Cea mai irezistibilă parte a corpului tău, în funcţie de zodie

23.DECEMBRIE.2018
Cea mai irezistibilă parte a corpului tău, în funcţie de zodie

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pinterest.com

Cea mai atractivă parte a corpului tău, trăsături notabile care te fac să fii senzuală în ochii bărbaților. Fiecare femeie are calități prin care iese

în evidență, atrage privirile în felul ei, însă există anumite părți ale corpului care o fac irezistibilă în funcție de zodia în care s-a născut. Berbec: Stilul tău activ de a fi îți face bujori în obrăjori și îți lasă mereu câteva suvițe dezordonate de păr, care îți dau un aer sălbatic și te fac să cucerești de la prima privire. Taur: Secretul care te face irezistibilă îți este scris pe linia gâtului.

Miști gâtul cu atâta grație și îl pui în valoare cum nimeni altcineva din zodiac nu mai reușește.

Loading...

Gemeni

Cei drept, ești senzuală prin simpla ta apariție, dar dacă apuci să-ți pui brațele frumoase în jurul persoanei pe care vrei să o cucerești, aceasta nu va mai putea să-ți dea drumul, fermecat fiind de atingerea lor delicată.

Rac

Sânii sunt pentru tine armele seducției, știi cum să-i conturezi într-un mod uluitor. Îmbrățișările tale strânse dau acel sentiment de acasă, de unde nu vrei să mai pleci.

Leu

Cu un simplu gest nevinovat, acela de a-ți dezgoli puțin un umăr, îi faci pe toți bărbații să-și întoarcă privirile după tine și să vrea să te sărute, să te aibă.

Fecioară

Fie că vrei, fie că nu, linia taliei tale îi fascinează pe toți. O curea elegantă o va sublinia și o va scoate în evidență, făcându-i pe bărbați să-și dorească să te strângă în brațe.

DE INTERES: COOLOVE

Balanţă

Ai cele mai atractive fese din tot zodiacul, chiar și tu ți le atingi destul de des printr-un gest senzual, iar bărbații pur și simplu nu-și mai pot lua privirea de la posteriorul tău.

Scorpion

Ești o apariție din cap și până în picioare, dar mereu vei atrage privirile spre zona ta intimă, unde se concentrează cea mai mare parte din energia ta.

Săgetător

Îți miști coapsele atât de senzual de parcă ai vrea să scrii cu ele o poezie erotică pe care bărbații trebuie să o citească în dormitor.

Capricorn

Ai cel mai maiestuos mers cu putință, acesta îți asigură o intrare regală oriunde ai merge, cucerești prin fermitatea picioarelor tale.

Vărsător

Cea mai atrăgătoare parte a corpului tău sunt gambele, ai picioare de dansatoare profesionistă, pe care știi cum să le pui în valoare de la genunchi în jos.

Peşti

Probabil că pantofii s-au inventat pentru ca bărbații să cadă la picioarele tale. Prin felul în care pășești pe tălpi îi faci pe bărbați să vrea să te descalțe și să te arunce în pat.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Sexualitate Berbec: cum seduci o femeie Berbec, cum se comportă barbatul Berbec la pat. Plăcere,
Relația are de câștigat de pe urma capacității uriașe de a empatiza. Lucrurile merg de la
Previziuni 2019 pentru dragoste și relații, zodia Șarpe din zodiac chinezesc: Prin urmare, ar fi

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.