Sagetatorul in pat. Femeia Sagetator in pat si barbatul Sagetator in dragoste

Femeia Săgetător este poate cea mai controversată din Zodiac în ceea ce privește modul de a face dragoste. Bărbatul Săgetător se incită vizual, își face scenarii

Femeia Săgetător în pat

Femeia Săgetător este poate cea mai controversată din zodiac în ceea ce privește modul de a face dragoste.

Îi plac provocările, de aceea să nu te mire dacă îți va propune să faceți dragoste în natură, pe balcon, în mașină. De fapt, îi place adrenalina, tot ceea ce este tentant o provoacă.

Este adepta călătoriilor cu cortul, în pădure sau pe plajă, de aceea ar fi cazul, dacă îți dorești să o păstrezi alături de tine, să te conformezi.

Este genul de femeie care caută să iasă în evidență în public prin etalarea formelor, o poți vedea că iese din casă în pijamale ca să ducă gunoilul sau poate doar în halat. Aceste detalii o incită, o fac să te dorească mai mult.

Pune preț pe preludiu, dar după toată partea cu introducerea devine foarte senzuală, fără prejudecăți.

De cele mai multe ori dă semne că își dorește să facă dragoste, de aceea va începe cu un sărut în zonele intime, nu o deranjează dacă nu îi faci și tu la fel, dar vrea să fie mângâiată cu degetele, să îi strângi sânii, să o faci să scoată sunete de plăcere.

După ce şi-a provocat iubitul până de plăcere maximă, începe să îl mângâie și îl lasă pe el să preia controlul. În timpul actului intim își încordează muşchii vaginali.

Este o femeie fidelă dacă îi satisfaci aceste fantezii, iar dacă nu vă permiteți să mergeți mereu în călătorii, măcar o partidă de amor în scară în timpul nopții o va satisface.

Bărbatul Săgetător în dragoste, Săgetătorul în pat

Bărbatul Săgetător îl provoci vizual, deoarece își face scenarii, îi place să simtă haine pe femeie în timp ce face dragoste, de aceea cea mai întâlnită fantezie a sa este să rupă hainele de pe femeie, în special pantalonii pe care chiar vrea să îi taie doar pentru a scoade fundul în evidență.

Se simte în largul său în situații neconvenţionale, în vizite la prieteni, rude sau la o petrecere, de cele mai multe ori are relații pasagere.

În momente de singurătate, cu aceste amintiri își hrănește imaginația constant, în momentele în care se satisface singur.

În plac femeile independente, puternice, care știu ce vor de la viață.

Bărbatul Săgetător nu este adeptul jucăriilor în dormitor, el știe ce poate oferi, de aceea își va satisface partenera din primele minute, poate chiar din timpul preludiului.

Preferă femeile cu forme apetisante, are o slăbiciune pentru sânii mari.

Atitudinea sa liberă duce adesea la certuri cu partenera, aceasta mereu va fi geloasă, întrucât știe că îi place să profite de orice oportunitate.

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL®. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare Săgetător, pe domenii de viață:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!