Ce spun bărbații unei fete ca să o cucerească? MESAJE DE DRAGOSTE pe zodii

Ce spun bărbații unei fete ca să o cucerească? MESAJE DE DRAGOSTE pe zodii
Bărbații se tem de cele mai multe ori să spună că te iubesc pentru că nu știu cum va reacționa femeia. Fericirea face parte din ADN-ul nostru, ne-am născut

cu dreptul la iubire, prin urmare acest sentiment ne face umani. Iată cum reacționează fiecare nativ bărbat când te dorește și nu știe cum să îți arate, afli cum se comportă dacă este cu adevărat îndrăgostit: BERBEC: ”Nu vreau să fiu bădăran, dar crede-mă în ultimele 8-9 luni de zile, de când sunt singur, nu am mai făcut dragoste cu nimeni, dar ai apărut tu și mă provoci, îmi pierd controlul!”

TAUR

”Vreau să îți destăinui ceva... Nu am mai simțit pentru nimeni ceea ce simt pentru tine, ești femeia care face să îmi crească pulsul doar când o văd, vrei să verifici?”

GEMENI

”Oauu... ce priveliște minunată de la fereastra ta, cred că se va vedea mai frumos dimineața când ne vom trezi! Ce zici? Vreau să te țin doar în brațe!”

RAC

”Draga mea, dacă vin ai tăi ce vor spune? Nu doresc să îți fac probleme, știi că țin la tine! Dar totuși îmi este așa de greu să plec și să te las singură să dormi în patul acesta așa de mare!”

LEU

”Dacă vrei poți să rămâi la mine, peste noapte, mâine... te duc eu la muncă, cu mașina... și așa am ceva de rezolvat în zona... gătim ceva... poate facem o baie împreună!”

FECIOARĂ

”Simt că sufletele noastre sunt ca 2 viori, numai că... trebuie să acordezi tu puțin instrumentul meu, sunt sigur că după aceea toți vecinii vor fi bucuroși de... ce vor auzi.”

80215
4.57
SHARE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.