Descoperă care sunt cele 4 lucruri total interzise în casă

30.IANUARIE.2019
Feng Shui AUTOR: Diana Eleonora FOTO: unsplash.com
Obiectele din casă ne influențează evoluția și viața, prin tipul de energie pe care îl transmit. Din acest motiv, specialiștii Feng Shui ne recomandă să

ne respectăm casa, să avem grijă de ceea ce avem și să ne ferim de obiectele cu vibrație negativă. Sunt 4 lucruri la care cu toții ar trebui să renunțăm, pentru a nu bloca energia pozitivă și pentru a o neutraliza pe cea negativă. 1. Aruncă tot ce este defect în casă! Obiectele stricate trebuie să fie reparate (în cazul în care au o semnificație aparte pentru tine), fie aruncate.

Acestea nu doar atrag energia negativă, ci ne transmit și o stare generală de tristețe. Vei vedea că după ce renunți la ele, te vei simți ușurat.

Loading...

2. Atenție la lucrurile ascuțite sau care au colțuri periculoase. De exemplu, nu este bine să fie folosite în decorarea casei coarne de animale, paturi cu margini ascuțite, candelabre cu „ace”, cuțite și alte obiecte asemenea. Nu este acceptată nici aranjarea pieselor de mobilier într-un mod în care ne putem lovi de ele.

3. Acoperă colțurile. Conform principiilor Feng Shui, colțurile ar trebui mascate, pentru a echilibra energia puternică pe care o transmit. Pot fi puse plante, diverse obiecte decorative sau de mobilier.

4. Evită apa în colţul dragostei, pe care îl localizezi printr-o hartă Bagua. În această zonă sunt interzise florile, fântânile decorative, oglinzile, orice tablou sau fotografie ce ilustrează apa, dar și baia sau uscătorul de rufe. Dacă nu poți schimba ceva, apelează la diverse remedii. De exemplu, dacă baia este în colțul dragostei, pune o oglindă pe ușă, pentru a bloca energia să intre.

În final, gândește-te la orice obiect pe care îl ai în casă și vezi cum te simți în legătură cu el. Dacă îți transmite o stare negativă, renunță la el.

Descoperă remediile feng shui pentru fecare zodie chinezească în Horoscop chinezesc

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  1
VOT
1443
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

RAC. Zodia Rac femeia și barbatul Rac în zodiac
Soarele se află în semnul zodiacal RAC de la 22 Iunie până la 23 Iulie. Este locul de domiciliu
Cele 3 Ucideri. Sarm Saat în Feng Shui
Sarm Saat sau cele Trei Ucideri reprezintă o energie negativă care afectează în fiecare an
Zodia VĂRSĂTOR dragoste și relații, după horoscop Vărsător DRAGOSTE
Adevăruri despre zodia Vărsător în dragoste și relații, cum iubește femeia Vărsător și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.