn este: „a înțelege”. Nativii din zodia Săgetător adoră să stea de vorbă... ce-i drept, uneori cam mult. Le plac călătoriile, domeniile oculte, filosofia.

Loading...

Face parte din zodii de foc și are caracteristicile:

FEMEIA din zodia Săgetător

Femeia Săgetător este cea mai optimistă și dornică de cunoaștere din Zodiac, dar nu epatează, știe care îi sunt limitele.

Este o persoană pasionată de tot ceea ce este mister, ea va ști mereu cum să pună problema, astfel încât să îți dorești să i te destăinui, asta se poate întâmpla și datorită faptului că ea știe foarte multe și oferă impresia că este expertă în absolut tot.

Femeia Săgetător este o fire independentă și își va alege un partener care să le respecte deciziile, urăște gelozia, iar dacă vei încerca să insinuezi ceva legat de devotamentul și fidelitatea ei, să știi că nu va ezita să se îndepărteze de tine. Este atașată de familia ei, însă nu exagerează.

Se ocupă personal de educarea copiilor, chiar dacă poate merge cu cei mici la sport sau trebuie să facă un curs.

Daca ai nevoie ajutorul ei, trebuie doar să îi ceri.

Dacă te vei îndrăgosti de ceva anume la Femeia Săgetător este imprevizibilitatea ei, asta te va face mereu să îți dorești să ajungi mai devreme acasă. Este o femeie alături de care nu o să te plictisești, îi plac călătoriile, antichitățile, istoria. Încearcă mereu să îi faci câte o surpriză, acest gest va fi răsplătit cu multă iubire.

BĂRBATUL din zodia Săgetător

Bărbatul Săgetător este cel mai sincer și optimist din tot Horoscopul.

Îi place agitația, mai ales în călătoriile sale în străinătate, îi place să călătorească alături de parteneră, aceasta ar fi bine să se aștepte mereu la provocări, deoarece bărbatul Săgetător așteaptă și îi plac surprizele.

Nu îi place să fie închis într-un birou, acesta va căuta să desfășoare activități care să îl pună mereu în contact cu oameni noi, de fapt el își face prieteni pe oriunde merge. Recomandăm să nu insistați să stați pe acasă mult timp, deoarece se va plictisi, va căuta aventură în altă parte. Este genul de om care se îndrăgostește la prima vedere și poate să renunțe la tot pentru acea persoană nouă din viața lui.

Are tendința de a începe lucruri și de a nu le termina niciodată, poate de aceea va alege o soție care să fie perfecționistă, care să fie responsabilă și pentru el.

Copilul din zodia Săgetător

Copilul Săgetător este neastâmpărat și iubitor de sport.

Sportul îl ajută să-și consume energia în exces și îi liniștește mintea. Nu îl minți, deoarece își va pierde încrederea în tine. Nu îi place să i se spună când și ce să învețe. Îl poți convinge să facă un anumit lucru dar nu îl răsplăti pentru rezultatele sale, pentru că nu este interesat.

loading...

În continuare Zodiac Săgetător, pe domenii de viață:


O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop SĂGETĂTOR DRAGOSTE: pe partea afectivă, după 2-3 ani de suferință, nativii
Horoscop Săgetător dragoste: nativii Săgetător au o dorință de a-și moderniza, tehnologiza,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.