Săgetător dragoste și relații, după horoscop Săgetător dragoste

Zodia Săgetător dragoste: femeia și bărbatul Săgetator în dragoste, totul despre Săgetator dragoste

Din punct de vedere sentimental, atât bărbaţii cât şi femeile Săgetător, deşi sunt plini de temperament, totuşi îşi înfrânează, printr-un scrupul legal, pornirile extraconjugale. Formează categoria persoanelor celor mai corecte în mariaj.

Când ai probleme în dragoste, suferi precum un câine. Nu concepi ca cineva să te părăsească, să te înșele ori să te mintă. Dacă te îndrăgostești, lași pe toată lumea deoparte și te dedici relației.

Îți place să primești atenție și răsfăț cu pupături, în mod spontan și oriunde te-ai afla. Nu îți plac dramele. Nu mergi cu ascunzișuri. Ce vede persoana că primește, asta îi și dai. Nu te prefaci și nu exagerezi de dragul romantismului. Ceri de la persoana iubită onestitate și loialitate. Ești o persoană foarte sentimentală în adâncul sufletului tău. Păstrezi în mintea și în inima ta chiar și cele mai neînsemnate amintiri. Nu te dai în vânt după cuvinte romantice. Uneori ai și momente mai sentimentale, dar de scurtă durată.

Loading...

O seară perfectă pentru tine este atunci când ți se pregătește o surpriză și aceasta este foarte strălucitoare. De exemplu, persoana iubită te cheamă la un restaurant decorat cu multe lumânări și îți arată panorama orașului seara, când luminile licăresc în orizont. Sau te invită la un spectacol de artificii ori la un show cu foc. Nu prea te interesează emoțiile, ci deducțiile logice.

Iubești cu responsabilitate, dar îți oferi cu greu inima cuiva.

Categoric nu vei rămâne într-o relație cu cineva care te ține sub observație, control sau, cu alte cuvinte, sub papuc, și care te întreabă din cinci în cinci minute unde ești ori pe unde ai fost.

În continuare Zodiac Săgetător, pe domenii de viață:

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Săgetător este poate cea mai controversată din Zodiac în ceea ce privește modul de a
Horoscop SĂGETĂTOR BANI: Acest capitol aduce cele mai mari satisfacții în 2019, practic, acum
Horoscop SĂGETĂTOR DRAGOSTE: pe partea afectivă, după 2-3 ani de suferință, nativii

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.