Aplica

Descoperă care sunt cele 4 lucruri total interzise în casă

Descoperă care sunt cele 4 lucruri total interzise în casă

Obiectele din casă ne influențează evoluția și viața, prin tipul de energie pe care îl transmit. Din acest motiv, specialiștii Feng Shui ne recomandă să

ne respectăm casa, să avem grijă de ceea ce avem și să ne ferim de obiectele cu vibrație negativă. Sunt 4 lucruri la care cu toții ar trebui să renunțăm, pentru a nu bloca energia pozitivă și pentru a o neutraliza pe cea negativă. 1. Aruncă tot ce este defect în casă! Obiectele stricate trebuie să fie reparate (în cazul în care au o semnificație aparte pentru tine), fie aruncate.

Acestea nu doar atrag energia negativă, ci ne transmit și o stare generală de tristețe. Vei vedea că după ce renunți la ele, te vei simți ușurat.

2. Atenție la lucrurile ascuțite sau care au colțuri periculoase. De exemplu, nu este bine să fie folosite în decorarea casei coarne de animale, paturi cu margini ascuțite, candelabre cu „ace”, cuțite și alte obiecte asemenea. Nu este acceptată nici aranjarea pieselor de mobilier într-un mod în care ne putem lovi de ele.

3. Acoperă colțurile. Conform principiilor Feng Shui, colțurile ar trebui mascate, pentru a echilibra energia puternică pe care o transmit. Pot fi puse plante, diverse obiecte decorative sau de mobilier.

4. Evită apa în colţul dragostei, pe care îl localizezi printr-o hartă Bagua. În această zonă sunt interzise florile, fântânile decorative, oglinzile, orice tablou sau fotografie ce ilustrează apa, dar și baia sau uscătorul de rufe. Dacă nu poți schimba ceva, apelează la diverse remedii. De exemplu, dacă baia este în colțul dragostei, pune o oglindă pe ușă, pentru a bloca energia să intre.

În final, gândește-te la orice obiect pe care îl ai în casă și vezi cum te simți în legătură cu el. Dacă îți transmite o stare negativă, renunță la el.

Descoperă remediile feng shui pentru fecare zodie chinezească în Horoscop chinezesc

Alte persoane au căutat și
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!