Berbec dragoste și relații, după horoscop Berbec dragoste, cum cucerești un Berbec

Tot ce trebuie să știi despre Berbec în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Berbec, femeia Berbec în dragoste. Zodia berbec dragoste, după Horoscop Berbec Dragoste

Indiferent de sex, Berbecii sunt pasionali şi nestatornici; reacţionează prompt la injurii, cer reparaţii, satisfacție pentru o ofensă, dar nu poartă ură.

În relație Berbecii au nevoie acută de iubire, înțelegere, îmbrățișări, timp, atenție, jucăușenie, spontaneitate și cât mai mult sex. Le place să le fie respectate sentimentele, deoarece acestea chiar sunt sincere. Iubesc cu pasiune și suferi cumplit dacă cineva drag îl părăsește. Se atașează repede de persoana iubită.

Fiind de o sensibilitate exagerată, au nevoie ca persoana iubită să îi trateze cu blândețe. Vor uita de toate supărările atunci când vor primi o simplă îmbrățișare, după o zi mai grea.

Berbecul își protejează familia și pe cei dragi și ajută fără să stea pe gânduri. Totuși, în relație poate să apară plictiseala dacă nu primește tot ce vrea și dacă nu mai este în centrul atenției. Mereu are nevoie de surprize și de provocări. Vrea să știe ce simte persoana iubită pentru el și ar fi bine ca să îi spună de la început cum stau lucrurile în relație.

Cum se comportă un bărbat Berbec în dragoste

Din punct de vedere sentimental, bărbaţii Berbec vor fi întreprinzători, înflăcăraţi, însă schimbători. Deși au o natură mai impulsivă, când vine vorba de dragoste sunt de o timiditate de neimaginat.

Au nevoie de un impuls pentru a acționa. Nu îi interesează așa de mult aspectul fizic, cât îi atrage frumusețea sufletească.

Dacă o femeie vrea să cucerească iremediabil un Berbec, trebuie doar să îl îmbete cu vorbe dulci, să fie prezent cu el, adică să nu-i stea gândul în altă parte și să îl mângâie pe cap, jucându-se cu părul.

Cum se comportă femeia Berbec în dragoste

Femeile Berbec sunt foarte aprinse şi îşi aleg bărbatul cu grijă. Când devin soții, de cele mai multe ori au o atitudine maternă şi suportă riscul tuturor greutăţilor din familie. Femeile Berbec chiar se complac în rolul de a-şi asuma toate greutăţile căsniciei. Această atitudine este tot reflectare a dorinţei de a ieşi în față, de a fi în centrul atenției şi de a fi la comandă.

Adoră să își petreacă timpul liber lângă persoana iubită.

În continuare Zodiac Berbec, pe domenii de viață:

loading...
PE ACELAȘI SUBIECT

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

MAGAZIN ONLINE
DE FOLOS
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.