#reclama0#

Cum cucerești fiecare zodie la prima întâlnire

#reclama10#
30.DECEMBRIE.2018
Cum cucerești fiecare zodie la prima întâlnire

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Diana Eleonora Zodiacool Foto:swalelife.com

Te pregătești de prima întâlnire, dar nu îl cunoști prea bine pe potențialul partener? Fă-ți lecțiile și ia aminte. În relațiile de cuplu există
#reclama1#

momente magice, pe care partenerii le vor ține minte toată viața. Unul dintre aceste momente speciale este prima întâlnire, de care depinde practic începerea unei relații frumoase. Pentru ca totul să iasă perfect și pentru ca prima impresie să fie una decisivă, iată o analiză a plăcerilor zodiilor, dar și a comportamentului acestora la prima întâlnire: 1. BERBEC: Unul dintre semnele care dă mai multă valoare acestui moment.

Berbecul consideră că prima dată este ceva istoric. Acesta se interesează dinainte cine este persoana cu care iese, nu vine la întâlnire cu temele nefăcute. Locurile sale preferate sunt liniștite, în natură. O întâlnire într-un parc, la un picnic îl va face foarte fericit și dezinvolt.

#reclama7#

2. TAUR

Pentru nativul Taur nu este important nici locul întâlnirii, nici ceea ce veți face, ci să vă cunoașteți reciproc, să vă simțiți bine, pentru că din dezinvoltură se nasc cele mai prețioase amintiri. Chiar dacă la prima vedere îți poate părea dezinteresat, nu interpreta greșit, Taurul doar ”trăiește clipa”.

3. GEMENI

Pentru Gemeni acest moment trebuie să fie presărat cu multă magie: să vizitați un loc special, dacă se poate chiar mai multe, să fie ceva de neuitat, pe care să-l poată povesti cunoscuților și copiilor. Ai în vedere să impresionezi acest nativ dacă îți dorești și o a doua întâlnire.

#reclama3#

4. RAC

Sobru cum este din fire, Racul va trata prima întâlnire ca un moment care necesită atenție deosebită, de aceea cu o zi înainte va începe să-și analizeze potențialul partener, el nu se rezumă la a simți momentul. Ai grijă să vii cu lecțiile pregătite și să arăți impecabil.

5. LEU

Organizat în tot ceea ce face, nativul Leu va stabili o regulă principală înainte de prima întâlnire: partenerul va trebui să-i cunoască prietenii și familia și să analizeze relația lui cu aceștia. Abia apoi, dacă totul îi va fi pe plac, va decide să iasă la o întâlnire formală. Dacă ajungi în stadiul acela, nu te preocupa, de restul se ocupă el.

#reclama11#

6. FECIOARĂ

Indiferent de locul ales, prima întânire va fi considerară magică de către o Fecioară. O va trata ca începutul unei noi aventuri, în care va porni de mână cu al său partener, dar doar dacă acesta va simți de la bun început acea atracție magnetică irezistibilă.

#reclama12#
#reclama2#
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.