Ce spun bărbații unei fete ca să o cucerească? MESAJE DE DRAGOSTE pe zodii

Horoscop. Zodii AUTOR: Ivona Mara

Bărbații se tem de cele mai multe ori să spună că te iubesc pentru că nu știu cum va reacționa femeia

Fericirea face parte din ADN-ul nostru, ne-am născut cu dreptul la iubire, prin urmare acest sentiment ne face umani.

 

Iată cum reacționează fiecare nativ bărbat când te dorește și nu știe cum să îți arate, afli cum se comportă dacă este cu adevărat îndrăgostit:

BERBEC

”Nu vreau să fiu bădăran, dar crede-mă în ultimele 8-9 luni de zile, de când sunt singur, nu am mai făcut dragoste cu nimeni, dar ai apărut tu și mă provoci, îmi pierd controlul!”

TAUR

”Vreau să îți destăinui ceva... Nu am mai simțit pentru nimeni ceea ce simt pentru tine, ești femeia care face să îmi crească pulsul doar când o văd, vrei să verifici?”

GEMENI

”Oauu... ce priveliște minunată de la fereastra ta, cred că se va vedea mai frumos dimineața când ne vom trezi! Ce zici? Vreau să te țin doar în brațe!”

RAC

”Draga mea, dacă vin ai tăi ce vor spune? Nu doresc să îți fac probleme, știi că țin la tine! Dar totuși îmi este așa de greu să plec și să te las singură să dormi în patul acesta așa de mare!”

LEU

”Dacă vrei poți să rămâi la mine, peste noapte, mâine... te duc eu la muncă, cu mașina... și așa am ceva de rezolvat în zona... gătim ceva... poate facem o baie împreună!”

FECIOARĂ

”Simt că sufletele noastre sunt ca 2 viori, numai că... trebuie să acordezi tu puțin instrumentul meu, sunt sigur că după aceea toți vecinii vor fi bucuroși de... ce vor auzi.”

BALANȚĂ

”Sigur nu vrei să urci? Îți voi arăta colecția de tablouri, nici nu este nimeni, ca să zicem așa că vom fi deranjați. Stai liniștită, nu te mănâncă nimeni, nu ai încredere în mine?”

SCORPION

”Treaba ta! Nu știi ce pierzi... mama a gătit cea mai bună plăcintă din oraș, sigur o să dorești rețeta. Ce tot vorbesc eu prostii, știi că te doresc... de îmi vine să arunc aici hainele de pe mine!”

SĂGETĂTOR

”Ce ai zice dacă te-ai caza la mine în seara aceasta? Am toate dotările, aș zice chiar 7 stele, întrucât voi fi și eu... pentru a-ți face masaj!”

CAPRICORN

”Bună, ce ai zice dacă ai lua cina cu mine, mă refer acasă la mine, îmi doresc să petrecem mai mult timp împreună, plus că mereu sunt cu munca...”

VĂRSĂTOR

”Te provoc... ca în ultima zi din lună, să te prezinți la hotelul unde ne-am văzut prima dată, camera nr 8, etajul 1.”

PEȘTI

”Azi am primit o invitație de la un văr, se însoară... vrei să mergi cu mine? Știu că poate este prea din timp să te prezint rudelor, dar să știi că te iubesc, îmi doresc să fiu non-stop cu tine... să te ating, să îți simt respirația... te vreau!”

Surse foto: naukrinama.com,dreamstime.com

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,56  27
VOTURI
68012
4.56
SHARE

SUBIECTE SIMILARE: DRAGOSTE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
Feng Shui Sănătate
7 VOTURI
28000 lei
ZI DE ZI
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.