Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Jupiter în Săgetător aduce pentru SĂGETĂTOR împlinirea tuturor dorințelor

Jupiter în Săgetător aduce pentru SĂGETĂTOR împlinirea tuturor dorințelor

Previziuni astrologice pentru Săgetător, generate de intrarea lui Jupiter în Săgetător pe 8 Noiembrie 2018. Jupiter pe 8 Noiembrie ajunge acasă, intră în

Săgetător pentru 12 luni, de aceea o să vă axați în 2019 pe propria persoană, o să doriți să iubiți iarăși, o să dați curs tuturor provocărilor ce vor veni în viața voastră, iar aceste tentații nu vor fi puține, din 30 în 30 de zile veți beneficia de alte oportunități.

Cu marele Benefic în domiciliu o să vă axați mai mult pe: propria persoană, partener, corpul fizic, propria înfațișare, comportamentul, aspectul exterior, faimă, avere, reușită, evenimente, imaginea de sine, ambiție, voință, personalitate, temperament, forță, reușită, succes, progres, plecări în străinătate, energie, afirmare, curaj, noi direcții, schimbări de viață etc.

Săgetătorii încep o nouă etapă în viață, aceasta se bazează în special pe lecțiile acumulate în ultimii 12 ani, veți fi puși în situația de a face curățenie în anturaj, o să vă centrați atenția pe voi. Practic, odată cu ajungerea lui Jupiter peste Ascendent, nu o să vă mai uitați în urmă, o să simțiți că sunteți amplasați într-o rachetă care stă să decoleze.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Anul 2019 va aduce pentru acești nativi împlinirea tuturor dorințelor, la mijloc, evident, este vorba de multă muncă, dar se va merita, abia în Decembrie 2019 o să vedeți ce salt ați făcut.

Toate domeniile vieții: dragoste, sănătate, iubire, faimă, bani, muncă, spiritualitate etc. vor fi influențate de acest tranzit. De aceea vă recomandăm în data de 28 Noiembrie 2018, când Soarele va fi în conjuncție cu Jupiter, să vă faceți o listă cu tot ce doriți să obțineți timp de un an.

În prima parte a lui 2019 toată atenția se va îndrepta pe partea financiară, posibilitățile pentru voi pot veni din străinătate, coloborare pe internet cu cineva din străinătate. După Martie 2019 o să simțiți nevoia de a arăta diferit, o să începeți să țineți dietă, să practicați un sport.

Sfera sentimentală va ocupa un loc de cinste după Iunie 2019, cel mai probabil mulți nativi singuri atunci vor întâlni pe cineva nou, se vor îndrăgosti, posibil chiar să oficializați o relație sau să aduceți pe lume un copil.
Veți simți nevoia să vă reorganizați viața, să schimbați tot, de la oameni la activitatea prestată, la casă și chiar țară.

Jupiter în Săgetător pentru Berbec
Jupiter în Săgetător pentru Taur
Jupiter în Săgetător pentru Gemeni
Jupiter în Săgetător pentru Rac
Jupiter în Săgetător pentru Leu
Jupiter în Săgetător pentru Fecioară
Jupiter în Săgetător pentru Balanță
Jupiter în Săgetător pentru Scorpion
Jupiter în Săgetător pentru Săgetător
Jupiter în Săgetător pentru Capricorn
Jupiter în Săgetător pentru Vărsător
Jupiter în Săgetător pentru Pești

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit