Șanse de a scoate bani și din piatră seacă. Horoscopul banilor pentru SCORPION

18.OCTOMBRIE.2018
Șanse de a scoate bani și din piatră seacă. Horoscopul banilor pentru SCORPION

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL

Descoperă cum pot avea bani și succes din plin nativii Scorpion. Horoscopul banilor pentru zodia Scorpion . * 24 octombrie – 24 noiembrie * verb caracteristic:

A DORI

Caracterizaţi prin atenţia sporită la detalii, imaginaţie bogată şi dedicare, nativii Scorpion au toate şansele să rezolve cu brio orice problemă pe care o întâlnesc şi să scoată bani din piatră seacă. Şi calmul este un atu aparte al acestor nativi. Pe de altă parte, într-o aspectare dizarmonică, observăm tocmai contrariul – răutate şi dorinţa de a-i răni pe cei din jur.

Dacă reuşesc să treacă peste aspectele negative, cei din Scorpion sunt buni observatori, au soluții pertinente și realiste, folosesc umorul pentru a ascunde supărarea. Banii sunt foarte importanţi pentru ei, ştiu să îi facă, iubesc energia banilor, dar au şi o lăcomie greu de înţeles pentru alte zodii.

Loading...

Postura de angajat nu prea i se potriveşte, pentru că nu îi plac ordinele. Ca şef însă se simte perfect, în elementul său, deoarece îi place să conducă şi să deţină puterea. Se înconjoară de persoane motivate şi de încredere, loialitatea fiind cel mai important criteriu după care îşi alege angajaţii.

Cu o minte onestă, dar inflexibilă şi o fire circumspectă, nativul Scorpion nu se implică emoţional în afacerile sale. Are un curaj dezarmant, ambiţii mari, abilitatea de a mirosi banii, este inteligent, creativ şi perseverent, ştie să se protejeze de pierderi.

Pe scurt, cei din Scorpion au nativ toate caracteristicile necesare pentru a avea succes la bani şi în ceea ce îşi propun. Tot ceea ce trebuie să facă este să aibă încredere în ei şi dacă se regăsesc în aspectarea dizarmonică, să facă totul pentru a găsi echilibrul de care au nevoie.

Meserii potrivite pentru nativii Scorpion: profesii din domeniul medicinei, medicinei legale, chirurgiei, radiesteziei, acupuncturii, reflexoterapiei, ginecologiei, cele din sfera iluzionismul şi ocultismului, dar li se potriveşte şi postura de director, ambasador, om politic, avocat, scriitor, publicist, critic literar, grafolog, politist, criminalist, detectiv.

Cum să ai succes la BANI în funcţie de zodie:
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Săgetător
Capricorn
Vărsător
Pești

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Anul nou chinezesc începe odată cu prima zi cu Lună Nouă dintre solstițiul de iarnă și
Stelele Zburătoare sunt numerotate de la 1 la 9, aceste numere se înscriu (zboară) în celulele
Ai o lăcomie de neînchipuit, dar reușești să faci bani, deoarece știi cum să îi ții sub

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.