Cum cucerești fiecare zodie la prima întâlnire

30.DECEMBRIE.2018
Cum cucerești fiecare zodie la prima întâlnire

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Diana Eleonora ZODIACOOL Foto:swalelife.com

Te pregătești de prima întâlnire, dar nu îl cunoști prea bine pe potențialul partener? Fă-ți lecțiile și ia aminte. În relațiile de cuplu există

momente magice, pe care partenerii le vor ține minte toată viața. Unul dintre aceste momente speciale este prima întâlnire, de care depinde practic începerea unei relații frumoase. Pentru ca totul să iasă perfect și pentru ca prima impresie să fie una decisivă, iată o analiză a plăcerilor zodiilor, dar și a comportamentului acestora la prima întâlnire: 1. BERBEC: Unul dintre semnele care dă mai multă valoare acestui moment.

Berbecul consideră că prima dată este ceva istoric. Acesta se interesează dinainte cine este persoana cu care iese, nu vine la întâlnire cu temele nefăcute. Locurile sale preferate sunt liniștite, în natură. O întâlnire într-un parc, la un picnic îl va face foarte fericit și dezinvolt.

Loading...

2. TAUR

Pentru nativul Taur nu este important nici locul întâlnirii, nici ceea ce veți face, ci să vă cunoașteți reciproc, să vă simțiți bine, pentru că din dezinvoltură se nasc cele mai prețioase amintiri. Chiar dacă la prima vedere îți poate părea dezinteresat, nu interpreta greșit, Taurul doar ”trăiește clipa”.

3. GEMENI

Pentru Gemeni acest moment trebuie să fie presărat cu multă magie: să vizitați un loc special, dacă se poate chiar mai multe, să fie ceva de neuitat, pe care să-l poată povesti cunoscuților și copiilor. Ai în vedere să impresionezi acest nativ dacă îți dorești și o a doua întâlnire.

4. RAC

Sobru cum este din fire, Racul va trata prima întâlnire ca un moment care necesită atenție deosebită, de aceea cu o zi înainte va începe să-și analizeze potențialul partener, el nu se rezumă la a simți momentul. Ai grijă să vii cu lecțiile pregătite și să arăți impecabil.

5. LEU

Organizat în tot ceea ce face, nativul Leu va stabili o regulă principală înainte de prima întâlnire: partenerul va trebui să-i cunoască prietenii și familia și să analizeze relația lui cu aceștia. Abia apoi, dacă totul îi va fi pe plac, va decide să iasă la o întâlnire formală. Dacă ajungi în stadiul acela, nu te preocupa, de restul se ocupă el.

6. FECIOARĂ

Indiferent de locul ales, prima întânire va fi considerară magică de către o Fecioară. O va trata ca începutul unei noi aventuri, în care va porni de mână cu al său partener, dar doar dacă acesta va simți de la bun început acea atracție magnetică irezistibilă.

loading...
6865
4.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 pentru dragoste și relații, zodia Șarpe din zodiac chinezesc: Prin urmare, ar fi
Horoscop 2019 SĂNĂTATE: Jupiter, marele benefic, este plasat în casa sănătății pe durata lui
Chibzuința este bună, dar moderată, fiindcă pentru a câștiga trebuie să faceți și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.