Dezvăluiri Feng Shui. Cum atragi armonie și echilibru în anul Mistrețului

07.FEBRUARIE.2019
Dezvăluiri Feng Shui. Cum atragi armonie și echilibru în anul Mistrețului

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Află cum să sporești norocul în dragoste, cum să elimini riscul de probleme la locul de muncă folosind remedii feng shui . În 2019, anul chinezesc al

Mistrețului de Pământ (Ji Hai), în fiecare spațiu de lucru sau de locuit vor exista trei zone cu energie pozitivă. Însă specialiștii feng shui consideră că pentru a beneficia de această energie pozitivă, avem nevoie în primul rând să știm care sunt aceste zone și apoi ce remedii feng shui sunt potrivite. Să vedem care sunt zonele unde este necesar să amplasăm remedii feng shui, pentru a beneficia de noroc în 2019.

NORD

Cunoscut în feng shui sub numele de „colțul carierei”, sectorul de Nord este în acest an foarte bine aspectat, ca urmare a faptului că aici se acumulează energia armoniei. Prin urmare, cariera nu va pune probleme majore în acest an, dar s-ar putea ca la unii dintre noi să apară tentația de a obține un job mult dorit prin șantaj emoțional.

Loading...

Acest tertiplu va viza sfera amoroasă, deci nu este exclus să apară conflicte pe teme amoroase între șefi și angajați. Pentru a ne feri de posibile neplăceri, este recomandat să așezăm în zona de Nord a casei sau a biroului un Copăcel cu cristale din ametist. Astfel, vom reuși în acest an să urcăm pe scara socială datorită meritelor și pregătirii profesionale și nu prin alte metode care ne pot pune în pericol reputația și stima de sine.

EST

Numit în feng shui și ”colțul sănătății”, sectorul de Est va fi în acest an marcat de energia norocului divin. Însă chiar dacă această energie va fi prezentă în Est, nu putem beneficia de ea în lipsa unui activator feng shui care să o sporească.

Pentru a crește șansele de succes, a atrage împlinire și satisfacții materiale, ca urmare a eforturilor depuse la locul de muncă, dar și pentru a ne bucura de armonie și echilibru în relațiile de dragoste, ar fi bine să așezăm în colțul de Est un Wu Lou cu 8 nemuritori. Acest remediu feng shui este apreciat pentru capacitatea sa de a atrage pe lângă sănătate și alte 7 tipuri de binecuvântări (oameni de ajutor, oportunități, fertilitate, noroc la examene, bună reputație, bogăție etc.)

VEST

”Colțul creativității”, după cum este numit în feng shui, va beneficia în anul Mistrețului 2019 de energia victoriilor, care favorizează reușitele în viață. Ca urmare, dacă vrem ca în acest an să nu întâmpinăm probleme în carieră, să ne folosim de experiența dobândită pentru a obține un statut social înalt, se recomandă să așezăm în zona de Vest din living sau din birou un Cal auriu al victoriei, care va amplifica energia pozitivă.

Află care sunt remediile feng shui pentru fiecare zodie în 2019 din Horoscop chinezesc

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua Zburătoare 2, cunoscută drept steaua bolilor, aspecte pozitive și aspecte negative
Steaua zburătoare 6 atrage un flux de energie pozitivă, iar în anul 2019 aceasta se va afla în
Steaua zburătoare 9 are o energie duală care multiplică o energie deja existentă într-o

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.