Cum ar trebui să ne machiem în funcție de zodie ca să avem noroc

Horoscop. Zodii AUTOR: Luiza Teodorescu

Secretul unei machiaj perfect? Fiecărui semn zodiacal îi corespunde o culoare norocoasă

Ştim deja foarte bine ce impact au culorile asupra psihicului nostru, dar şi că fiecare zodie are propriile culori norocoase!

 

Machiajul este o formă de artă, un mod de a ne exprima, de a ne dezvălui personalitatea şi de a ne evidenţia atuurile. De asemenea, studiile au arătat că atunci când punem accent asupra modului în care arătăm, ne simţim mai bine, avem mai multă încredere în forţele proprii şi, astfel, ne este mult mai uşor să avem succes în ceea ce facem. De ce nu am aduce un plus tocmai prin culorile care ne poartă noroc?

Specialiştii noştri în astrologie au pregătit o listă cu nuanţele de machiaj norocoase pentru fiecare zodie.
Deoarece vara şi-a intrat în drepturi şi verdele este predominant în această perioadă, culoare ce exprimă viaţă, bucurie şi creativitate, veţi observa că este nelipsit în topul nostru.

Zodiile de foc (Berbec, Leu şi Săgetător) ar fi bine să opteze un machiaj bazat pe kaki, absint, glycine, verde marin, roz incarnadin, jad sau galben muștar.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion şi Peşti) pot alege nuanţe de verde sapin, violet, ametist, șampanie, corai, smarald, lavandă, fistic sau verde militar.

Zodiile de aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător) strălucesc dacă poartă turcoaz, albastru cobalt, negru, capucin, garoafă, malachită, oliv sau verde avocado.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) îşi pun în valoare atitudinea cu violet, roz, turcoaz, acvamarin, albastru safir, azur, mentă sau violine.

Frumuseţea vine din interior şi este accentuată prin ceea ce facem în fiecare zi, prin modul în care alegem să ne facem remarcate. Adu-ţi aminte că succesul stă în atitudinea şi în alegerile noastre.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  1
VOT
1927
5.00
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
ZI DE ZI
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.