Ce CADOURI preferă nativii din zodia TAUR ::: ZODIACOOL

18.APRILIE.2018
Ce CADOURI preferă nativii din zodia TAUR ::: ZODIACOOL
Astrologie AUTOR: Ivona Mara FOTO: allacortedinonnamaria.it
Bijuterii prețioase, eșarfe elegante pentru gât, cadouri potrivite pentru nativii din zodia Taur. Soarele se află în semnul zodiacal TAUR de la 21 Aprilie

până la 20 Mai. Semnul zodiacal TAUR influenţează în mod egal pe nativii care au în horoscopul lor semnul Taur și pe cei care au ascendentul naşterii în Taur.

Nativii Taur s-au născut sub auspiciile planetei Venus, care le influențează caracterul și comportamentul. Nativii Taur se diferențiază de restul zodiilor prin rafinament, iubire și răbdarea de a lua decizii.

Atunci când vreți să alegeți cadoul potrivit pentru Taur, gândiți-vă la o idee de cadou legat de planul material: voucher de cumpărături, bijuterii prețioase, accesorii (în special pentru zona gâtului), băuturi fine, parfumuri la modă.

Loading...

Nativii Taur sunt extra-preocupați de ceea ce au, se bucură să adune tot felul de lucruri, așa că nu-i dezamăgiți cu un cadou de calitate proastă, care se strică reprede, deoarece nu vă vor ierta pentru că ai ales ceva nepotrivit. Așadar, când vine vorba de Tauri, cadourile chiar sunt o investiție.

Doar un cadou scump îi va impresiona, dar se așteaptă să primească ceva practic (un robot de bucătărie, o mașină de făcut pâine etc.).

DE INTERES: Top 10 sex simboluri feminine din toate zodiile

Pentru cei care fac cuplu cu un nativ Taur ar trebui să știe că acesta adoră să-și petreacă timpul desfătându-și papilele gustative cu bucate alese. Astfel, poate că cel mai potrivit cadou pentru ei ar fi o cină la un restaurant exclusivist unde se servesc delicatese și băuturi fine sau într-un decor exotic, romantic.

Taurii pun mare preț pe iubire, de aceea s-a putea să fie încântați de cadouri care să demonstreze sentimentele de afectivitate: o declarație de dragoste, o carte de poezie, proză romantică.

Fiind mari iubitori de artă, ar fi potrivit să-i dăruiți un bilet la teatru, operă, un tablou, o sculptură.

Taurii sunt pasionali, adoră jocul amoros de durată lungă, de aceea unii nativi nu s-ar supăra să primească drept cadou o jucărie amoroasă care să-i satisfacă plăcerile.

Fiind un semn zodiacal de pâmânt, Taurul este atras de tot ceea ce este colorat în nuanțe de cărămiziu, galben, portocaliu, prin urmare, pentru a le cuceri inima, aveți grijă să adăugați la cadou ceva de această culoare.

Taurul se bucură când primește flori, plante de apartament, deci faceți tot posibilul să le dăruiți și așa ceva, pe lângă cadoul principal.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,5  2
VOTURI
2625
4.50
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia Taur sănătate si care sunt bolile cele mai frecvente pentru nativii din Taur
Horoscop TAUR 2019 și evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Taur! Finele lui

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.