Transport gratuit peste 170 lei

Jupiter în Săgetător aduce pentru SĂGETĂTOR împlinirea tuturor dorințelor

Jupiter în Săgetător aduce pentru SĂGETĂTOR împlinirea tuturor dorințelor

Previziuni astrologice pentru Săgetător, generate de intrarea lui Jupiter în Săgetător pe 8 Noiembrie 2018. Jupiter pe 8 Noiembrie ajunge acasă, intră în

Săgetător pentru 12 luni, de aceea o să vă axați în 2019 pe propria persoană, o să doriți să iubiți iarăși, o să dați curs tuturor provocărilor ce vor veni în viața voastră, iar aceste tentații nu vor fi puține, din 30 în 30 de zile veți beneficia de alte oportunități.

Cu marele Benefic în domiciliu o să vă axați mai mult pe: propria persoană, partener, corpul fizic, propria înfațișare, comportamentul, aspectul exterior, faimă, avere, reușită, evenimente, imaginea de sine, ambiție, voință, personalitate, temperament, forță, reușită, succes, progres, plecări în străinătate, energie, afirmare, curaj, noi direcții, schimbări de viață etc.

Săgetătorii încep o nouă etapă în viață, aceasta se bazează în special pe lecțiile acumulate în ultimii 12 ani, veți fi puși în situația de a face curățenie în anturaj, o să vă centrați atenția pe voi. Practic, odată cu ajungerea lui Jupiter peste Ascendent, nu o să vă mai uitați în urmă, o să simțiți că sunteți amplasați într-o rachetă care stă să decoleze.

Viziteaza magazinul online