Feng Shui și armonie de la intrarea în casă, decoruri și culori pentru hol

Feng Shui AUTOR: Luiza Teodorescu

Regulile pentru un decor feng shui la intrarea în casă. Atrage energia pozitivă printr-un decor perfect

Un Feng Shui bun de la intrarea în casă este foarte important! De aici, casa își absoarbe mare parte din energie, așa că trebuie să ne concentrăm asupra creării armoniei şi a stării de bine. La fel se întâmplă şi în cazul afacerilor. Când o casă sau o afacere are o energie pozitivă, care circulă în tot interiorul, oamenii care petrec timpul acolo experimentează niveluri ridicate de bunăstare.

 

Astfel, dacă blocăm energia încă de la intrare, ne transformăm în proprii noştri duşmani, nu doar privându-ne de lucrurile frumoase ale vieţii, ci chiar atrăgându-le pe cele negative.
Să începem cu ceea ce este de evitat şi pentru care există remedii feng shui!

Energia universală intră în case prin ușa de la intrare, motiv pentru care nu este indicat ca aceasta să fie faţă în faţă cu baia, cea mai mare parte a energiei pozitive eliminându-se prin toaletă şi rămânând foarte puţină sau deloc pentru a hrăni casa. Dacă este poziţionată aşa, ţine continuu uşa închisă la baie şi capacul lăsat la vasul de toaletă.

Şi oglinda care se confruntă cu ușa principală este un tabuu în Feng Shui, deoarece împinge toată energia benefică înapoi afară. În acest caz, puteţi aşeza o plantă înaltă în fața oglinzii.

Creați un spațiu de intrare puternic și primitor. Important este orice detaliu care face ca locul să fie frumos, atrăgător, care te îmbie să intri în casă – un covoraş de la uşă care vă reprezintă, o uşă rezistentă, o masă laterală modestă, o lampă mică pe o masă rotundă, așezată în centrul holului, o vază plină cu flori.

Alegerile sunt nenumărate şi tot ceea ce contează este armonia pe care o creaţi şi modul în care simţiţi că rezonaţi cu aceste decoraţiuni, pentru stimularea energiei pozitive. Dacă spaţiul este mic, până şi un covor de intrare de bună calitate, vibrant colorat, sau o piesă de artă frumoasă ori o culoare puternică a peretelui poate oferi un Feng Shui benefic.

În concluzie, ideea centrală în cazul intrării într-o casă cuprinde putere, veselie, concordanţă cu personalitatea celor ce locuiesc acolo. Evitaţi dezordinea sau lucrurile cu care nu rezonaţi. În rest, aveţi liber la creaţie!

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  1
VOT
563
5.00
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
MAGAZIN ONLINE

Articole Recente

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.