Ce spun bărbații unei fete ca să o cucerească? MESAJE DE DRAGOSTE pe zodii

27.DECEMBRIE.2018
Ce spun bărbații unei fete ca să o cucerească? MESAJE DE DRAGOSTE pe zodii

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Ivona Mara ZODIACOOL

Bărbații se tem de cele mai multe ori să spună că te iubesc pentru că nu știu cum va reacționa femeia. Fericirea face parte din ADN-ul nostru, ne-am născut

cu dreptul la iubire, prin urmare acest sentiment ne face umani. Iată cum reacționează fiecare nativ bărbat când te dorește și nu știe cum să îți arate, afli cum se comportă dacă este cu adevărat îndrăgostit: BERBEC: ”Nu vreau să fiu bădăran, dar crede-mă în ultimele 8-9 luni de zile, de când sunt singur, nu am mai făcut dragoste cu nimeni, dar ai apărut tu și mă provoci, îmi pierd controlul!”

TAUR

”Vreau să îți destăinui ceva... Nu am mai simțit pentru nimeni ceea ce simt pentru tine, ești femeia care face să îmi crească pulsul doar când o văd, vrei să verifici?”

Loading...

GEMENI

”Oauu... ce priveliște minunată de la fereastra ta, cred că se va vedea mai frumos dimineața când ne vom trezi! Ce zici? Vreau să te țin doar în brațe!”

RAC

”Draga mea, dacă vin ai tăi ce vor spune? Nu doresc să îți fac probleme, știi că țin la tine! Dar totuși îmi este așa de greu să plec și să te las singură să dormi în patul acesta așa de mare!”

LEU

”Dacă vrei poți să rămâi la mine, peste noapte, mâine... te duc eu la muncă, cu mașina... și așa am ceva de rezolvat în zona... gătim ceva... poate facem o baie împreună!”

FECIOARĂ

”Simt că sufletele noastre sunt ca 2 viori, numai că... trebuie să acordezi tu puțin instrumentul meu, sunt sigur că după aceea toți vecinii vor fi bucuroși de... ce vor auzi.”

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate pentru care
Femeia Vărsător este cea mai visătoare din Horoscop, femeia Varsator indragostita. Bărbatul
Ai nuntă, se naște un copil, semnezi un contract, renovezi sau pleci în călătorie? Planifică

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.