Horoscop luna Februarie Fecioară: multă muncă, iubire și încredere în forțele proprii

Horoscop luna Februarie Fecioară: multă muncă, iubire și încredere în forțele proprii

Dacă veți fi în căutarea unui partener, după această dată vedem să vină cineva nou în viața voastră. Luna Februarie aduce multă muncă, iubire,

încredere în forțele proprii pentru nativii din zodia Fecioară. Partea bună este că o să vă faceți afirmați, o să aveți parte de popularitate, susținere, încredere, devotament din partea celor din jur. Pe data de 4 februarie 2019, Venus ajunge în casa iubirii, aducând șansa, dacă sunteți singuri, să vă îndrăgostiți, să întâlniți persoane noi, care să fie pe aceeași lungime de undă cu voi.

Dacă ați format de puțin timp un cuplu, vedem șanse mari de a vă muta cu acea persoană împreună, de a achiziona la comun un imobil, un bun. Atenție totuși la conflictele între rude, deoarece pot să iasă discuții cu părinții partenerului.

Pe partea profesională (examene, concursuri, cursuri) vedem să fiți foarte bine susținuți de Univers, ideal ar fi să nu fiți prea impulsivi, veți oferi impresia în acest caz că sunteți prea superficiali.

Pe 19 februarie va avea loc Luna Plină în semnul vostru, ceea ce va declanșa pentru următoarele 6 luni noi proiecte. Energia acestui moment poate să aducă o avansare, o mărire, o aprobare. Dacă veți fi în căutarea unui partener, după această dată vedem să vină cineva nou în viața voastră.

Atenție totuși în februarie la împrumuturi, Marte în conjuncție cu Uranus arată predispoziția să pierdeți de pe urma unei înțelegeri ce nu a fost stabilită la notar.

Pe sănătate pot să apară probleme ale sistemului imunitar, hormonal, infecții ale cavității bucale.

Horoscop luna Februarie Berbec
Horoscop luna Februarie Taur
Horoscop luna Februarie Gemeni
Horoscop luna Februarie Rac
Horoscop luna Februarie Leu
Horoscop luna Februarie Balanță
Horoscop luna Februarie Scorpion
Horoscop luna Februarie Săgetător
Horoscop luna Februarie Capricorn
Horoscop luna Februarie Vărsător
Horoscop luna Februarie Pești

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!