Șanse de a scoate bani și din piatră seacă. Horoscopul banilor pentru SCORPION

Șanse de a scoate bani și din piatră seacă. Horoscopul banilor pentru SCORPION
Descoperă cum pot avea bani și succes din plin nativii Scorpion. Horoscopul banilor pentru zodia Scorpion . * 24 octombrie – 24 noiembrie * verb caracteristic:

A DORI

Caracterizaţi prin atenţia sporită la detalii, imaginaţie bogată şi dedicare, nativii Scorpion au toate şansele să rezolve cu brio orice problemă pe care o întâlnesc şi să scoată bani din piatră seacă. Şi calmul este un atu aparte al acestor nativi. Pe de altă parte, într-o aspectare dizarmonică, observăm tocmai contrariul – răutate şi dorinţa de a-i răni pe cei din jur.

Dacă reuşesc să treacă peste aspectele negative, cei din Scorpion sunt buni observatori, au soluții pertinente și realiste, folosesc umorul pentru a ascunde supărarea. Banii sunt foarte importanţi pentru ei, ştiu să îi facă, iubesc energia banilor, dar au şi o lăcomie greu de înţeles pentru alte zodii.

Postura de angajat nu prea i se potriveşte, pentru că nu îi plac ordinele. Ca şef însă se simte perfect, în elementul său, deoarece îi place să conducă şi să deţină puterea. Se înconjoară de persoane motivate şi de încredere, loialitatea fiind cel mai important criteriu după care îşi alege angajaţii.

Cu o minte onestă, dar inflexibilă şi o fire circumspectă, nativul Scorpion nu se implică emoţional în afacerile sale. Are un curaj dezarmant, ambiţii mari, abilitatea de a mirosi banii, este inteligent, creativ şi perseverent, ştie să se protejeze de pierderi.

Pe scurt, cei din Scorpion au nativ toate caracteristicile necesare pentru a avea succes la bani şi în ceea ce îşi propun. Tot ceea ce trebuie să facă este să aibă încredere în ei şi dacă se regăsesc în aspectarea dizarmonică, să facă totul pentru a găsi echilibrul de care au nevoie.

Meserii potrivite pentru nativii Scorpion: profesii din domeniul medicinei, medicinei legale, chirurgiei, radiesteziei, acupuncturii, reflexoterapiei, ginecologiei, cele din sfera iluzionismul şi ocultismului, dar li se potriveşte şi postura de director, ambasador, om politic, avocat, scriitor, publicist, critic literar, grafolog, politist, criminalist, detectiv.

Cum să ai succes la BANI în funcţie de zodie:
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Săgetător
Capricorn
Vărsător
Pești

6873
5.00
SHARE
AFLĂ MAI MULT:
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.