Bani, carieră și afaceri Săgetător

Ceea ce pentru alții pare un obstacol cât un munte, pentru tine pare doar un drum normal și accesibil.

Ai o voință de fier și îți place să faci ca imposibilul să devină posibil.

Spiritul tău de aventură și optimismul te ajută să treci cu mult curaj peste diferite obstacole sau peste situațiile mai dificile.

Vrei să știi adevărul despre ce se petrece în afacerile sau la serviciul tău. Nu te sperie stresul. Îți utilizezi inteligența pentru a crea strategii de succes. Ai o minte dinamică, activă și tinzi să gândești lucrurile prea mult. De aceea, deciziile tale ar putea fi întârziate și poți pierde oportunități importante.

Nu îți plac confruntările pe tema banilor. Sari în luptă numai dacă ai argumente solide. În postura de angajat, nu ești o persoană lingușitoare. Funcțiile tale se bazează pe cine ești cu adevărat. Este normal să îți dorești să primești aprecierea și admirația din partea celor din jur, deoarece chiar îți faci treaba cu seriozitate.
Ai un fler financiar de invidiat. Îți merg bine afacerile în străinătate. Te desprinzi fără atașamente de locul natal. Ți se potrivește excepțional comerțul internațional. Aprecierile și onorurile le primești mai degrabă departe de casă, în altă țară.

Loading...

Citește tot despre zodia Săgetător:

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.