Transport gratuit peste 199 lei

Cea mai irezistibilă parte a corpului tău, în funcţie de zodie

Cea mai irezistibilă parte a corpului tău, în funcţie de zodie

Cea mai atractivă parte a corpului tău, trăsături notabile care te fac să fii senzuală în ochii bărbaților. Fiecare femeie are calități prin care iese

în evidență, atrage privirile în felul ei, însă există anumite părți ale corpului care o fac irezistibilă în funcție de zodia în care s-a născut. Berbec: Stilul tău activ de a fi îți face bujori în obrăjori și îți lasă mereu câteva suvițe dezordonate de păr, care îți dau un aer sălbatic și te fac să cucerești de la prima privire. Taur: Secretul care te face irezistibilă îți este scris pe linia gâtului.

Miști gâtul cu atâta grație și îl pui în valoare cum nimeni altcineva din zodiac nu mai reușește.

Gemeni

Cei drept, ești senzuală prin simpla ta apariție, dar dacă apuci să-ți pui brațele frumoase în jurul persoanei pe care vrei să o cucerești, aceasta nu va mai putea să-ți dea drumul, fermecat fiind de atingerea lor delicată.

Rac

Sânii sunt pentru tine armele seducției, știi cum să-i conturezi într-un mod uluitor. Îmbrățișările tale strânse dau acel sentiment de acasă, de unde nu vrei să mai pleci.

Leu

Cu un simplu gest nevinovat, acela de a-ți dezgoli puțin un umăr, îi faci pe toți bărbații să-și întoarcă privirile după tine și să vrea să te sărute, să te aibă.

Fecioară

Fie că vrei, fie că nu, linia taliei tale îi fascinează pe toți. O curea elegantă o va sublinia și o va scoate în evidență, făcându-i pe bărbați să-și dorească să te strângă în brațe.

DE INTERES: COOLOVE

Balanţă

Ai cele mai atractive fese din tot zodiacul, chiar și tu ți le atingi destul de des printr-un gest senzual, iar bărbații pur și simplu nu-și mai pot lua privirea de la posteriorul tău.

Scorpion

Ești o apariție din cap și până în picioare, dar mereu vei atrage privirile spre zona ta intimă, unde se concentrează cea mai mare parte din energia ta.

Săgetător

Îți miști coapsele atât de senzual de parcă ai vrea să scrii cu ele o poezie amoroasă pe care bărbații trebuie să o citească în dormitor.

Capricorn

Ai cel mai maiestuos mers cu putință, acesta îți asigură o intrare regală oriunde ai merge, cucerești prin fermitatea picioarelor tale.

Vărsător

Cea mai atrăgătoare parte a corpului tău sunt gambele, ai picioare de dansatoare profesionistă, pe care știi cum să le pui în valoare de la genunchi în jos.

Peşti

Probabil că pantofii s-au inventat pentru ca bărbații să cadă la picioarele tale. Prin felul în care pășești pe tălpi îi faci pe bărbați să vrea să te descalțe și să te arunce în pat.

Viziteaza magazinul online