Berbec dragoste și relații, după horoscop Berbec dragoste, cum cucerești un Berbec

Tot ce trebuie să știi despre Berbec în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Berbec, femeia Berbec în dragoste. Zodia berbec dragoste, după Horoscop Berbec Dragoste

Indiferent de sex, Berbecii sunt pasionali şi nestatornici; reacţionează prompt la injurii, cer reparaţii, satisfacție pentru o ofensă, dar nu poartă ură.

În relație Berbecii au nevoie acută de iubire, înțelegere, îmbrățișări, timp, atenție, jucăușenie, spontaneitate și cât mai mult sex. Le place să le fie respectate sentimentele, deoarece acestea chiar sunt sincere. Iubesc cu pasiune și suferi cumplit dacă cineva drag îl părăsește. Se atașează repede de persoana iubită.

Fiind de o sensibilitate exagerată, au nevoie ca persoana iubită să îi trateze cu blândețe. Vor uita de toate supărările atunci când vor primi o simplă îmbrățișare, după o zi mai grea.

Loading...

Berbecul își protejează familia și pe cei dragi și ajută fără să stea pe gânduri. Totuși, în relație poate să apară plictiseala dacă nu primește tot ce vrea și dacă nu mai este în centrul atenției. Mereu are nevoie de surprize și de provocări. Vrea să știe ce simte persoana iubită pentru el și ar fi bine ca să îi spună de la început cum stau lucrurile în relație.

Cum se comportă un bărbat Berbec în dragoste

Din punct de vedere sentimental, bărbaţii Berbec vor fi întreprinzători, înflăcăraţi, însă schimbători. Deși au o natură mai impulsivă, când vine vorba de dragoste sunt de o timiditate de neimaginat.

Au nevoie de un impuls pentru a acționa. Nu îi interesează așa de mult aspectul fizic, cât îi atrage frumusețea sufletească.

Dacă o femeie vrea să cucerească iremediabil un Berbec, trebuie doar să îl îmbete cu vorbe dulci, să fie prezent cu el, adică să nu-i stea gândul în altă parte și să îl mângâie pe cap, jucându-se cu părul.

Cum se comportă femeia Berbec în dragoste

Femeile Berbec sunt foarte aprinse şi îşi aleg bărbatul cu grijă. Când devin soții, de cele mai multe ori au o atitudine maternă şi suportă riscul tuturor greutăţilor din familie. Femeile Berbec chiar se complac în rolul de a-şi asuma toate greutăţile căsniciei. Această atitudine este tot reflectare a dorinţei de a ieşi în față, de a fi în centrul atenției şi de a fi la comandă.

Adoră să își petreacă timpul liber lângă persoana iubită.

În continuare Zodiac Berbec, pe domenii de viață:

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop BERBEC BANI în 2019: la nivelul locului de muncă, în 2019 se înregistrează cea mai
Berbecii aparţin temperamentului bilioso-nervos, care poate genera o energie nervoasă negativă
Zodia Berbec: bani, evoluție în carieră și ce meserie se potrivește pentru Berbec

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.