Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Cu cine să te asociezi pentru a câștiga mulți bani

Cu cine să te asociezi pentru a câștiga mulți bani

Din punct de vedere astrologic, iată care sunt cele mai profitabile asocieri în afaceri, în funcție de zodiile partenerilor. A deschide o afacere este o

adevărată aventură, de cele mai multe ori. Iar dacă te-ai hotărât să faci acest pas alături de un partener de afaceri, ai mare grijă pe cine alegi să fie alături de tine pe acest drum! Comunicarea sănătoasă și compatibilitatea între parteneri sunt elemente cheie în succesul afacerii și în posibilitatea de a câștiga cât mai mulți bani. Din punct de vedere astrologic, iată care sunt cele mai profitabile asocieri în afaceri, în funcție de zodiile partenerilor.

Berbecul îşi asumă riscuri numeroase, deoarece așa simte că se poate bucura de succes financiar și asta se și întâmplă. Face echipă bună cu Săgetătorii, Vărsătorii şi Peştii.

Taurul reușește să mențină un echilibru financiar alături de Fecioare, Scorpioni sau Capricorni.

Compatibilitate zodii

Gemenii sunt inteligenți și câştigă suficient de mulți bani pentru a-și asigura un trai îndestulat. Găsesc parteneri buni de afaceri în Lei, Fecioare şi Peşti.

Racii sunt parteneri serioşi în afaceri, pe care se poate conta și lucrează bine cu nativii Capricorn, Peşti şi Scorpion.

Leul câştiga mulţi bani de-a lungul vieții şi cheltuie la fel de mulţi. Lucrează bine alături de Berbeci, Săgetători şi Vărsători.

Fecioara nu profită niciodată de alte persoane pentru a câştiga mulţi bani. Se poate asocia cu Taurii, Capricornii şi Peştii.

Balanţa poate ajunge să câştige sume însemnate de bani și se poate asocia cu Gemenii, Vărsătorii şi Berbecii.

Scorpionul este ambiţios şi pregătit să îmbrăţişeze chiar şi valori care nu îi aparţin, doar pentru a face bani. Se poate asocia cu Săgetătorii, Vărsătorii şi Peştii.

Numerologie

Săgetătorul are tendinţa de a cheltui mai mulţi bani decât câştigă, dar poate avea succes dacă se asociază cu Balanţele, Scorpionii sau Berbecii.

Capricornul este capabil să facă orice când vine vorba de câştiguri financiare. Se poate asocia cu Leii, Vărsătorii sau Peştii.

Vărsătorul nu este obsedat de ideea de a face bani mulţi, însă se preocupă să câştige atât cât să trăiască bine. Se poate asocia cu Racii, Scorpionii sau Capricornii.

Peştii nu pun un accent deosebit pe bani, însă muncesc mult pentru a câştiga bine. Pot avea succes alături de Balanţele, Scorpionii sau Capricornii.

Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit