Ofertă produse  cadou
Ofertă produse  cadou
Transport gratuit peste 170 lei

Se deschid noi orizonturi pentru BALANȚĂ odată cu intrarea lui Jupiter în Săgetător

Se deschid noi orizonturi pentru BALANȚĂ odată cu intrarea lui Jupiter în Săgetător

Previziuni astrologice pentru Balanță, generate de intrarea lui Jupiter în Săgetător pe 8 Noiembrie 2018. Jupiter pe 8 Noiembrie trece în Săgetător pe casa

a III-a, a comunicării, deplasărilor, contractelor, legăturii cu rudele lor, etc. Timp de 12 luni din această poziție o să aducă nativilor Balanță noi proiecte, colaborări, multă creativitate, simț practic, reușită la examene, gândire practică.

Cu Jupiter în Săgetător sunt favorizate următoarele activități: studiul, relația cu vecinii, școala, informația, învațământul, educația, comunicarea scrisă și orală, relațiile cu prietenii și frații, legăturile cu străinătatea, deplasările în alte țări, transportul, curieratul, întâlnirile de afaceri, conversațiile cu publicul, dialogul cu ceilalți, libertatea de expresie, activitățile de divertisment, cursuri, examene, prezentări orale, prezentări în public, relația cu mass-media, drumuri pe distanțe scurte, activitățile de comerț, propriile afaceri, activități de secretariat, activitățile online, învățarea unui limbaj nou de programare.

2019 este anul în care o să învățați să fiți atenți la detalii, o să lucrați cu ideile și banii celor din jur, de aceea o să fiți mai responsabili. Dacă aveți activități pe cont propriu, ideal ar fi să vă faceți mai multă reclamă pe partea online, vă aduceți mai multă faimă.

Viziteaza magazinul online