Cu cine să te asociezi pentru a câștiga mulți bani

15.NOIEMBRIE.2018
Cu cine să te asociezi pentru a câștiga mulți bani
Astrologie AUTOR: Andreea Inea FOTO: unsplash.com
Din punct de vedere astrologic, iată care sunt cele mai profitabile asocieri în afaceri, în funcție de zodiile partenerilor. A deschide o afacere este o

adevărată aventură, de cele mai multe ori. Iar dacă te-ai hotărât să faci acest pas alături de un partener de afaceri, ai mare grijă pe cine alegi să fie alături de tine pe acest drum! Comunicarea sănătoasă și compatibilitatea între parteneri sunt elemente cheie în succesul afacerii și în posibilitatea de a câștiga cât mai mulți bani. Din punct de vedere astrologic, iată care sunt cele mai profitabile asocieri în afaceri, în funcție de zodiile partenerilor.

Berbecul îşi asumă riscuri numeroase, deoarece așa simte că se poate bucura de succes financiar și asta se și întâmplă. Face echipă bună cu Săgetătorii, Vărsătorii şi Peştii.

Loading...

Taurul reușește să mențină un echilibru financiar alături de Fecioare, Scorpioni sau Capricorni.

Gemenii sunt inteligenți și câştigă suficient de mulți bani pentru a-și asigura un trai îndestulat. Găsesc parteneri buni de afaceri în Lei, Fecioare şi Peşti.

Racii sunt parteneri serioşi în afaceri, pe care se poate conta și lucrează bine cu nativii Capricorn, Peşti şi Scorpion.

Leul câştiga mulţi bani de-a lungul vieții şi cheltuie la fel de mulţi. Lucrează bine alături de Berbeci, Săgetători şi Vărsători.

Fecioara nu profită niciodată de alte persoane pentru a câştiga mulţi bani. Se poate asocia cu Taurii, Capricornii şi Peştii.

Balanţa poate ajunge să câştige sume însemnate de bani și se poate asocia cu Gemenii, Vărsătorii şi Berbecii.

Scorpionul este ambiţios şi pregătit să îmbrăţişeze chiar şi valori care nu îi aparţin, doar pentru a face bani. Se poate asocia cu Săgetătorii, Vărsătorii şi Peştii.

Săgetătorul are tendinţa de a cheltui mai mulţi bani decât câştigă, dar poate avea succes dacă se asociază cu Balanţele, Scorpionii sau Berbecii.

Capricornul este capabil să facă orice când vine vorba de câştiguri financiare. Se poate asocia cu Leii, Vărsătorii sau Peştii.

Vărsătorul nu este obsedat de ideea de a face bani mulţi, însă se preocupă să câştige atât cât să trăiască bine. Se poate asocia cu Racii, Scorpionii sau Capricornii.

Peştii nu pun un accent deosebit pe bani, însă muncesc mult pentru a câştiga bine. Pot avea succes alături de Balanţele, Scorpionii sau Capricornii.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  4
VOTURI
2960
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Este puternică și independentă. Fiind foarte harnică, se dedică cu seriozitate muncii sale
Horoscop Berbec dragoste 2019: prima parte a anului 2019, din punct de vedere sentimental, aduce
Horoscop 2019 SCORPION DRAGOSTE: acest domeniu va aduce cele mai frumoase evenimente în acest an

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.