Jupiter în Săgetător aduce pentru SĂGETĂTOR împlinirea tuturor dorințelor

01.NOIEMBRIE.2018
Jupiter în Săgetător aduce pentru SĂGETĂTOR împlinirea tuturor dorințelor

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL Foto:astrobutterfly.com

Previziuni astrologice pentru Săgetător, generate de intrarea lui Jupiter în Săgetător pe 8 Noiembrie 2018. Jupiter pe 8 Noiembrie ajunge acasă, intră în

Săgetător pentru 12 luni, de aceea o să vă axați în 2019 pe propria persoană, o să doriți să iubiți iarăși, o să dați curs tuturor provocărilor ce vor veni în viața voastră, iar aceste tentații nu vor fi puține, din 30 în 30 de zile veți beneficia de alte oportunități.

Cu marele Benefic în domiciliu o să vă axați mai mult pe: propria persoană, partener, corpul fizic, propria înfațișare, comportamentul, aspectul exterior, faimă, avere, reușită, evenimente, imaginea de sine, ambiție, voință, personalitate, temperament, forță, reușită, succes, progres, plecări în străinătate, energie, afirmare, curaj, noi direcții, schimbări de viață etc.

Loading...

Săgetătorii încep o nouă etapă în viață, aceasta se bazează în special pe lecțiile acumulate în ultimii 12 ani, veți fi puși în situația de a face curățenie în anturaj, o să vă centrați atenția pe voi. Practic, odată cu ajungerea lui Jupiter peste Ascendent, nu o să vă mai uitați în urmă, o să simțiți că sunteți amplasați într-o rachetă care stă să decoleze.

Anul 2019 va aduce pentru acești nativi împlinirea tuturor dorințelor, la mijloc, evident, este vorba de multă muncă, dar se va merita, abia în Decembrie 2019 o să vedeți ce salt ați făcut.

Toate domeniile vieții: dragoste, sănătate, iubire, faimă, bani, muncă, spiritualitate etc. vor fi influențate de acest tranzit. De aceea vă recomandăm în data de 28 Noiembrie 2018, când Soarele va fi în conjuncție cu Jupiter, să vă faceți o listă cu tot ce doriți să obțineți timp de un an.

În prima parte a lui 2019 toată atenția se va îndrepta pe partea financiară, posibilitățile pentru voi pot veni din străinătate, coloborare pe internet cu cineva din străinătate. După Martie 2019 o să simțiți nevoia de a arăta diferit, o să începeți să țineți dietă, să practicați un sport.

Sfera sentimentală va ocupa un loc de cinste după Iunie 2019, cel mai probabil mulți nativi singuri atunci vor întâlni pe cineva nou, se vor îndrăgosti, posibil chiar să oficializați o relație sau să aduceți pe lume un copil.
Veți simți nevoia să vă reorganizați viața, să schimbați tot, de la oameni la activitatea prestată, la casă și chiar țară.

Jupiter în Săgetător pentru Berbec
Jupiter în Săgetător pentru Taur
Jupiter în Săgetător pentru Gemeni
Jupiter în Săgetător pentru Rac
Jupiter în Săgetător pentru Leu
Jupiter în Săgetător pentru Fecioară
Jupiter în Săgetător pentru Balanță
Jupiter în Săgetător pentru Scorpion
Jupiter în Săgetător pentru Săgetător
Jupiter în Săgetător pentru Capricorn
Jupiter în Săgetător pentru Vărsător
Jupiter în Săgetător pentru Pești

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Tai Sui este termenul chinezesc pentru o energie aflată pe sectorul zodiei care gurvernează anul
Cu toții ne punem întrebarea care sunt cele mai bune culori pentru dormitor, însă puțini știu
Trigrama XUN este cea care determină caracteristicile numărului KUA 4. Trigrama XUN este formată

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.