Aplica

Top 10 femei fatale din toate zodiile

Top 10 femei fatale din toate zodiile

Care este cea mai frumoasa femeie din Romania? Cele mai senzuale zodii feminine. Semnul zodiacal poate genera nativelor trasaturi fizice si de caracter aparte

Femeile românce se bucură de o frumusețe nativă de invidiat, mulțumită faptului că Universul a fost darnic cu ele, poziționându-le în topul celor mai frumoase femei din lume. Care vedete se remarcă însă printr-un magnetism aparte și în ce zodii se află simbolurile feminine din România?

10. Andra – Fecioară (25 August)
Cântăreața reușește să atragă simpatia publicului datorită trăsăturilor naturale și carismatice, dar și a energiei și umorului său molipsitor. Andra fascinează la fiecare apariție prin frumusețea nativă cu care este înzestrată.

9. Delia – Vărsător (7 Februarie)
Artista este o prezență plăcută, grație frumuseții sale, dar și a comportamentului neconvențional. Pe lângă faptul că deține arma seducției, atrăgătoarea blondă stârnește admirație prin creativitatea și originalitatea ținutelor.

Compatibilitate zodii

8. Andreea Bălan – Rac (23 Iunie)
Focoasa blondă este plină de spontaneitate și energie. Se remarcă oriunde ar apărea prin căldura pe care o emană, dar și prin frumusețea sa. Veselă, atrăgătoare și optimistă, Andreea atrage privirile oricărui bărbat.

7. Elena Gheorghe – Leu (30 iulie)
Încântătoarea roșcată este una dintre cele mai atrăgătoare mămici din România. Plină de carismă și inocență, Elena Gheorghe este apreciată pentru eleganța și trăsăturilor naturale, dar și pentru temperamentul plăcut.

6. Gina Pistol – Săgetător (9 decembrie)
Actrița atrage prin senzualitatea și prin grația mișcărilor sale la fiecare apariție. Plină de pasiune, o femeie perseverentă și energică, Gina reprezintă femeia ideală pentru mulți bărbați.

5. Inna – Balanță (16 octombrie)
Cunoscuta brunetă este deosebit de atrăgătoare. Inna știe cum să-și pună în valoare frumusețea, fiind înzestrată cu bun gust și stil. Aceasta adoptă ținute potrivite personalității sale, impresionând de fiecare dată.

4. Andreea Raicu – Rac (18 Iulie)
Atrăgătoarea brunetă suprinde prin eleganța și farmecul său aparte. Cu trăsături fizice naturale aparte și un zâmbet superb, Andreea Raicu reprezintă un reper pentru multe tinere și un prototip de femeie pentru bărbați.

DE INTERES: Zodiac european

Numerologie

3. Anna Lesko - Capricorn (10 Ianuarie)
Frumoasa rusoaică stabilită în România este una dintre cele mai atrăgătoare femei. Nu degeaba se spune că femeia Capricorn este aproape perfectă, Anna Lesko reprezintă cea mai bună dovadă.

2. Alexandra Stan -Gemeni (10 iunie)
Blonda atrage atât prin frumusețea fizică de invidiat, cât și prin personalitatea plăcută. Comunicativă, modestă, dar lipsită de inhibiții, Alexandra Stan uimește printr-un magnetism aparte.

1. Antonia – Berbec (12 Aprilie)
Fermecătoarea brunetă este considerată de majoritatea bărbaților cea mai frumoasă femeie din România. Semn de foc, cântăreața emană pasiune prin toți porii, reușind să stârnească admirația bărbaților și nu numai.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!