Transport gratuit peste 199 lei

Jupiter în Săgetător pregătește pentru SCORPION un an axat pe evoluție financiară

Jupiter în Săgetător pregătește pentru SCORPION un an axat pe evoluție financiară

Previziuni astrologice pentru Scorpion, generate de intrarea lui Jupiter în Săgetător pe 8 Noiembrie 2018. Jupiter părăsește semnul Scorpion pe 8 Noiembrie

2018, intră în Săgetător, pe casa banilor, pentru 12 luni. De aceea o să vă axați în special în următorul an pe a face bani, dar la un alt nivel, mult mai sistematizat, mai eficient.

Jupiter în Săgetător pentru nativii Scorpion în 2019 va aduce: bani, abilități de a deschide o afacere, siguranță materială, confort, liniște, zestre, buget, beneficii materiale din asocieri, salariul mărit, investiții, achiziții, valori, nevoi personale, datorii, pierderi generate de lăcomie, rezerve, resurse personale, securitate materială, investiții, cumpărături, afecțiune, tandrețe față de părinți, grija față de ziua de mâine, merite prin muncă, premii, investiții pe termen lung, câștiguri din valorificarea unor plăceri, activități prestate pe internet etc.

2019 duce la un alt nivel tot ce s-a conceput în 2018, pe tranzitul lui Jupiter la voi în domiciliu, de aceea vedem să aveți parte de extinderea unor activități, reorganizarea unor afaceri.

Scorpionii vor fi mulțumiți de ceea ce vor realiza, plus că pe casa comunicării este Saturn alături de Pluton, care vă oferă simț practic. Este anul vostru pentru a face bani, tot ce se construiește în 2018 este făcut să reziste în următorii 12 ani.

Vor fi nativi ce se vor confrunta cu probleme financiare din cauza legii, dacă în ultimii 12 ani ați comis infracționalități pe partea financiară, acum Universul vă va sancționa. Banii câștigați în prima parte a anului, Ianuarie-Mai 2019, vor fi investiți cel mai probabil într-o casă, un teren, sau veți organiza un eveniment în familie (nuntă, botez).

Simțul de proprietate își va spune cuvântul în 2019, cel mai probabil o să cereți de la rude, familie, drepturile, moștenirea care vi se cuvine.

Dacă veți întâmpina probleme în cuplu, cel mai probabil o să mergeți spre divorț, partajul va aduce pagube, dar o să aveți puterea de a vă ridica iarăși de la 0.

Jupiter în Săgetător pentru Taur
Jupiter în Săgetător pentru Gemeni
Jupiter în Săgetător pentru Leu
Jupiter în Săgetător pentru Fecioară
Jupiter în Săgetător pentru Balanță
Jupiter în Săgetător pentru Scorpion
Jupiter în Săgetător pentru Săgetător
Jupiter în Săgetător pentru Capricorn

Viziteaza magazinul online