Sagetator dragoste si relatii, horoscop Sagetator dragoste

Zodia Săgetător dragoste: femeia și bărbatul Săgetator în dragoste, totul despre Săgetator dragoste

Din punct de vedere sentimental, atât bărbaţii cât şi femeile Săgetător, deşi sunt plini de temperament, totuşi îşi înfrânează, printr-un scrupul legal, pornirile extraconjugale. Formează categoria persoanelor celor mai corecte în mariaj.

Când ai probleme în dragoste, suferi precum un câine. Nu concepi ca cineva să te părăsească, să te înșele ori să te mintă. Dacă te îndrăgostești, lași pe toată lumea deoparte și te dedici relației.

Îți place să primești atenție și răsfăț cu pupături, în mod spontan și oriunde te-ai afla. Nu îți plac dramele. Nu mergi cu ascunzișuri. Ce vede persoana că primește, asta îi și dai. Nu te prefaci și nu exagerezi de dragul romantismului. Ceri de la persoana iubită onestitate și loialitate.

Ești o persoană foarte sentimentală în adâncul sufletului tău. Păstrezi în mintea și în inima ta chiar și cele mai neînsemnate amintiri. Nu te dai în vânt după cuvinte romantice. Uneori ai și momente mai sentimentale, dar de scurtă durată.

O seară perfectă pentru tine este atunci când ți se pregătește o surpriză și aceasta este foarte strălucitoare.

De exemplu, persoana iubită te cheamă la un restaurant decorat cu multe lumânări și îți arată panorama orașului seara, când luminile licăresc în orizont. Sau te invită la un spectacol de artificii ori la un show cu foc. Nu prea te interesează emoțiile, ci deducțiile logice.

Iubești cu responsabilitate, dar îți oferi cu greu inima cuiva.

Categoric nu vei rămâne într-o relație cu cineva care te ține sub observație, control sau, cu alte cuvinte, sub papuc, și care te întreabă din cinci în cinci minute unde ești ori pe unde ai fost.

În continuare Zodiac Săgetător, pe domenii de viață:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!