Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Descoperă ce obiceiuri au zodiile dimineața, când se trezesc

Descoperă ce obiceiuri au zodiile dimineața, când se trezesc

Unele persoane se trezesc dimineața fără prea mari probleme, în timp ce altele sunt nefuncționale până nu își termină de băut cafeaua și chiar și după

ar vrea să mai lenevească în pat. Iată cum sunt zodiile dimineața și care ar fi obiceiurile care le-ar putea ajuta.

Pentru că nivelul de energie al Berbecilor este fluctuant și imprevizibil, niciodată nu se știe dacă se vor trezi cu chef de acțiune sau de leneveală. O alarmă veselă, ritmată ar putea să îi energizeze de la prima oră, mai ales dacă e urmată de câteva exerciții fizice imediat după ce se trezesc.

Taurul se trezește destul de greu. Mai întâi trebuie să bea în liniște o cafea, să facă un duș, câteva exerciții de stretching și abia apoi să se apuce de treabă.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Nativul Gemeni este genul de persoană care se adaptează situației. Dacă trebuie să se trezească devreme, o poate face și, în plus, se pregătește repede de ieșit din casă. Pentru a-i fi ziua mai bună, ar fi bine să o înceapă cu o discuție cu cineva drag.

Racul are nevoie de rutină pentru a funcționa bine. Are nevoie de timp pentru un duș lung, pentru mic dejun savurat în liniște și o cafea bună. L-ar ajuta dacă și-ar pregăti de seara ce are nevoie dimineața.

Leul se poate trezi foarte devreme fără a amâna de prea multe ori alarma dacă știe că are ceva creativ de făcut sau dacă vrea să citească puțin din cartea preferată, ceva ce nu ține de serviciu. De altfel, când își începe ziua bine, nativul Leu se simte excelent până seara.

Fecioara se trezește greu și are nevoie de multă cafea pentru a se pune în acțiune dacă nu știe exact ce are de făcut pe parcursul zilei. Organizarea o face să se simtă foarte bine, energică și utilă.

Balanța are nevoie de echilibru de la prima oră. Așa că trebuie să își împartă bine timpul între micul dejun, pregătirea pentru a fi impecabilă când iese din casă, răsfoirea presei și aruncarea unui ochi peste task-urile de la serviciu.

Scorpionul este singurul nativ care poate face mai multe lucruri deodată și asta îl pune în priză de dimineață. Imediat ce deschide ochii, deja știe că are multe de făcut și trece la treabă.

Compatibilitate zodii

Nativul Săgetător are nevoie de o cafea tare pentru a se trezi, iar în timp ce o savurează ar fi bine să își îndrepte atenția asupra propriei persoane. Poate încerca să mediteze pentru câteva clipe și apoi să pornească muzica preferată.

Capricornul se trezește cu noaptea în cap fără prea mari dificultăți dacă știe că are ceva de câștigat. Își începe ziua bine dacă își verifică programul de dimineață și își revizuiește planurile și obiectivele.

Vărsătorul se dezmeticește cel mai bine în afara casei, la o plimbare, jogging sau la o cafea la localul din apropiere.

Pentru nativul Pești, trezirea este un întreg proces presărat cu numeroase amânări ale alarmei. De multe ori, își setează ceasul să sune cu o oră mai devreme decât ar trebui, tocmai pentru a putea să mai stea în pat, conștient. Dacă ar avea timp, l-ar ajuta să facă o baie cu spumă, muzică și lumânări parfumate.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit