În pat cu zodiile! Știi cu cine poți avea cele mai bune partide de amor?

14.DECEMBRIE.2018
În pat cu zodiile! Știi cu cine poți avea cele mai bune partide de amor?

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Diana Eleonora ZODIACOOL

Cele mai bune zodii cu care trebuie să faci amor! Zodiile cu care poți să trăiești cele mai frumoase experiențe. Erotismul este parte importantă din viața

fiecăruia dintre noi, fără îndoială! Cine a trăit momentele de compatibilitate maximă în pat cu siguranță știe despre ce vorbim. Cine simte că încă nu a întâlnit perfecțiunea unei nopți de amor, se poate ghida după astre în găsirea ei. Spontanul și autoritarul Berbec poate experimenta aventuri de o noapte cu nativii Berbec, Fecioară, Balanță și Capricorn.

Berbecul este compatibil erotic pe termen mai lung cu Gemenii, Leul, Săgetătorul, Vărsătorul și Peștii.

Posesivul și seducătorul Taur se poate aventura pentru o noapte cu nativul Berbec, Taur, Scorpion sau Vărsător și este compatibil în pat cu Racul, Balanța, Capricornul și Pestii.

Loading...

Carismaticul și dualul nativ Gemeni poate experimenta aventuri de o noapte cu cineva în zodia Gemeni, Fecioară sau Scorpion și este compatibil erotic pe termen lung cu Berbecul, Leul, Balanța, Săgetătorul și Vărsătorul.

Sensibilul și statornicul Rac poate întâlni perfecțiunea de o noapte cu nativul Rac, Leu sau Capricorn, dar pe termen lung cu Taurul, Fecioara, Racul sau Peștii.

Imprevizibilul și pretențiosul Leu se potrivește în pat pe termen scurt cu Racul, Fecioara, Scorpionul și Vărsătorul, dar erotismul de durată cu Berbecul, Gemenii, Leul, Balanța sau Săgetătorul.

Conservatoarea și exigenta Fecioară se poate angaja într-o aventură cu nativul Gemeni sau Vărsător şi este compatibilă erotic pe termen lung cu Racul, Fecioara, Scorpionul sau Capricorn.

Şarmanta şi echilibrata Balanţă trăieşte aventura vieţii cu nativi din zodiile Berbec, Taur sau Balanță, iar pe termen lung nopți fierbinți cu Gemenii, Leul, Săgetătorul sau Vărsătorul.

Creativul și senzualul Scorpion se poate aventura cu un nativ Taur, Gemeni, Scorpion, Săgetător sau Vărsător, dar pentru termen lung este compatibil în pat cu Fecioara, Rac, Capricorn și Pești.

Curiosul și aventurierul Săgetător poate trăi o noapte de vis alături de nativul Scorpion sau Săgetător, iar erotismul de durată este alături de Berbec, Gemeni, Leu, Balanță sau Vărsător.

Senzualul și pasionalul Capricorn se potrivește în pat pe termen scurt cu nativul Berbec, Rac, Balanță sau Capricorn, iar erotismul de durată îl trăiește alături de Taur, Fecioară, Scorpion sau Pești.

Rebelul și creativul Vărsător se poate aventura pentru o noapte cu cineva în zodia Leu, Scorpion sau Pești, iar pe termen lung cu Berbecul, Gemenii, Balanța, Săgetătorul ori Vărsătorul.

Sensibilul și romanticul nativ Pești este compatibil pentru flirt și aventuri de o noapte cu Balanța, Vărsătorul, Peștii sau Taurul, iar pe termen lung cel mai bine se înțelege în pat cu Berbecul, Racul, Scorpionul și Capricornul.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Starea de bine, confortul pe care le simțim într-o casă, depind de energiile din living, numit
Steaua zburătoare 4 este numită steaua romantismului, a fertilității, aduce un flux de energie
Un nativ loial și foarte corect. Are principii pozitive despre viață. Își onorează

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.