Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Se deschid noi orizonturi pentru BALANȚĂ odată cu intrarea lui Jupiter în Săgetător

Se deschid noi orizonturi pentru BALANȚĂ odată cu intrarea lui Jupiter în Săgetător

Previziuni astrologice pentru Balanță, generate de intrarea lui Jupiter în Săgetător pe 8 Noiembrie 2018. Jupiter pe 8 Noiembrie trece în Săgetător pe casa

a III-a, a comunicării, deplasărilor, contractelor, legăturii cu rudele lor, etc. Timp de 12 luni din această poziție o să aducă nativilor Balanță noi proiecte, colaborări, multă creativitate, simț practic, reușită la examene, gândire practică.

Cu Jupiter în Săgetător sunt favorizate următoarele activități: studiul, relația cu vecinii, școala, informația, învațământul, educația, comunicarea scrisă și orală, relațiile cu prietenii și frații, legăturile cu străinătatea, deplasările în alte țări, transportul, curieratul, întâlnirile de afaceri, conversațiile cu publicul, dialogul cu ceilalți, libertatea de expresie, activitățile de divertisment, cursuri, examene, prezentări orale, prezentări în public, relația cu mass-media, drumuri pe distanțe scurte, activitățile de comerț, propriile afaceri, activități de secretariat, activitățile online, învățarea unui limbaj nou de programare.

2019 este anul în care o să învățați să fiți atenți la detalii, o să lucrați cu ideile și banii celor din jur, de aceea o să fiți mai responsabili. Dacă aveți activități pe cont propriu, ideal ar fi să vă faceți mai multă reclamă pe partea online, vă aduceți mai multă faimă.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Nativii Balanță în 2019 o să fie sub această influență mai comunicativi, mai deschiși, mai joviali, o să faceți repede impresie, o să atrageți publicul de partea voastră.

Atenție în perioada Aprilie-August 2019 la deplasările în străinătate, pot să apară evenimente nedorite, chiar dacă ați fost chemați de rude, ceva vă poate strica starea de bine.

Dacă intenționați să accesați unele fonduri europene, cel mai probabil după Ianuarie 2019 o să începeți să vă documentați cu privire la acte, banii vor veni cel mai probabil în August.

Aveti șanse mari de a pleca în alte țări pentru a vinde unele bunuri, o să reprezentați instituția pe care o conduceți. Călătoriile în 2019 sunt extrem de profitabile.

Vor fi și Balanțe care se vor arăta preocupate de cunoaștere, o să înceapă să își pună întrebări cu privire la scopul existenței aici, pe Pământ, răspunsurile vor veni repede. Puteți acumula ușor informații, important este să vedeți ce vă interesează pe voi.

Primiți informații utile de la oameni noi, tot ce vine acum va fi ca să vă deschidă noi orizonturi, spirituale pentru următorii 12 ani.

Compatibilitate zodii

Jupiter în Săgetător pentru Berbec
Jupiter în Săgetător pentru Taur
Jupiter în Săgetător pentru Gemeni
Jupiter în Săgetător pentru Rac
Jupiter în Săgetător pentru Leu
Jupiter în Săgetător pentru Fecioară
Jupiter în Săgetător pentru Balanță
Jupiter în Săgetător pentru Scorpion
Jupiter în Săgetător pentru Săgetător
Jupiter în Săgetător pentru Capricorn
Jupiter în Săgetător pentru Vărsător
Jupiter în Săgetător pentru Pești

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit