Descoperă ce obiceiuri au zodiile dimineața, când se trezesc

06.IUNIE.2019
Descoperă ce obiceiuri au zodiile dimineața, când se trezesc

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Unele persoane se trezesc dimineața fără prea mari probleme, în timp ce altele sunt nefuncționale până nu își termină de băut cafeaua și chiar și după

ar vrea să mai lenevească în pat. Iată cum sunt zodiile dimineața și care ar fi obiceiurile care le-ar putea ajuta.

Pentru că nivelul de energie al Berbecilor este fluctuant și imprevizibil, niciodată nu se știe dacă se vor trezi cu chef de acțiune sau de leneveală. O alarmă veselă, ritmată ar putea să îi energizeze de la prima oră, mai ales dacă e urmată de câteva exerciții fizice imediat după ce se trezesc.

Taurul se trezește destul de greu. Mai întâi trebuie să bea în liniște o cafea, să facă un duș, câteva exerciții de stretching și abia apoi să se apuce de treabă.

Loading...

Nativul Gemeni este genul de persoană care se adaptează situației. Dacă trebuie să se trezească devreme, o poate face și, în plus, se pregătește repede de ieșit din casă. Pentru a-i fi ziua mai bună, ar fi bine să o înceapă cu o discuție cu cineva drag.

Racul are nevoie de rutină pentru a funcționa bine. Are nevoie de timp pentru un duș lung, pentru mic dejun savurat în liniște și o cafea bună. L-ar ajuta dacă și-ar pregăti de seara ce are nevoie dimineața.

Leul se poate trezi foarte devreme fără a amâna de prea multe ori alarma dacă știe că are ceva creativ de făcut sau dacă vrea să citească puțin din cartea preferată, ceva ce nu ține de serviciu. De altfel, când își începe ziua bine, nativul Leu se simte excelent până seara.

Fecioara se trezește greu și are nevoie de multă cafea pentru a se pune în acțiune dacă nu știe exact ce are de făcut pe parcursul zilei. Organizarea o face să se simtă foarte bine, energică și utilă.

Balanța are nevoie de echilibru de la prima oră. Așa că trebuie să își împartă bine timpul între micul dejun, pregătirea pentru a fi impecabilă când iese din casă, răsfoirea presei și aruncarea unui ochi peste task-urile de la serviciu.

Scorpionul este singurul nativ care poate face mai multe lucruri deodată și asta îl pune în priză de dimineață. Imediat ce deschide ochii, deja știe că are multe de făcut și trece la treabă.

Nativul Săgetător are nevoie de o cafea tare pentru a se trezi, iar în timp ce o savurează ar fi bine să își îndrepte atenția asupra propriei persoane. Poate încerca să mediteze pentru câteva clipe și apoi să pornească muzica preferată.

Capricornul se trezește cu noaptea în cap fără prea mari dificultăți dacă știe că are ceva de câștigat. Își începe ziua bine dacă își verifică programul de dimineață și își revizuiește planurile și obiectivele.

Vărsătorul se dezmeticește cel mai bine în afara casei, la o plimbare, jogging sau la o cafea la localul din apropiere. 

Pentru nativul Pești, trezirea este un întreg proces presărat cu numeroase amânări ale alarmei. De multe ori, își setează ceasul să sune cu o oră mai devreme decât ar trebui, tocmai pentru a putea să mai stea în pat, conștient. Dacă ar avea timp, l-ar ajuta să facă o baie cu spumă, muzică și lumânări parfumate.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Cât de bine te potrivești cu nativii din fiecare zodie chinezească, personalitatea și
Femeia Taur își dorește să fie cucerită prin gesturi, Bărbatul Taur trăiește poate cel mai
Horoscop zilnic cu previziuni astrologice complete care ne ajută să planificăm acțiunile pentru

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.