Aplica

Cariera Sagetator. Bani, loc de munca si afaceri Sagetator

Ceea ce pentru alții pare un obstacol cât un munte, pentru tine pare doar un drum normal și accesibil.

Ai o voință de fier și îți place să faci ca imposibilul să devină posibil.

Spiritul tău de aventură și optimismul te ajută să treci cu mult curaj peste diferite obstacole sau peste situațiile mai dificile.

Vrei să știi adevărul despre ce se petrece în afacerile sau la serviciul tău. Nu te sperie stresul. Îți utilizezi inteligența pentru a crea strategii de succes.

Ai o minte dinamică, activă și tinzi să gândești lucrurile prea mult. De aceea, deciziile tale ar putea fi întârziate și poți pierde oportunități importante.

Nu îți plac confruntările pe tema banilor. Sari în luptă numai dacă ai argumente solide. În postura de angajat, nu ești o persoană lingușitoare.

Funcțiile tale se bazează pe cine ești cu adevărat. Este normal să îți dorești să primești aprecierea și admirația din partea celor din jur, deoarece chiar îți faci treaba cu seriozitate.

Ai un fler financiar de invidiat. Îți merg bine afacerile cu străinătatea, pe internet. Te desprinzi fără atașamente de locul natal.

Ți se potrivește excepțional comerțul internațional. Aprecierile și onorurile le primești mai degrabă departe de casă, în altă țară.

Citește tot despre zodia Săgetător:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!