Aplica

Horoscop bani Berbec, ce meserie se potriveste la Berbec

Zodia Berbec: bani, evoluție în carieră și ce meserie se potrivește pentru Berbec

Nativii pot alege o meserie care are directă legătură cu semnul lor zodiacal: focul.

La muncă, Berbecul reprezintă focul în plină activitate şi indică însuşiri care fierb: spirit de pionier, forţă de comandă; mai mult: ambiţie, combativitate, independenţă şi o dorinţă de a fi pe primul plan.

Pentru a se manifesta, are nevoie de un stimulent, colegial sau material. Adică, la fel cum focul nu există, ci trebuie creat, Berbecii au nevoie de un stimul, de o provocare, de o persoană care să îi motiveze pentru a se urni din loc.

Adeseori, se angajează în întreprinderi care sunt prea vaste pentru posibilităţile sale proprii, dar din cauza obiectivelor des schimbate, nu-şi desăvârşesc operele începute.

Pot fi militari, ingineri metalurgici, neurologi, oftalmologi sau să lucreze la bucătărie, în sport, la coafor, în construcții, acupunctură.

Frământați de trepidanta lor activitate profesională şi de întâmplări inedite, situaţiile se dobândesc numai prin luptă şi se menţin tot astfel. Rarele satisfacții sunt scump plătite.

Îl afectează dacă eforturile nu îi sunt apreciate, lăudate sau dacă face ceva și i se spune că nu a făcut bine. Îți controlezi cu greu furia și ți-e de ajuns autocritica. Chiar și așa, Berbecul ține la colegi, la echipă.

Ca angajat, Berbecului îi place la maximum să dea ordine și să aibă ultimul cuvânt de spus. I se potrivesc activitățile în care își poate manifesta abilitățile de conducere. Ai un spirit bun de observație. Vezi tot ce se petrece în jurul tău.

În general o succesiune de situaţii strălucite, puţin stabile, rar durabile, dar niciodată o stare de inacţiune.

Vrea să fie numai pe primul loc. Nu îi plac confruntările, cu toate că are o atitudine războinică.

În continuare Zodiac Berbec, pe domenii de viață:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!