Au un al şaselea simţ în afaceri. Horoscopul banilor pentru persoanele din zodia PEȘTI

18.FEBRUARIE.2019
Au un al şaselea simţ în afaceri. Horoscopul banilor pentru persoanele din  zodia PEȘTI
Horoscopul banilor pentru Pești. Vezi cum pot avea bani și succes din plin nativii Pești.*19 februarie – 20 martie* verb caracteristic: A AJUTA. Nativii Peşti

sunt persoane harnice, intuitive, visătoare, mărinimoase, cu fler aparte, ca al şaselea simţ în afaceri. La o aspectare dizarmonică vedem opusul-persoane care mereu dau greș, dezordonate, fără simţ al răspunderii. Pot avea succes în ceea ce fac dacă învaţă să aibă încredere în înţelepciunea şi calităţile lor. Au nevoie de o motivaţie puternică sau de cineva care să le insufle dorinţa de a se pune pe treabă.

Sunt artişti talentaţi şi lucrează mai bine pe cont propriu decât în echipă, deoarece nu acceptă uşor sfaturile şi cu atât mai puţin ordinele. Nu le place să fie ajutaţi, dar atunci când se întâmplă, nu uită şi încearcă să se revanşeze. În plus, adoră să îşi ofere sprijinul persoanelor care sunt la ananghie.

Loading...

La locul de muncă, nativul Peşti este acea persoană care nu vorbeşte foarte mult, care se exprimă prin fapte şi idei, ceea ce îl face să nu fie dorit în echipe. Criticile îi produc suferinţă şi le ia întotdeauna în nume personal. De altfel, cel mai bine se simte atunci când toţi ceilalţi îl lasă în pace sau în „apele sale”.

Ar fi indicat să se bazeze mai mult pe intuiţie, deoarece îi ajută enorm. Banii nu sunt importanţă pentru Peşti, ci doar ceva necesar şi o rezultantă a muncii lor. Din acest motiv, certurile pe tema banilor îi dezechilibrează. Tabloul este completat de sensibilitatea şi empatia duse la extrem.

Pentru a putea reuşi, au nevoie să se implice total, să creadă în ceea ce fac, să pună suflet şi pasiune la fiecare pas şi să simtă că îşi urmează vocea interioară.

Meserii potrivite pentru nativii Peşti: orice ramură a medicinei ori a altui domeniu prin care pot ajuta oamenii, dar şi în politică, teologie, spiritualitate.

Cum să ai succes la BANI în funcţie de zodie:
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Capricorn
Vărsător

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  6
VOTURI
2731
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop DRAGOSTE în 2019: 2019 asupra acestui capitol va acționa mai cu seamă. Încă din
Femeia Pești are un instinct sexual amplificat în momentul în care consumă un vin roșu.
Horoscop TAUR BANI 2019: Cariera se va bucura de succes odată cu Eclipsa de Lună din data de 21

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.