Au un al şaselea simţ în afaceri. Horoscopul banilor pentru persoanele din zodia PEȘTI

18.FEBRUARIE.2019
Au un al şaselea simţ în afaceri. Horoscopul banilor pentru persoanele din  zodia PEȘTI

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL

Horoscopul banilor pentru Pești. Vezi cum pot avea bani și succes din plin nativii Pești.*19 februarie – 20 martie* verb caracteristic: A AJUTA. Nativii Peşti

sunt persoane harnice, intuitive, visătoare, mărinimoase, cu fler aparte, ca al şaselea simţ în afaceri. La o aspectare dizarmonică vedem opusul-persoane care mereu dau greș, dezordonate, fără simţ al răspunderii. Pot avea succes în ceea ce fac dacă învaţă să aibă încredere în înţelepciunea şi calităţile lor. Au nevoie de o motivaţie puternică sau de cineva care să le insufle dorinţa de a se pune pe treabă.

Sunt artişti talentaţi şi lucrează mai bine pe cont propriu decât în echipă, deoarece nu acceptă uşor sfaturile şi cu atât mai puţin ordinele. Nu le place să fie ajutaţi, dar atunci când se întâmplă, nu uită şi încearcă să se revanşeze. În plus, adoră să îşi ofere sprijinul persoanelor care sunt la ananghie.

Loading...

La locul de muncă, nativul Peşti este acea persoană care nu vorbeşte foarte mult, care se exprimă prin fapte şi idei, ceea ce îl face să nu fie dorit în echipe. Criticile îi produc suferinţă şi le ia întotdeauna în nume personal. De altfel, cel mai bine se simte atunci când toţi ceilalţi îl lasă în pace sau în „apele sale”.

Ar fi indicat să se bazeze mai mult pe intuiţie, deoarece îi ajută enorm. Banii nu sunt importanţă pentru Peşti, ci doar ceva necesar şi o rezultantă a muncii lor. Din acest motiv, certurile pe tema banilor îi dezechilibrează. Tabloul este completat de sensibilitatea şi empatia duse la extrem.

Pentru a putea reuşi, au nevoie să se implice total, să creadă în ceea ce fac, să pună suflet şi pasiune la fiecare pas şi să simtă că îşi urmează vocea interioară.

Meserii potrivite pentru nativii Peşti: orice ramură a medicinei ori a altui domeniu prin care pot ajuta oamenii, dar şi în politică, teologie, spiritualitate.

Cum să ai succes la BANI în funcţie de zodie:
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Capricorn
Vărsător

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.