Se deschid noi orizonturi pentru BALANȚĂ odată cu intrarea lui Jupiter în Săgetător

01.NOIEMBRIE.2018
Se deschid noi orizonturi pentru BALANȚĂ odată cu intrarea lui Jupiter în Săgetător

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL Foto:i.guim.co.uk

Previziuni astrologice pentru Balanță, generate de intrarea lui Jupiter în Săgetător pe 8 Noiembrie 2018. Jupiter pe 8 Noiembrie trece în Săgetător pe casa

a III-a, a comunicării, deplasărilor, contractelor, legăturii cu rudele lor, etc. Timp de 12 luni din această poziție o să aducă nativilor Balanță noi proiecte, colaborări, multă creativitate, simț practic, reușită la examene, gândire practică.

Cu Jupiter în Săgetător sunt favorizate următoarele activități: studiul, relația cu vecinii, școala, informația, învațământul, educația, comunicarea scrisă și orală, relațiile cu prietenii și frații, legăturile cu străinătatea, deplasările în alte țări, transportul, curieratul, întâlnirile de afaceri, conversațiile cu publicul, dialogul cu ceilalți, libertatea de expresie, activitățile de divertisment, cursuri, examene, prezentări orale, prezentări în public, relația cu mass-media, drumuri pe distanțe scurte, activitățile de comerț, propriile afaceri, activități de secretariat, activitățile online, învățarea unui limbaj nou de programare.

Loading...

2019 este anul în care o să învățați să fiți atenți la detalii, o să lucrați cu ideile și banii celor din jur, de aceea o să fiți mai responsabili. Dacă aveți activități pe cont propriu, ideal ar fi să vă faceți mai multă reclamă pe partea online, vă aduceți mai multă faimă.

Nativii Balanță în 2019 o să fie sub această influență mai comunicativi, mai deschiși, mai joviali, o să faceți repede impresie, o să atrageți publicul de partea voastră.

Atenție în perioada Aprilie-August 2019 la deplasările în străinătate, pot să apară evenimente nedorite, chiar dacă ați fost chemați de rude, ceva vă poate strica starea de bine.

Dacă intenționați să accesați unele fonduri europene, cel mai probabil după Ianuarie 2019 o să începeți să vă documentați cu privire la acte, banii vor veni cel mai probabil în August.

Aveti șanse mari de a pleca în alte țări pentru a vinde unele bunuri, o să reprezentați instituția pe care o conduceți. Călătoriile în 2019 sunt extrem de profitabile.

Vor fi și Balanțe care se vor arăta preocupate de cunoaștere, o să înceapă să își pună întrebări cu privire la scopul existenței aici, pe Pământ, răspunsurile vor veni repede. Puteți acumula ușor informații, important este să vedeți ce vă interesează pe voi.

Primiți informații utile de la oameni noi, tot ce vine acum va fi ca să vă deschidă noi orizonturi, spirituale pentru următorii 12 ani.

Jupiter în Săgetător pentru Berbec
Jupiter în Săgetător pentru Taur
Jupiter în Săgetător pentru Gemeni
Jupiter în Săgetător pentru Rac
Jupiter în Săgetător pentru Leu
Jupiter în Săgetător pentru Fecioară
Jupiter în Săgetător pentru Balanță
Jupiter în Săgetător pentru Scorpion
Jupiter în Săgetător pentru Săgetător
Jupiter în Săgetător pentru Capricorn
Jupiter în Săgetător pentru Vărsător
Jupiter în Săgetător pentru Pești

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Tai Sui este termenul chinezesc pentru o energie aflată pe sectorul zodiei care gurvernează anul
Principala regulă de amenajare a mobilierului din dormitor după principiile Feng Shui ține de
O locuință armonioasă depinde în cea mai mare măsură de calitatea fluxului de energii

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.