Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop amor Varsator. Femeia Varsator in pat si barbatul Varsator in pat

Femeia Vărsător este cea mai visătoare din Horoscop, femeia Varsator indragostita. Bărbatul Vărsător când iubește are nevoie de stimulare intelectuală

Femeia Vărsător în pat

Femeia Vărsător este cea mai visătoare din Horoscop, ea recunoaște că se inspiră din filmele pentru adulți.

Cochetează cu ideea de a face amor cu mai mulți bărbați în același timp, unele femei Vărsător ar aprecia și mai mult partenerul dacă acesta o va duce la o petrecere unde se practică urgiile. Chiar dacă ea nu ar participa, ar fi satisfăcută doar uitându-se la alții.

Idealizează iubirea şi își dorește deseori o persoană care să fie tandră cu ea, nu zice nu dacă o femeie îi face avansuri, tot ceea ce este interzis îi stârnește interesul, căci vede dragostea asemenea animalelor din natură.

Odată ce ai provocat-o, se dovedeşte plină imaginaţie, curiozitate şi foarte interesată să experimentaţi tot ce vă poate face plăcere.

Dacă ai grijă să îi satisfaci acele fantezii legate de public, ea îți va fi fidelă pe viață, conștientizează că altcineva nu îi va mai face pe plac.

Bărbatul Vărsător în pat

Nativul Vărsător are nevoie de stimulare intelectuală, va căuta o parteneră inteligentă, care să îi ofere independență, libertate și mult amor, chiar dacă nu spune, în special anal.

Are nevoie de încredere în acea parteneră pentru a ajunge cu ea în pat, acest bărbat este poate cel mai pretențios, el știe să își controleze instinctul pasional și să se uite la detalii înainte de a avea relații intime.

Dacă o parteneră este mai în vârstă și are o poziție socială bună, astfel încât să aibă o vizibilitate bună în societate, atunci se va îndrăgosti de aceasta, deoarece știe că femeile de carieră au un instinct pasional puternic.

Acest bărbat trăiește drama abandonului, deoarece știe că este foarte rece și indiferent, dar odată ce relația trece peste examenul timpului, el se va implica mai mult.

Afrodisiacele și jucăriile vor face minuni în dormitor. În partea de preludiu își dorește un masaj pasional, să îi atingi organul.

Îi place mult să-şi plimbe fin degetele peste părul de pe corpul și din zona pubiană, chiar le place să nu te epilezi.

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL®. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

 

În continuare Zodiac Vărsător, pe domenii de viață:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit