Berbec. Zodia Berbec, femeia și bărbatul Berbec în zodiac

Soarele se află în semnul zodiacal BERBEC de la 21 Martie până la 20 Aprilie. Este locul de domiciliu al planetei Marte

Semnul zodiacal BERBEC influenţează în mod egal pe nativii care au în horoscopul lor semnul BERBEC și pe cei care au ascendentul naşterii în Berbec.

În zodiac Berbec este un semn de foc, violent, dinamic şi pozitiv. Indică un caracter viu, nestăvilit, curaj, hotărâre, iniţiativă dar şi impulsurile brutale.

La o aspectare armonică, Berbecul este nestăvilit, brav, cu spirit de acţiune și voinţă fermă, spirit de pionier, altruism, elan și elocvenţă.

La o aspectare dizarmonică, va fi laş, necredincios, necinstit şi supus neplăcerilor, viciilor (mai ales băutura).

Loading...

Verbul Berbecului este „a fi” dublat de dorinţa de a fi pe primul plan.

Caracteristici pentru zodia Berbec pentru:

  • Femeia Berbec
  • Bărbatul Berbec
  • Copilul Berbec

Femeia din zodia Berbec

Femeia aflată sub dominația lui Marte, Zeul Războiului, este cea care conduce în orice tip de relație.

Dintre toate femeile din Horoscop, femeia Berbec se diferențiază prin simțul ei practic, mereu se va implica în activități riscante, care sunt specifice bărbaților.

De cele mai multe ori are succes în ceea ce desfășoară, deoarece se bazează pe instinctele ei de supraviețuire.

Apropie-te cu multă precauție de o femeie din Berbec divorțată și cu copii, asta dacă nu ai intenții serioase. Ea aparține unei zodii de foc și vă recomandăm ca în cazul în care abordați o astfel de femeie puternică, să o lăsați pe ea să conducă: discuția, relația, afacerea etc. deoarece are multă experiență și nu îi place ca cineva să îi încurce treburile.

O femeie Berbec e întotdeauna intrigată de un bărbat care rezistă farmecului ei, care își stăpânește pornirile erotice, aceste detalii o fac să se îndrăgostească.

Totuși, femeia Berbec este sensibilă, având periodic momente de confuzie, de depresie, atunci fiind momentul indicat să îi spui cât de mult o apreciezi.

În societate, Femeia Berbec va ieși cu un partener care este la înălțimea așteptărilor ei.

Poate fi o prietenă pe care te poți baza, dar la prima minciună a ta pe care o va descoperi se va îndepărta de tine.

Bărbatul din zodia Berbec

Dintre toți nativii din zodii bărbatul născut în zodia Bebec este un amestec de energie inepuizabilă, curaj, optimism, teribilism și încăpățânare.

Nu îi este frică să răspundă afirmativ la provocări, chiar îi face plăcere să îl provoci, dar va fi dejamăgit dacă tu vei abandona lupta pe parcurs și nu vei ține ritmul cu el.

Este un bărbat sincer, în special cu femeile, iar dacă îți place să te alinți, să știi că nu va sta după tine pentru a te aștepta. Știe să iubească viața, de aceea mereu va căuta să iasă la evenimente pentru a se distra, tocmai de aceea fidelitatea nu este punctul său forte, însă aceste predispoziții depind și de Astrograma Natală.

Într-un grup bărbatul Berbec va fi cel mai optimist și va afișa o atitudine pozitivă, ia în serios totuși orice problemă și caută rezolvări.

Este guvernat de Marte, poate de aceea are calități bune de lider, deoarece poate să motiveze pe oricine. Însă sentimental își dorește ca rolurile să fie schimbate, el să fie dominat, mereu surprins. Dacă vrei să ai lângă tine un Berbec, să știi că 80% din timp trebuie să te preocupi doar de tine, aspect fizic, deoarece el este atras de tot ceea ce este frumos. Poate fi dominat de o gelozie mare, dar cu timpul va avea încredere în tine.

Copilul din zodia Berbec

Copiii Berbec sunt neastâmpăraţi şi în cazul în care părinții nu folosesc metode potrivite de îndrumare, aceștia pot să refuleze în vicii.

Vor trebui ţinuţi mereu ocupaţi cu activităţi concrete (e.g. sport) care le va domoli energia. Este necesar să informați copiii Berbec despre consecințele viciilor și corecţiile vor fi administrate cu mare grijă.

loading...

În continuare Zodiac Berbec, pe domenii de viață:


O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia Berbec: bani, evoluție în carieră și ce meserie se potrivește pentru Berbec
Horoscop Berbec 2019 și evenimente importante pentru nativii din zodia Berbec în 2019! Zodia
Sexualitate Berbec: cum seduci o femeie Berbec, cum se comportă barbatul Berbec la pat. Plăcere,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.